- 24 Kasım 2021
- 750
- 382
- 30
- Konu Sahibi Bir ogul annesi
Ayy inşallah zaman gecmez dmi offİNŞALLAH canım ptesi yazıcam mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallah zaman gecmez dmi offİNŞALLAH canım ptesi yazıcam mutlaka
Benimkide aslan olacakmış gibi geliyor bana annesi de kova birbirimizin başını yeriz artıkBenim sezeryan temmuza denk geliyo sonuna doğru olursa aslan benm gbi
Ahhahaha aslan aslanda anlaşamıyo didişir dururuz hahaha yaşın kaçBenimkide aslan olacakmış gibi geliyor bana annesi de kova birbirimizin başını yeriz artık
Evet ben hiç beklemiyordum hamile olsam bile 2.çizgi çıkmasını zaten, şok oldum baya erken çıktı hem de normal kaset test yani erken gebelik testi de değilAdet öncesi için testin normal geldi bana bir çok insan adet geçmeyene kadar göremiyor bile
İkinci değerim 274 çıktı canım hadi sende ver de bakalımEvet ben hiç beklemiyordum hamile olsam bile 2.çizgi çıkmasını zaten, şok oldum baya erken çıktı hem de normal kaset test yani erken gebelik testi de değil
23Ahhahaha aslan aslanda anlaşamıyo didişir dururuz hahaha yaşın kaç
Ayy harika bir haber inşallah sağlıkla artar Senin bat ne zamandı bi de ne zaman yumurtlama gördün canım?İkinci değerim 274 çıktı canım hadi sende ver de bakalım
Yaşıtız
Yaşıtız
Hg aramızaa yap at ayy heycnlıııYaa ama cok kiskaniyorum sizi kizlaar, benide hamiş araniza alin insallah
En iyisi yarin BAT 1 gun kaliyor, test yapicam
Atarim insallahHg aramızaa yap at ayy heycnlııı
Ay bnm kasim 12 de sanirim yumurtlama ve bel agrim hic gecmedi 2 3 gundur akintim var adetimde gecikti umutlanamiyorum ama icimde şüphe bekliyorum biraz daha zaman geçsin diye.Merhaba...
19-20pik 21Çatlama yaşadım
20 si gece Çok ağrılı bir yumurtlaça yaşadım dikelemedim oturamadım kitlendim
Çatlamadan sonrada Akşamlar bel ağrısı kalçama vuran ağrı devam ediyo bu gün sadece Yok öğlen hafid hafif belime vuran ağrılar var akıntı yok desem yeridir
sabaha karşı Uyanıp Uykum kaçmış gibi duvarlara bakıyorum
acaba yumurtlamadan sonra Belirtileri devam eden varmı..
Belirtim cok oldu benm bulantı bel kasık ağrısı akıntı göğüslerim damarlandı geveler üşüme oldu ishal kabız peş peşd ilkindede yaşadığım icinAtarim insallah
Hic belirtinin olmadigini yazmistin, suan varmo belirti canim
Test yapmadnmı hic benim yumurtlama sendne sonra olmuş hamişim yani sendede varsa ckmalıdır artıkAy bnm kasim 12 de sanirim yumurtlama ve bel agrim hic gecmedi 2 3 gundur akintim var adetimde gecikti umutlanamiyorum ama icimde şüphe bekliyorum biraz daha zaman geçsin diye.
Yapmadim bn bu uygulama ya gore yumurtlama gunune bakiyorum oyuzden bide subattan beri iki kere geciktim covid aşısını oldugum o iki ay gecikti sonra iki ay duzenliydi bnde dedim belki tup bebege gidicez die heycandan gecikmisimdir ama cok bi belirti yok ki belim cok agriyo arada adet olcakmisim gibi oluyo o kadar tık yok bole hamilelik olurmuTest yapmadnmı hic benim yumurtlama sendne sonra olmuş hamişim yani sendede varsa ckmalıdır artık
Tabii adet hamilelik belirtileri aynı nerdeyse akıntı benm bel aörım hic dinmedii meselaaYapmadim bn bu uygulama ya gore yumurtlama gunune bakiyorum oyuzden bide subattan beri iki kere geciktim covid aşısını oldugum o iki ay gecikti sonra iki ay duzenliydi bnde dedim belki tup bebege gidicez die heycandan gecikmisimdir ama cok bi belirti yok ki belim cok agriyo arada adet olcakmisim gibi oluyo o kadar tık yok bole hamilelik olurmu
Ay bnm yumurtlamadan beri belim cok agrio dun baktim a dedim gercekten takvime gore agrimin basladigi zaman yumurtlama ya denk 3 4 gundur akintimda cok fazla oldu sulu geliyo inşallah enfeksiyon degildir korkuyorumTabii adet hamilelik belirtileri aynı nerdeyse akıntı benm bel aörım hic dinmedii meselaa
Yapsana bi testAy bnm yumurtlamadan beri belim cok agrio dun baktim a dedim gercekten takvime gore agrimin basladigi zaman yumurtlama ya denk 3 4 gundur akintimda cok fazla oldu sulu geliyo inşallah enfeksiyon degildir korkuyorum
Yok su an aliyim yapiyim olmadi umarim rabbimjn bi mucizesi olurYapsana bi test