- 23 Ağustos 2012
- 49.974
- 1
- 232.036
- 798
Pavyon kültürü nasıl bişey ?
Üzüm diyarı burasıBabam da o öyle bir şehirden , hasattan sonr adayılar yakındaki bir şehre pavyona paraları ezmeye gidiyor genelde.Aynı taraf olabilir mi acep
Biliyorum canısı söylemek isteiğim farklı birşeydi aslında.Sizin sahsiniza demedim zaten, ama bu arkadaslar guzel bir ornek
Tam benim istediğim hayatHobi yok, kültür aktivitelerine pek ilgi yok, yaşamdan zevk alınana anlar pavyondaki dansöze para takılan anlar
Manisa? Ya nevsehir?Üzüm diyarı burası.
Adam tarla satıp,bir gecede pavyon da eziyor o parayıTam benim istediğim hayat
Evet buradan ev almaları kolay zaten. Ama kendileri bize oradan ev almak kolay değil dediler. Eve yazıldık hâlâ bekliyoruz dediler. Ama en son geldiklerinde burdan ev bakmaya başladılar oradan sıra gelmiyor diye...Paranız varsa dünyanın heryerinde ev alabilirsiniz. Benim Alman arkadaşlarım var buraya yerleştiler yıllar önce, hem Almanya’da hemde burda evleri var. Sizin bahsettiğiniz devletin kontenjanında olan evlerdir. Puan sistemiyle işliyor. Devletin Gelinlerinin ayrı eve çıkmalarına izin vermemeleri biraz saçma geldi bana , zira özel şahıstan da ev kiralıyabilirsin.
ManisaManisa? Ya nevsehir?
Üzüm diyarı burası.
Ne güzel işte ekonomi tam gaz ilerliyorAdam tarla satıp,bir gecede pavyon da eziyor o parayı.
Hadi galiiiiPek yakın sayılmaz, oyunlu koyunlu şehir:)
Manisa yada izmir.Üzüm diyarı burası.
Vallla buldummmPek yakın sayılmaz, oyunlu koyunlu şehir:)
Manisa,Ege genelde bu şekilde zatenManisa yada izmir.
Hangisi acaba demiManisa,Ege genelde bu şekilde zaten.
Diliniz yoksa ve çalışmak isterseniz Türk marketlerinde yada restaurantlarında çalışabilir eve katkıda bulunabilirsiniz.3 yasına girecek olan kızımızı da alip, esimin yüksek lisansı için ingiltereye gidiyoruz. Sonrasında 2 yil kalma hakkı veriyor o sürede is vs ayarlayıp kalma peşindeyiz. Hakkımızda hayırlısı. Bizim yolumuz biraz masraflı devlet bursu falan almadığımız için istanbulda cok iyi semtte ki bir ev parasıni sadece okul ve 1 yıllık geçim masrafı olarak veriyoruz suan. Tabi siz isterseniz daha ucuz da bir okul bulabilirsiniz. Veya scale up, startup vizesi de var onlara da bakabilirsiniz.
Ya iyi de biz şehir cücüğü olarak büyüdük. Hiç çiftçilik know how'ı yokMillet yurtdışına gitmek yerine Türkiye'de daha kolay zengin olma önerisi sunabilirim. Akdenize gelin tarımlık arsa üzerine muz serası yapınohhh mis seneye 2 milyonluk çok lüks ev alırsınız.
Zaten o insanlar yüzünden burada ev fiyatları 2 milyon 300 e kadar çıktıdurmadan ev alıyorlar muz ağaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?