YUMURTLAMADAN SONRA

Merhaba canım 😊yeni gördüm 25 şi kan 2.0 cıkmıştı yaa rahatsızlıöımdan dolayı dr gitdim bütün tahliller yapınca hcgde yaptım 3.9 cktı 29 kasımda doktor dediki şüphe var hamile olada bilirsin olmayada çarçamba bidaha gel bu gün gitdim 😊26 cuma bidaha vericem

Sende durum nasl
Ay inşallah hamişsindir ya 😍😍

Ben hamileyim canım 🙈 ama daha kan vermedim doktorum ptesi gel dedi bekliyorum. Bi de erkenden verince yükselecek mi düşecek mi gerginliği yaşamak istemedim açıkçası bi kaç gün sabrederim daha iyi. Kimyasaldan korkuyorum yaşayan çok insan var nedense 😐
Aynen sürekli kan vermek sıkıntı sağ salim al kucağına

Eklentiler

• IMG_20211130_122459~2.jpg
    IMG_20211130_122459~2.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 118
Merhaba...
19-20pik 21Çatlama yaşadım
20 si gece Çok ağrılı bir yumurtlaça yaşadım dikelemedim oturamadım kitlendim
Çatlamadan sonrada Akşamlar bel ağrısı kalçama vuran ağrı devam ediyo bu gün sadece Yok öğlen hafid hafif belime vuran ağrılar var akıntı yok desem yeridir
sabaha karşı Uyanıp Uykum kaçmış gibi duvarlara bakıyorum 😑
acaba yumurtlamadan sonra Belirtileri devam eden varmı..
Ben psikolojik olduğunu düşünüyorum

Doktorum adetim geçince gelmemi istedi o yüzden kana baktırmadım hiç daha. 3 gündür testim aynı koyulukta çıkıyor sanki çok yeni o yüzden olabilir mi? Daha adet tarihim bile gelmedi yumurtlama üstünden 12.gün
Benimde adet tarihim gelmedi daha bugün 2. Beta hcg yi verdim yükselmesine bakıcaz vitaminlere fln başladım 2 hafta sonra keseyi görmeye gidicez testinin gittikçe koyulaşması gerekiyor canım

Benimde adet tarihim gelmedi daha bugün 2. Beta hcg yi verdim yükselmesine bakıcaz vitaminlere fln başladım 2 hafta sonra keseyi görmeye gidicez testinin gittikçe koyulaşması gerekiyor canım
Canım bunlar 3 günlük testlerim hem ovulasyon hem gebelik testi yaptım ben.

Eklentiler

• IMG_20211202_125002.jpg
    IMG_20211202_125002.jpg
    101,1 KB · Görüntüleme: 236
  • IMG_20211202_124955.jpg
    IMG_20211202_124955.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 224
Doktorum adetim geçince gelmemi istedi o yüzden kana baktırmadım hiç daha. 3 gündür testim aynı koyulukta çıkıyor sanki çok yeni o yüzden olabilir mi? Daha adet tarihim bile gelmedi yumurtlama üstünden 12.gün
2 günde bi tekrarla testi kan artışına gör ekoyulaşr yaa ben 8 zi gitsemmi kadn doğuma

X