YUMURTLAMADAN SONRA

20 yum günü 21 çatlama
23 bel kasık ağrısı
24 bel
25 bel ağrısı bulantı her şeyi kayd etmiştim sizin icin baktım
26 baş ağrısı bel ağrısı bulantı
27 bulantı sabahları (bhcg verdm 2.0)
28 göğüs hassasiyeti bulantı sabahları bel kasık ağrısı kabız ve akıntı
29 ishal ( doktora gitdim testler negatif cıkınca enfeksoyon var diye bhcg verdim (3.9)
30 test pozitif
1 (bhcg 26 )

Umarım yardımcı olmuşumdur 😊 ve bunnara ekleyeyim sabah 6 da uyanıp manyak gibi 4 dubara bakıyodum geceler üşüme bazen ateş basma
Merhaba bat a 15 gün var 1 hafta önce yumurtlama gördüm ve değerlendirdik. Genelde bat a 10 gün kala pms dönemim başlıyor baş ağrısı mide bulantısı kasık agrılarım başlıyor bu ay biraz erkenden başladı hamile kalıp böyle yumurtlama sonrası mide bulantısı, kasıklarda hareketlilik ve batma, bel ağrısı gibi belirtiler yaşadınız mı bu kadar erkenden belirtiler yaşanıyor mu?

Benim yumurtlama 13 aralık. Çatlama 14 üydü. 13-14 değerlendirdik. Bugün yumurtlamadan sonra 3. Günüm sol kasık ve bel acayip ağrıyor ama daha çok erken değil mi? Bu bir belirti olmaz galiba henüz🤔
Selam bende de aynı belirtiler var yumurtlamadan 5 gün sonra başladı siz test yaptınız mı acaba hamile misiniz

Selam bende de aynı belirtiler var yumurtlamadan 5 gün sonra başladı siz test yaptınız mı acaba hamile misiniz
Yok değilim canım şuan ocak ayı yumurtlamayı bekliyorum ama geçen ay çok fazla kasık bel ağrısı ayak üşümesi gibi şeyler oldu çatlamadan dolayı da bu ağrılar oluyor adet yaklaştığından dolayı da. Hamilelik ihtimali de var tabi ama aynı belirtiler olduğu için ben artık kendimi dinlemiyor erken olan belirtiler çok doğru cıkmıyor çünkü kendimizi erken umutlandırıp acele etmemeliyiz içimz ne kadar rahat o kadar iyi☺️ Kısmet adet gelmezse o zaman umutlanırım diyorum. Bu belirtiler genelde yumurta çatlama ağrısı oluyor. Sen sadece beslenmene ve üşütmemeye kendini yorup zorlamamaya dikkat et bence adet gününü bekle huzurlu bi şekilde🥰🥰

Merhaba bat a 15 gün var 1 hafta önce yumurtlama gördüm ve değerlendirdik. Genelde bat a 10 gün kala pms dönemim başlıyor baş ağrısı mide bulantısı kasık agrılarım başlıyor bu ay biraz erkenden başladı hamile kalıp böyle yumurtlama sonrası mide bulantısı, kasıklarda hareketlilik ve batma, bel ağrısı gibi belirtiler yaşadınız mı bu kadar erkenden belirtiler yaşanıyor mu?
Merhaba xanım benim cok erken başladı yazdığım belirtiler bünyeye göre qaliba kuzu

20 yum günü 21 çatlama
23 bel kasık ağrısı
24 bel
25 bel ağrısı bulantı her şeyi kayd etmiştim sizin icin baktım
26 baş ağrısı bel ağrısı bulantı
27 bulantı sabahları (bhcg verdm 2.0)
28 göğüs hassasiyeti bulantı sabahları bel kasık ağrısı kabız ve akıntı
29 ishal ( doktora gitdim testler negatif cıkınca enfeksoyon var diye bhcg verdim (3.9)
30 test pozitif
1 (bhcg 26 )

Umarım yardımcı olmuşumdur 😊 ve bunnara ekleyeyim sabah 6 da uyanıp manyak gibi 4 dubara bakıyodum geceler üşüme bazen ateş basma
Merhaba bende bebek istiyorum. Bu ay değişik olarak ateş basması yaşıyorum bir saat kadar sürüyor vücutta birşey yok ama içim yanıyor yanıyordum resmen. Bu ayda üzerini atıp yatıyordum. Sizde de böyle miydi acaba ateş basmaları

Merhaba bende bebek istiyorum. Bu ay değişik olarak ateş basması yaşıyorum bir saat kadar sürüyor vücutta birşey yok ama içim yanıyor yanıyordum resmen. Bu ayda üzerini atıp yatıyordum. Sizde de böyle miydi acaba ateş basmaları
Evet canım bi souk bi sıcak okuyo gibiydi Umqrım hamilesinizdir sizde

X