• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 1-2-3-4 şubat olanlar gelin beraber bekleyelim kızlarrrr📣📣📣

Benim de bat 19 Şubat muhtemelen, ovülasyonu değerlendirdik üzerinden 5-6 gün geçti ama hiç ümidim yok 😢 1 yıldır deniyoruz ama ümit etmekten çok yoruldum kızlar 🥺
Benim de 16 sında adet günüm bende bekliyorum 9 aydır gerçekten zor süreçler allah herkese sabır versin bende sürekli yapıyorum ama silik bile çıkmıyor sanırım gebelik yok aşırı bel ağrım var normalde adet olcağıma yakın asla bel ağrısı olmazdı bende yine de bir ümit bekliyorum

Kızlar ilişkiden iki üç gün sonra rahimde ve kasığımda pıt pıt damar attı acaba mı diyordum hep. Regl olacakmışım gibi belim bacaklarım o kadar ağrıdı ki kaç gece ağrıdan ağladım. Akıntım hep vardı bazen yumurta akı bazen sarı. Göğüslerim hassaslaşmıştı Regl olacakmışım gibi ve bundan bir hafta önce deli gibi gece 12 bir kavonoz turşuyu bitirdim… ve kabızlıkta var hala da
Benimde adet olacakmış gibi bel ağrım ve kasık ağrım var 16 sı adet tarihim yumurtlamadan 12 gün geçti dün akşam kan vermek için acile gittik bana kadın doğuma git dediler acil de artık gebelik için kan verilmiyormuş devlete gitmiştim arkamıza baka baka geri geldik sabah yine erken gebelik testi yaptım negatif ti ama ağrılarım çok var senin yazılarını okudum bir umut bekliyorum valla 🥰🥰

🤣🤣 inşallah
Güzel haberlerle gelirsin inşallah
Aminn aminnn aminnnn
Emma Zorrr kirve Zorrr 🥲
Yumurta çatlama gününü değerlendirmedik
Daha doğrusu Bi gün sonra şeyoldu da
Offf
Rahim soğukluğu var demişti hacamat yaptırdığım da yaaa ekimde
Acaba geçmedi mi diye takılıyor aklıma

Oysa geçen yıl kaldığımda Dr dün çatlama olmuş dedi o gün akşamı değerlendirdik nasip işte tutmuştu

Aminn aminnn aminnnn
Emma Zorrr kirve Zorrr 🥲
Offf

Oysa geçen yıl kaldığımda Dr dün çatlama olmuş dedi o gün akşamı değerlendirdik nasip işte tutmuştu
Nasip gülüm

Katı kıvamlı mı
Mrb öncelikle bebeğinizi hayırlısıyla sağlıcakla kucaginbenim reglime 6 gün var ama düne kadar yumurtlama gunumden beri yapışkan akıntım oldu. Belki aralarda birer gün falan gelmedi. Ama böyle çok akışkan değil biraz katı bir akıntı ama sünüyor. Aşırı rahatsız edici şekilde islanmiyorum ama peçeteye sildikce geliyordu Ben yumurtluyorum gibi düşündüm ama regl yaklaşınca alakası olmadığını düşündüm. Karında ve kasığımda inceden sizi gibi sancılar gel git yapıyor .sanki üşümüşüm gibi hissiyat veriyor . Sizinde böyle miydi acaba? Yoksa usuttum mü ben😔
AdChoices
ADVERTISING​
Çok teşekkür umarım sizese en kısa zamanda nasip eder🙏🏻 belirtileriniz benimki ile çok benziyor ama her kadında değişebilirmiş o yüzden bugün yada yarın erken gebelik testi yapabilirsiniz ben 4 gün kala öğrendim reglye
Bende çok teşekkür ederim Allah'ım hayırlısıyla nasip etsin🤲🏻 evet herkesin farklı diyolar ama yinede insan bir umut arıyor gibi oluyor değişik bir psikolojiymis.. bugünde sabah kalktigimdan beri kalcamin üst kemiği çok feci ağrıyor yurumemi bile kısıtlıyor biraz. Böyle durumla bile karşılaşınca bu da belirti olabilir mi diyip duruyorum 🤦🏻‍♀️ regle yakın ister istemez düşünceler oluyor

Kizlar bat 15 subat dun test yaptim negatif burdan dönermi sizce

Kızlar bu ay ben elendim 🥹 yumurtlamadan tam 14 çatlamadan da tam 13. Günü regl oldum🥲 kalan arkadaşlardan güzel haberler almak dileğiyle 🌸

