YUMURTLAMADAN SONRA

Anladım canım ben de görünürse ptesi öğrenicem inşallah bakalım kalp atışı duymadan içim rahatlamıycak galiba 😂
Doğumcaya kadar rahatlık yok 😁ama en rahat dönemi hareketleri hiss etdikten sonra endişe edince iki tıkııyosun cevap veriyo şükür diyosun iyi hemde randevu zamanı cabuk geliyo ilk dönemler saatıer günıer gecmiuo

Doğumcaya kadar rahatlık yok 😁ama en rahat dönemi hareketleri hiss etdikten sonra endişe edince iki tıkııyosun cevap veriyo şükür diyosun iyi hemde randevu zamanı cabuk geliyo ilk dönemler saatıer günıer gecmiuo
Aynen valla o günleri de görelim aminn😂🙏 sen kanı sağlık ocağında mı verdin? Kaç saate düşüyor sisteme acaba ben özele gitmiştim de hiç bilmiyorum

Aynen valla o günleri de görelim aminn😂🙏 sen kanı sağlık ocağında mı verdin? Kaç saate düşüyor sisteme acaba ben özele gitmiştim de hiç bilmiyorum
Ben devlet hastanesinde verdim 1 saat olmadan düştü benim yaşadığım yer küçük sağlık ocağında doktor bakmadan düşmüyo ve gec cıkıyo diye biliyorum
Aynı hastanede verin kanınızı derim veyada oni göz önünde bulundurunn her hastanede farklı cıka biliyo

Ben devlet hastanesinde verdim 1 saat olmadan düştü benim yaşadığım yer küçük sağlık ocağında doktor bakmadan düşmüyo ve gec cıkıyo diye biliyorum
Aynı hastanede verin kanınızı derim veyada oni göz önünde bulundurunn her hastanede farklı cıka biliyo
Ya orası da çok uzak kalıyo bana ama öyle mi yapsam en azından 1 saate çıkmıştı doğru diyosun

Ben
Ya orası da çok uzak kalıyo bana ama öyle mi yapsam en azından 1 saate çıkmıştı doğru diyosun
Hep aynı yerde aynı saatde verdim etkiliyo cünko değeri sağlık ocağında 9 da vermen lazım kanı 11 den sonra versen diğer güne kalıyo malesef bizim burda öyle tabii orda nasl bilemiyorum

Ben

Hep aynı yerde aynı saatde verdim etkiliyo cünko değeri sağlık ocağında 9 da vermen lazım kanı 11 den sonra versen diğer güne kalıyo malesef bizim burda öyle tabii orda nasl bilemiyorum
9da randevum canım. Sağlık ocağı eve çok yakın. Değerler özelle devlet fark etse de çok da fark olmaz heralde ya

Merhaba...
19-20pik 21Çatlama yaşadım
20 si gece Çok ağrılı bir yumurtlaça yaşadım dikelemedim oturamadım kitlendim
Çatlamadan sonrada Akşamlar bel ağrısı kalçama vuran ağrı devam ediyo bu gün sadece Yok öğlen hafid hafif belime vuran ağrılar var akıntı yok desem yeridir
sabaha karşı Uyanıp Uykum kaçmış gibi duvarlara bakıyorum 😑
acaba yumurtlamadan sonra Belirtileri devam eden varmı..
Çatlama olduktan sonra da olur o ağrılar bende yaşadım çocuk düşünüyorsa çatlamış zaten düzenli ilişki olsun umarım tutar bebiş gelir 🙏🏻🤲🏻

Merhaba canım 😊yeni gördüm 25 şi kan 2.0 cıkmıştı yaa rahatsızlıöımdan dolayı dr gitdim bütün tahliller yapınca hcgde yaptım 3.9 cktı 29 kasımda doktor dediki şüphe var hamile olada bilirsin olmayada çarçamba bidaha gel bu gün gitdim 😊26 cuma bidaha vericem

Sende durum nasl
Umarım sağlıkla ilerler beta hcg ve gebeliğin

Evet kuzum 488 di 900 olsaa çarşamba 1800 1900 olmalıymış ama 100/60 yükselmede kabul ediyolar umarım iyidir bebişin sana iyoce tutunuyodur aynı hastanedemi vardın?

X