Hamile misinizTabii ki bildiririm canım. 6 gün geçti yumurtlamadan belim ağrıyor iki gündür adet olacağım zaman ağrır genelde böyle benim. tutulmuş gibi. Bunlar belirtti mi bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile misinizTabii ki bildiririm canım. 6 gün geçti yumurtlamadan belim ağrıyor iki gündür adet olacağım zaman ağrır genelde böyle benim. tutulmuş gibi. Bunlar belirtti mi bilmiyorum
3 gün kaldı canım. Bekliyorum ama dünden beri bel ağrım ve regl ağrım var hatta dün bı ara bı ağrı oldu. Eve zor geldim regl oldum diye ama olmadım. Bu regl ağrısından sonra pek de umudum kalmadı açıkçasıHamile misiniz
Sizinde mi belirtiler varHamile misiniz
Evet aynı belirtiler bende de var. Adet günüm 30 ekimdi. Yaklaşık 4-5 gün öncesinden bel ve kasik ağrısı başladı. Aşırı islaklik var. İki gün önce de beyaz kremsi akıntı geldi. Kasik agrisi geçti ama belim ve sırtım hala ağrıyor.Sizinde mi belirtiler var
Test yaparsan çıkar aslında. Benimde aynı dün o ağrıdan sonra beyaz akıntı gelmiş bugün hiç gelmedi beyaz akıntı yüzüm de iki tane sivilce çıktı . İlk hamileliğimde de çıkmıştı ama. Adet ağrısı o zamanda vardı ama tam hatırlamıyorum uzun zaman oldu. Belim ve sırtım benimde ağrıyor ve bagirsaklarimdan ses geliyor. Test yaparsan söyler misin umut olsun bana daEvet aynı belirtiler bende de var. Adet günüm 30 ekimdi. Yaklaşık 4-5 gün öncesinden bel ve kasik ağrısı başladı. Aşırı islaklik var. İki gün önce de beyaz kremsi akıntı geldi. Kasik agrisi geçti ama belim ve sırtım hala ağrıyor.
Dün test yaptım negatif çıktı maalesef ama nedense teste bi güvenmedim. Eşim almış. Benimde yüzümde adetten önce sivilce çıkardı bir tane fln şimdi yaklaşık 3-4 tane yüzümün hiç çıkmayan yerlerinde çıktı. Sivilce çıktı adet olacağım dedim sivilceler gecti bile daha olmadım. Birde sürekli islaklik ve akintim var her an adet olacakmış gibi sizde de oylemiTest yaparsan çıkar aslında. Benimde aynı dün o ağrıdan sonra beyaz akıntı gelmiş bugün hiç gelmedi beyaz akıntı yüzüm de iki tane sivilce çıktı . İlk hamileliğimde de çıkmıştı ama. Adet ağrısı o zamanda vardı ama tam hatırlamıyorum uzun zaman oldu. Belim ve sırtım benimde ağrıyor ve bagirsaklarimdan ses geliyor. Test yaparsan söyler misin umut olsun bana da
Evt her an adet olacağım gibi. Sabaha kesin olurum diyorum ama daha üç gün varDün test yaptım negatif çıktı maalesef ama nedense teste bi güvenmedim. Eşim almış. Benimde yüzümde adetten önce sivilce çıkardı bir tane fln şimdi yaklaşık 3-4 tane yüzümün hiç çıkmayan yerlerinde çıktı. Sivilce çıktı adet olacağım dedim sivilceler gecti bile daha olmadım. Birde sürekli islaklik ve akintim var her an adet olacakmış gibi sizde de oylemi
Ben 4-5 gündür bugün kesin olacağım diyorum ama ağrıdan ve akintidan başka bisey yokEvt her an adet olacağım gibi. Sabaha kesin olurum diyorum ama daha üç gün var
Senin olabilir canim bence test yapsan çıkarBen 4-5 gündür bugün kesin olacağım diyorum ama ağrıdan ve akintidan başka bisey yok
Ben 4-5 gündür bugün kesin olacağım diyorum ama ağrıdan ve akintidan başka bisey yok ben olsam yapardım şimdiye
Dün yaptım cikmadiSenin olabilir canim bence test yapsan çıkar
Aslında adetiniz 3 gün gecikmiş test yapsanız belki çıkar erken gebelik testi yapın %100 sonuç verenlerdenEvet aynı belirtiler bende de var. Adet günüm 30 ekimdi. Yaklaşık 4-5 gün öncesinden bel ve kasik ağrısı başladı. Aşırı islaklik var. İki gün önce de beyaz kremsi akıntı geldi. Kasik agrisi geçti ama belim ve sırtım hala ağrıyor.
Eşim softec marka erken gebelik testi almış. İyi mi kötü hiçbir bilgim yok onda negatif çıktı sizce yanılma ihtimali var miAslında adetiniz 3 gün gecikmiş test yapsanız belki çıkar erken gebelik testi yapın %100 sonuç verenlerden
Prodoctor marka iyi canım ya da biraz daha bekle kan testi yaptırEşim softec marka erken gebelik testi almış. İyi mi kötü hiçbir bilgim yok onda negatif çıktı sizce yanılma ihtimali var mi
Pazartesi gününü bekleyeceğim artık ama bu bel ağrısı umudumu kestirdi acikcasiProdoctor marka iyi canım ya da biraz daha bekle kan testi yaptır
Bel ağrısı da bi belirti başka ne belirtiniz varPazartesi gününü bekleyeceğim artık ama bu bel ağrısı umudumu kestirdi acikcasi
Surekli bi islaklik ve akinti var. Dünde beyaz kremsi bi akıntı geldi. Sanki adetmisim gibi akintim varBel ağrısı da bi belirti başka ne belirtiniz var
İnşallah hamilesinizdir ilk çocuğunuz mu olacakSurekli bi islaklik ve akinti var. Dünde beyaz kremsi bi akıntı geldi. Sanki adetmisim gibi akintim var
Evet daha 6 aylık evliyim hiç korunmadik inşallah olurrİnşallah hamilesinizdir ilk çocuğunuz mu olacak
Bende 1.5 senelik evliyim korunmayı bıraktıktan sonra 2. ayda hamile kaldım ama o da malesef kimyasal gebelik oldu şimdi hala deniyoruz 5. Aydır deniyoruz bizde sanırım bebişler geleceği zamanı bekliyorEvet daha 6 aylık evliyim hiç korunmadik inşallah olurr