- 21 Kasım 2017
- 28.617
- 124.021
- 598
Hürrem hep hüzünlüHüzünlü gibisiniz anlamadım beraber vermediniz mi bu kararı ? sırf eşiniz istiyor diye gidiyorsanız gitmeyin sonra yalnızım diye konu açarsınız buralarda.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hürrem hep hüzünlüHüzünlü gibisiniz anlamadım beraber vermediniz mi bu kararı ? sırf eşiniz istiyor diye gidiyorsanız gitmeyin sonra yalnızım diye konu açarsınız buralarda.
Büyük etkisi olacak cunki iyi bir firmada çalışacak burada zaten mülkümuz var evimizi bozmayacagiz ileride ev almak gibi bir durum olursa Türkiye de ki tüm mal varlığımızı satip oradan konut alacağız orada yapacağımız üç beş kuruşluk birikim bile Türkiye de hatri sayılır bir mevla yapıyor ustelik firmanın kendine ait konutlari var eşyalı 1+1 orada kalacağız kira vs uğraşmayacağız da 4000 euro gibi bir maas alacak esim ilerde geri dönmeye kalksak bile birikim yapıp Türkiye de daha rahat yasam hakkimiz olacak bunu şimdiden yapalim istiyorum denemek istiyorum çünkü bebeğim cok küçük okul caginda çocuğum olsa cesaret edemezdim cunku okulu dili cok zorlanirdi ama küçük yasta giden bir bebegin alismasi kolay olur diye düşünüyorum
Aklıma eşinin İstanbul’dan Çorum’a tayin istemesine çıkmaz zannederek engel olmayan arkadaş geldiKesin olacak bir is değildi yani uzerine dusmedim olmaz diye bugun haber gelince bende şok oldum
Şimdi diyosun çorum leblebisi yiyorAklıma eşinin İstanbul’dan Çorum’a tayin istemesine çıkmaz zannederek engel olmayan arkadaş geldi![]()
Eşimin akrabaai orada çalışıyor isi o ayarladi o da ayni firmada guvenilir olmasa çağırmazlar zaten oturum izninr kadar şirket halledecekmis uçak biletlerimiz vs de onlara aitmiş öncesinde para vs de istemiyolar sadece pasaport çıkarın gerisi bizde demislerUmarim dolandirilmiyorsunuzdur. İşçiye 4000eur kim veriyor bilemedim karadagda.
Eşimin akrabaai orada çalışıyor isi o ayarladi o da ayni firmada guvenilir olmasa çağırmazlar zaten oturum izninr kadar şirket halledecekmis uçak biletlerimiz vs de onlara aitmiş öncesinde para vs de istemiyolar sadece pasaport çıkarın gerisi bizde demisler
Esimin bir cok mesleği var inşaat madencilik oparatorluk vs ayrica balkan ulkelerini bu kadar iyi biliyorsaniz orada çoğunluk asgari ucrete calismazNebileyim asgari ucret çok yuksek degil balkan ulkelerinde o ulkeler icin 4000eur çok. Esiniz Turkiyede 30bin kazanan biriyken isci olarak gittigi yerde doktor muhendis maasindan fazla kazanacak.
O ulkede 4bine caliscak işci bulamayip disardan alip masraf karsilamalari icin işin ya cok kötü olmasi lazim ya da cok nitelikli birini ariyor olmalari lazim diye dusunyorum. 2. Degil
Hangi
Burada 30k mi aliyormus konu sahibinin esi. Tabii bu iste bir is var o zaman. 4k euro acayip bir para. Kimmis karadagda bu maasi veren. Dedigin gibi is cok berbat bi is ki disaridan insana muhtaclar. Oyle olsa bile sacma verilen para gerci. Bir de ev de vereceklermis demis konu sahibi. Kiralari da olmayacak orada. Kim bu imkanlari burada 30k alan birine sunar, onu da birak karadag nasil bu maasi sunabilir bir de o var. Konu sahibi kusura bakma ama ya canin sikilmis soyle bi konu acayim demissin, ya dolandirilacaksiniz ya da esin seni uyutup evden gidecek daha da donmeyecek.Nebileyim asgari ucret çok yuksek degil balkan ulkelerinde o ulkeler icin 4000eur çok. Esiniz Turkiyede 30bin kazanan biriyken isci olarak gittigi yerde doktor muhendis maasindan fazla kazanacak.
