- Konu Sahibi Bir ogul annesi
Adet günün geçti mi senin kuzu2 günde bi tekrarla testi kan artışına gör ekoyulaşr yaa ben 8 zi gitsemmi kadn doğuma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet günün geçti mi senin kuzu2 günde bi tekrarla testi kan artışına gör ekoyulaşr yaa ben 8 zi gitsemmi kadn doğuma
Hayır canm yumurtlama 20 si oldu 4dü benmdeAdet günün geçti mi senin kuzu
Hayır canım yani adetin gecikince gel dedi doktor onu demek istedimCanim hamile olmana ragmen adet mi oldun?
Aynı günlerimiz doğru ya, beta 8 mi çıktı ne zaman kan verdinHayır canm yumurtlama 20 si oldu 4dü benmde
25 şi 2 cıktıAynı günlerimiz doğru ya, beta 8 mi çıktı ne zaman kan verdin
Senin baya silik çıkmış canım geç döllenme mi acaba29 zu
Dünün ve bu günün testleri
Ay hadi bakalım inşallahh sağlıkla artar. Ben de çok merak ediyorum benimkini taş olsa çatlardı vallaC
25 şi 2 cıktı
29 zu 3.9 cıktı doktor şüpheli dedi
1 ri 26 cıktı
Gec döllenme yumurtlamam gec oldu 20 21 catlama adetim 4 düne atdı işte senle aynlSenin baya silik çıkmış canım geç döllenme mi acaba
Hahaha bende valla 8 zi gidicem usgyeAy hadi bakalım inşallahh sağlıkla artar. Ben de çok merak ediyorum benimkini taş olsa çatlardı valla
Koyulaşıyor canım dikkatli bakCanım bunlar 3 günlük testlerim hem ovulasyon hem gebelik testi yaptım ben.
Ayy hayırlı olsun Rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin bebişlerimiziHamileyim canm
Evet şimdi bakınca koyulaşmış cidden vesvese yaptım sanırımKoyulaşıyor canım dikkatli bak
Ben de 6sında gidicem hadi yine Uğur getirelim birbirimize değerlerimiz artsın güzel güzelHahaha bende valla 8 zi gidicem usgye
Ayy inşallah yaa güzel haberler getir sende ilk sen gidicenBen de 6sında gidicem hadi yine Uğur getirelim birbirimize değerlerimiz artsın güzel güzel
Sağol canım hepimiz sağ salim kavuşalm bi qrup açalm hamiş anneler diye hahahahhaAyy hayırlı olsun Rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin bebişlerimizi
İNŞALLAH canım ptesi yazıcam mutlakaAyy inşallah yaa güzel haberler getir sende ilk sen gidicen
Evet nasipse temmuz ağustos gibi bebişler kucaklardaSağol canım hepimiz sağ salim kavuşalm bi qrup açalm hamiş anneler diye hahahahha
Benim sezeryan temmuza denk geliyo sonuna doğru olursa aslan benm gbiEvet nasipse temmuz ağustos gibi bebişler kucaklarda
Adet öncesi için testin normal geldi bana bir çok insan adet geçmeyene kadar göremiyor bileEvet şimdi bakınca koyulaşmış cidden vesvese yaptım sanırım