- 24 Kasım 2021
- 750
- 382
- 30
- Konu Sahibi Bir ogul annesi
İnşallah banada haber edinYok su an aliyim yapiyim olmadi umarim rabbimjn bi mucizesi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah banada haber edinYok su an aliyim yapiyim olmadi umarim rabbimjn bi mucizesi olur
umurtlaman belki gev olmuştur kırmızı gelmeyene kdr umut varKizlar ben bugun sabah test yaptim negatif cikti..
BAT yarin, bilemedim umit varmiki hala??
Insallah vardir canim, bu 3uncu denememiz.Y
umurtlaman belki gev olmuştur kırmızı gelmeyene kdr umut var
Canm ne desem yalan olur yumurtlama dönemi önemli olan takip ediyosan biliypsundur 12 ile 16 gün arasında cıkıyo ama etmiyosan belko gev yumurtlama olmuştuInsallah vardir canim, bu 3uncu denememiz.
Bilemedim azda olsa hafif silik bir cizgi olmasi gerekmezmiydi?
Ediyorum canim, tam 14.ncu yumurtlama oldu yani ayin 20sinde.. Allah buyukturValla
Canm ne desem yalan olur yumurtlama dönemi önemli olan takip ediyosan biliypsundur 12 ile 16 gün arasında cıkıyo ama etmiyosan belko gev yumurtlama olmuştu
Benimde aynı bendd 20 si yumurtladm benm erken cıktı testde kan değerim 76Ediyorum canim, tam 14.ncu yumurtlama oldu yani ayin 20sinde.. Allah buyuktur
Insallah benimde cikar canim, herkes farkli olabiliyorBenimde aynı bendd 20 si yumurtladm benm erken cıktı testde kan değerim 76
Yap canm benmde adet 5 şiYa bende mesajlarınızın hepsi okudum şimdi biz de 7 aydır deniyoruz 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim bu ay ovulasyon testi kullandım normalde bat ayın 5 de bi kaç gün önce akıntım vardı kasığımda çok hafif ağrı oldu göğüs uçlarım kaşındı ama şuan hiç bir belirti yok acaba test yapsam mı diye geçirdim içimden sizin mesajları okuyunca cesaret geldi bi
Ayrim var adet olcak gibi bn iki gun daha bklicem ne yazikkiİnşallah banada haber edin
Yap canm benmde
Evet cesaret geldi bana da yapayımYap canm benmde adet 5 şi
YptınmıEvet cesaret geldi bana da yapayım
Hbr et canm allah gönlüne göre versinAyrim var adet olcak gibi bn iki gun daha bklicem ne yazikki
Hayır daha yapamadım yapınca haber veririm mutlakaYptınmı
Heyacanla bekliyorummHayır daha yapamadım yapınca haber veririm mutlaka
Yaptım negatif çıktı sanırım bu ayda olmadıHeyacanla bekliyorumm
Hayırlısı olsin canımYaptım negatif çıktı sanırım bu ayda olmadı
Yaş olarak mıHayırlısı olsin canım
Kırmızı görmeyene kadar umut var erken gebelikmi??
Hayır adet yani canmmYaş olarak mı