Bende de aynı marka var bende yapıyorum negatif 1 gün kaldı regle ve ağrılarım hala devam ediyorBen yapıyordum baktim hep tertemiz negatif bıraktım test yapmayı. Az once de keşke bugün bi test yapsaydım dedimregl olacakmışım gibi hissediyorum ben nedense
Bende yapıyorum aynı markadan negatif 1 gün kaldı regle ağrılarım hala devam ediyorKızlar reglime 5 gün var prodoctor marka test yaptım negatif çikti
Bende de aynı marka var bende yapıyorum negatif 1 gün kaldı regle ve ağrılarım hala devam ediyor
Yanlış cevapladımBen yapıyordum baktim hep tertemiz negatif bıraktım test yapmayı. Az once de keşke bugün bi test yapsaydım dedimregl olacakmışım gibi hissediyorum ben nedense
İnşallah öyledirErken yapmışsınız bence hala umut var
İnşallah regl günü pozitifi görürsünüzBende yapıyorum aynı markadan negatif 1 gün kaldı regle ağrılarım hala devam ediyor
Sizce nedir bir bakarmısınız ben çıplak gözle görüyorum ama telefonda çok belli olmuyor anca böyle karartırsam siz görüyormusunuzİnşallah öyledir
İnşallah regl günü pozitifi görürsünüz
Ben de bugün test aldım ama yapsam mı çok kararsızım belirtim falan da yokBende kargodan gelen testleri yapmama kararı aldım öyle regl olacak gibi karnım ağrıyor ki karnımın ağrısı midemi bulandırıyor yani hamilelik bulantısı değil ağrıdan midem bulanıyor 3 gün kaldı bekleyeceğim
Şunu mu diyorsunuz acaba çok soluk bi şey var gibi olabilir miiSizce nedir bir bakarmısınız ben çıplak gözle görüyorum ama telefonda çok belli olmuyor anca böyle karartırsam siz görüyormusunuz
Valla ben şuan işteyim kargoyu akşam açacağım 8 gibi idrarım ne kadar verimli olur kararsızım ama yapmakta istiyorum istemiyor gibiyimBen de bugün test aldım ama yapsam mı çok kararsızım belirtim falan da yokbiraz kasık ağrım var
Evet evet orası ama galiba test yanlışŞunu mu diyorsunuz acaba çok soluk bi şey var gibi olabilir mii
Sanki hafif ince bir çizgi var gibi inşallah vardırSizce nedir bir bakarmısınız ben çıplak gözle görüyorum ama telefonda çok belli olmuyor anca böyle karartırsam siz görüyormusunuz
Kan verdim bakalım sonuç bekliyorumSanki hafif ince bir çizgi var gibi inşallah vardır
Hadi inşallah olumlu sonuç çıkarKan verdim bakalım sonuç bekliyorum
Maalesef yok 0.100Hadi inşallah olumlu sonuç çıkar
Yine de hala regl olmadınız umut varMaalesef yok 0.100
2 gün var reglime ama bence yok gibi yinede regl olana kadar tabi umut beklicemYine de hala regl olmadınız umut var
Çatlamının üstünden 13 gün geçti olsa çıkmazmıydı kan da sizceYine de hala regl olmadınız umut var
Çatlama gününden eminseniz diyecek bir şey yok ama yine de 2 gün varmış regleÇatlamının üstünden 13 gün geçti olsa çıkmazmıydı kan da sizce
Evet canım ben yaptım 7 gün öncesinden başlamıştım hep negatif çıkardı bugünde kan verdim gerçekten negatif dene istersen bir taneKargomu aldım aldım bata 3 gün var ve idrarım 2 saatlik çok yok çıkar mı yapsam mı kararsızım bu test 3 gün için hassas mıdır
Evet eminim doktor kontrolüne gitmiştim oda bakıp söylemişti ordan eminim yaniÇatlama gününden eminseniz diyecek bir şey yok ama yine de 2 gün varmış regle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?