Yumurtlama günü 1-2-3-4 şubat olanlar gelin beraber bekleyelim kızlarrrr📣📣📣

Ben yapıyordum baktim hep tertemiz negatif bıraktım test yapmayı. Az once de keşke bugün bi test yapsaydım dedim regl olacakmışım gibi hissediyorum ben nedense
Bende de aynı marka var bende yapıyorum negatif 1 gün kaldı regle ve ağrılarım hala devam ediyor

İnşallah öyledir

İnşallah regl günü pozitifi görürsünüz
Sizce nedir bir bakarmısınız ben çıplak gözle görüyorum ama telefonda çok belli olmuyor anca böyle karartırsam siz görüyormusunuz

Eklentiler

• IMG_8565.jpeg
    166 KB · Görüntüleme: 72
Ben de bugün test aldım ama yapsam mı çok kararsızım belirtim falan da yok biraz kasık ağrım var

Sizce nedir bir bakarmısınız ben çıplak gözle görüyorum ama telefonda çok belli olmuyor anca böyle karartırsam siz görüyormusunuz
Şunu mu diyorsunuz acaba çok soluk bi şey var gibi olabilir mii

Eklentiler

• IMG_0057.jpeg
    147,5 KB · Görüntüleme: 63
Kargomu aldım aldım bata 3 gün var ve idrarım 2 saatlik çok yok çıkar mı yapsam mı kararsızım bu test 3 gün için hassas mıdır

Eklentiler

• IMG_6127.jpeg
    195,3 KB · Görüntüleme: 45
Kargomu aldım aldım bata 3 gün var ve idrarım 2 saatlik çok yok çıkar mı yapsam mı kararsızım bu test 3 gün için hassas mıdır
Evet canım ben yaptım 7 gün öncesinden başlamıştım hep negatif çıkardı bugünde kan verdim gerçekten negatif dene istersen bir tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…