Yurt dışına gidenler hangi yolla gittiniz ?

3 yasına girecek olan kızımızı da alip, esimin yüksek lisansı için ingiltereye gidiyoruz. Sonrasında 2 yil kalma hakkı veriyor o sürede is vs ayarlayıp kalma peşindeyiz. Hakkımızda hayırlısı. Bizim yolumuz biraz masraflı devlet bursu falan almadığımız için istanbulda cok iyi semtte ki bir ev parasıni sadece okul ve 1 yıllık geçim masrafı olarak veriyoruz suan. Tabi siz isterseniz daha ucuz da bir okul bulabilirsiniz. Veya scale up, startup vizesi de var onlara da bakabilirsiniz.

Evet buradan ev almaları kolay zaten. Ama kendileri bize oradan ev almak kolay değil dediler. Eve yazıldık hâlâ bekliyoruz dediler. Ama en son geldiklerinde burdan ev bakmaya başladılar oradan sıra gelmiyor diye...

Ayrı eve çıkmak konusunda da geçerli sebebin yoksa çıkamıyorsun hatta kocası ağlamış bu şekilde anlattı... Özel şahıstan kiralama olayını bilmiyorum onların anlattığı kadarını anlattım...

Millet yurtdışına gitmek yerine Türkiye'de daha kolay zengin olma önerisi sunabilirim. Akdenize gelin tarımlık arsa üzerine muz serası yapın ohhh mis seneye 2 milyonluk çok lüks ev alırsınız.

Zaten o insanlar yüzünden burada ev fiyatları 2 milyon 300 e kadar çıktı durmadan ev alıyorlar muz ağaları

Diliniz yoksa ve çalışmak isterseniz Türk marketlerinde yada restaurantlarında çalışabilir eve katkıda bulunabilirsiniz.

Ya iyi de biz şehir cücüğü olarak büyüdük. Hiç çiftçilik know how'ı yok olsa safran, vanilya gibi ender pahalı şeyler yetiştirmeye bakardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…