Benim akıntım geçti devam etmedi ama kasık ağrım ve gaz sıkışmam var acayip yürüdükçe rahatsız ediyor
Bilemiyorum belkide belirtidir ben açıkçası başka hiç belirti şaşamıyorum testler de negatif zaten yine de emin olmak için bugün kan vericem

Aminn aminnn aminnnn
Emma Zorrr kirve Zorrr 🥲
Offf

Ben de hacamat yaptırıyorum ve bana da rahim üşütmesi var dedi ama ben ona inanmıyorum açıkçası. Yani şifalı olduğuna inanıyorum ama bu bence onların anlayabileceği bi şey değil genelde az kan çıktıysa, tıkanıklık var vs diyerek soğukluk olduğunu söylüyorlar. Halbuki yapısal bi şey kiminden az kan çıkar kiminden çok çıkar. Kimininki morarır kimininki morarmaz. O yüzden ben ona inanmıyorum 🙄🤷🏻‍♀️

Kizlar bat 15 subat dun test yaptim negatif burdan dönermi sizce
İdrar testiyse dönebilir tabi umutlandırmak istemem idrar testlerinde adet gününe kadar negatif çıkabiliyor

Cevabınız icin tesekur ederim vucudumda farklılıklar hissediyorum bu ay hsg cekildim pozitife doner umarim
İdrar testiyse dönebilir tabi umutlandırmak istemem idrar testlerinde adet gününe kadar negatif çıkabiliyor

Ben de hacamat yaptırıyorum ve bana da rahim üşütmesi var dedi ama ben ona inanmıyorum açıkçası. Yani şifalı olduğuna inanıyorum ama bu bence onların anlayabileceği bi şey değil genelde az kan çıktıysa, tıkanıklık var vs diyerek soğukluk olduğunu söylüyorlar. Halbuki yapısal bi şey kiminden az kan çıkar kiminden çok çıkar. Kimininki morarır kimininki morarmaz. O yüzden ben ona inanmıyorum 🙄🤷🏻‍♀️
Yaaa valla bilmiyorum ki evet hacamat bölgelerine çıkan bakarak söylüyo larda
Dr göremiyor mu ultrasonda falan acaba hiç bahsetmedi Dr kontrolüne de çok gidiyorum ben de
Nebileyim aklıma takılıyor
Böyle bişey de var mümkün neticede ısıtmak için de Bi çok yoldan bahsediyorlar da işte

Bende hacamat yaptırdım ama ilkte etkisini göremedim. Rahim üşümesi içinde annem ilk gebeliğinde abimde yani bahsettiğim 40 sene evvel 6 ay hamile kalamadığını sonrasında sıcak su buharına oturup ertesi aynhamile kaldığını anlattı. Üşüme olayı doğru olduğuna inanıyorum

Yaaa valla bilmiyorum ki evet hacamat bölgelerine çıkan bakarak söylüyo larda
Dr göremiyor mu ultrasonda falan acaba hiç bahsetmedi Dr kontrolüne de çok gidiyorum ben de
Nebileyim aklıma takılıyor
Böyle bişey de var mümkün neticede ısıtmak için de Bi çok yoldan bahsediyorlar da işte
Doktor bi sorun olsaydı görürdü tabiki. Muayene oluyorsanız kafanıza takmayın bence kandan mandan anlaşılıcak bi şey değil o. Sağlıklı beslenmek ve egzersiz önemli hem egzersiz ordaki kan akışını da arttırıyormuş

Bende hacamat yaptırdım ama ilkte etkisini göremedim. Rahim üşümesi içinde annem ilk gebeliğinde abimde yani bahsettiğim 40 sene evvel 6 ay hamile kalamadığını sonrasında sıcak su buharına oturup ertesi aynhamile kaldığını anlattı. Üşüme olayı doğru olduğuna inanıyorum
yok üşüme olayı doğru çünkü ordaki kan akışının yavaş olmasını kastediyorlar bence ama o hacamatla anlaşılmaz demek istedim. Çünkü kanın az veya çok çıkmasıyla ilgisi yok bi de kuyruk sokumu yani. Ama işte üşütme için egzersiz iyi olabilir bi de beslenme. Ama ısı da etkili dediğiniz gibi mesela adetliyken sıcak su torbası koyuyoruz ya onun mesela kan akışını hızlandırıp rahmi canlandırdığını söylüyorlar. Bi de genel olarak ayakları üşütmemek de lazım.

Back