O ulkede 4bine caliscak işci bulamayip disardan alip masraf karsilamalari icin işin ya cok kötü olmasi lazim ya da cok nitelikli birini ariyor olmalari lazim diye dusunyorum. 2. Degil
Hangi
Esimin bir cok mesleği var inşaat madencilik oparatorluk vs ayrica balkan ulkelerini bu kadar iyi biliyorsaniz orada çoğunluk asgari ucrete calismaz
Saydım daa okumasiniz sanırım gerekli belgesi olmayan adami çalıştirmazlar zaten sizden iyi biliyorlar ya hani is verenler buraya size arastirma yapip kurcalamaniz icin konu açmadım işimize geliyor kârimiz var ki gidecegiz kaygilarim yabanci ulkeye gitmekti ama siz konu dışı herseyi sorguluyorsunuz amacınız ne onuda çözebilmiş değilimEşinizin birçok mesleğini merak ettim. Neler mesela? Ve bu meslekler için ne gibi eğitimler aldı?
Evi kisa sureligine gecici olarak veriyorlar net elimize geçecek 4000 euro pirimle vs ile karım olmasa evim var arabam var neden yurt dışına gideyim ki açtığım konu kaygilarim ama sizin baska seyler hakkinda yorum yapmaniz gerçekten insani çileden çıkarıyor ben sizi gerçek hayatta tanimam etmem bursya neden konu acip yalan yanlış konuşayım ki kâr olmasa niye bir insan düzen bozsun o kadar gerizekali degiliz yani hesabi kitabı biliyoruz bizim hayatımız gelecegimiz soz konusu ya hani??Ya işte biz de doyşlanddayızbundan sonra böyle bahsedeyim madem.
Ben göç etmeyi çok zor buluyorum o yüzden çok degmeyecek bir yere sadece yurtdisi diye gitmeyi yanlış görüyorum. Normalde benim için Karadağ tam olarak böyle bir ülke ama yazdığınız maaşla tabii ki gidilir. Yine de vergi sistemini bilmiyorum mesela 4000 eurodan ne kadar elde kalıyor? Oralardan gelen çok insanlar var yani sizin eşinizin niteliğinde bu tarz paralar alan ben duymadım. Önünde sonunda konuda bir yanlış bilgi çıkacak gibi. Hem ev veriyorlar hem net mi 4bin alacak? Bunlar çok daha zengin Avrupa ülkelerinde bile pek mümkün olmayan imkanlar.
Neyi nasıl konusacagimi sana mi sorucam ister karadağ derim ister mentenogro hayati yasayan benim firsat bizim ayagimiza geldi demekki imkana sahip olmayan biri icin kudurman gayet normal okumamissin yorumlari ama bizi orsya goturecek kisi ortak akrabamız kadin hakikaten kadinin Kurdu derler ya o tip siz oluyorsunuz esimin beni uyutup evden gideceğini nerenizden uydurdunuzBurada 30k mi aliyormus konu sahibinin esi. Tabii bu iste bir is var o zaman. 4k euro acayip bir para. Kimmis karadagda bu maasi veren. Dedigin gibi is cok berbat bi is ki disaridan insana muhtaclar. Oyle olsa bile sacma verilen para gerci. Bir de ev de vereceklermis demis konu sahibi. Kiralari da olmayacak orada. Kim bu imkanlari burada 30k alan birine sunar, onu da birak karadag nasil bu maasi sunabilir bir de o var. Konu sahibi kusura bakma ama ya canin sikilmis soyle bi konu acayim demissin, ya dolandirilacaksiniz ya da esin seni uyutup evden gidecek daha da donmeyecek.
Bir de sunu soylemeden edemeyecegim. Ya esin gelip hanim montenegroya tasiniyoruz mu dedi :)) karadag diye niye konusulmuyor hahah
Neyy??Sizin konular da hep biraz şey…
İşletme vs degil esim bir firmada calisacakMontenegro’da herkes türk, dili öğrenmenize gerek bile yok. Yalnız dikkat edin son zamanlarda göç etmiş, işletme devretmeye çalışan, oturum vergi işlerine bakanlarda çok büyük dolandırıcılıklar var.
yaparsın canım yapan nasıl yapıyor mis gibi doğası var offAyy cok heyecanlıyım yapabilirmiyim bilmiyorum![]()
Guzel zamanımı burda bostan konular açarak harcamam bu bir ikincisi kendinizden isi biliyorsunuz sanirim demekki hayatiniz sallamasyon kisi kendinden bilirmiş isi