- 23 Aralık 2024
- 186
- 116
- 18
Merhaba 12 gün geçtiHayırlı olsun sağlıkla ilerlesinyumurtlama üzerinden kaç gün geçti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba 12 gün geçtiHayırlı olsun sağlıkla ilerlesinyumurtlama üzerinden kaç gün geçti
Canım bütün ayrıntıları yaz merak ediyoruzİnşallah çok teşekkğr ederim
Sen de ne belirtiler vardı belirgin bir belirtin olmuş muydu? Akıntı vb gibiTeşekkürler
Ben bi çizgi gördüm ama marka olarak hiç bilmiyorum nasıldırKızlar merhaba dün adetime 2 gün kala freely marka test yaptım böyle çıktı sizce hamilelik var mı ?
Bana var gibi geldi çizgi hayırlı olsun canımKızlar merhaba dün adetime 2 gün kala freely marka test yaptım böyle çıktı sizce hamilelik var mı ?
İnşallah bakalım teşekkür ederimBana var gibi geldi çizgi hayırlı olsun canım![]()
İlk fotoda baya belirgin çizgi. Doğrudur inşallah bi an önce kan verinKızlar merhaba dün adetime 2 gün kala freely marka test yaptım böyle çıktı sizce hamilelik var mı ?
Ben erken gebelik testinden kullanmıştım ama beni yanılttı umarım bu sefer doğrudurKızlar merhaba dün adetime 2 gün kala freely marka test yaptım böyle çıktı sizce hamilelik var mı ?
12 gün geçmişti çok teşekkürlerHayırlı olsun sağlıkla ilerlesinyumurtlama üzerinden kaç gün geçti
Ypk bu normal test erken değilBen erken gebelik testinden kullanmıştım ama beni yanılttı umarım bu sefer doğrudur![]()
Sarı akıntım oldu sonrasında kesildi beyaza döndü. perşembe ve cuma aşırı yorgundum koltukta iş dönüşü uyuyakalıyordumSen de ne belirtiler vardı belirgin bir belirtin olmuş muydu? Akıntı vb gibi
Ay sağ ol canım aydınlattın bizi de, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Dinlen bol bolSarı akıntım oldu sonrasında kesildi beyaza döndü. perşembe ve cuma aşırı yorgundum koltukta iş dönüşü uyuyakalıyordum
Regl öncesi memelerimde hassasiyet olmaz çok rahatsız etmeyecek derecede hassaslık vardı meme uçlarım büyüdü damarlanma olmadı
Regl olacak gibi sancım vardı ben regl bekliyordum açıkcası
Gece terliyordum normal gündüz de ellerim ayaklarım buz keserdi yüzüm yanardı
Bugünde biraz avm gezdim ama sanarsınız maraton koştum şuan bitik haldeyim
Yumurtlama ve batımız aynıydı ben de yarın test yapıcam çok heyecanlıyımSarı akıntım oldu sonrasında kesildi beyaza döndü. perşembe ve cuma aşırı yorgundum koltukta iş dönüşü uyuyakalıyordum
Regl öncesi memelerimde hassasiyet olmaz çok rahatsız etmeyecek derecede hassaslık vardı meme uçlarım büyüdü damarlanma olmadı
Regl olacak gibi sancım vardı ben regl bekliyordum açıkcası
Gece terliyordum normal gündüz de ellerim ayaklarım buz keserdi yüzüm yanardı
Bugünde biraz avm gezdim ama sanarsınız maraton koştum şuan bitik haldeyim
İnşallah canım inşallah çift çizgi görürsünYumurtlama ve batımız aynıydı ben de yarın test yapıcam çok heyecanlıyımbazı belirtiler bende de var bakalım hayırlısı
Daha bata çok var diye öyle düşünmüş bence hala ihtimal var demek istemiş yani. 7 gün kala kanda negatif olabilir zatenn 3 gün kala da idrarda çıkmayabilir. Hala ihtimal var yaniBenim bugün sol gögüs ucum iyice acımaya kızarma başladı.genellikle bu gögsümde olurdu.bu ay sadece ucunda var ve kızardı ve uç kısmı iyice düğme gibi belirginleşip şişti.adetime 3 gün kala bebetime erken gebelik kalbim kdar tertemiz bembeyazdı7 gün kala da kanda beta negtifti.doktorum kontrolde alttan muayene etti garip şekilde gebe olabilirsin dedi.17 18 şubat gibi adet olmazSan gel söktürücü vericem desi.hayatta kullanmadım ihtiyacım olmadı.neden şimdi böyle dedi bu doktor anladım.Kafamda deli sorular.çocuk istediğimi uğraştığımı biliyor hamile olabilirsin klomenden dolayı bir yumurtan çatlamış görünüyor demesi de umut vermek gibi...ne bileyim offf offf
An itibariyle tüm ihtimaller yerle bir oldu...önümüzdeki aylara bakıcaz artıkDaha bata çok var diye öyle düşünmüş bence hala ihtimal var demek istemiş yani. 7 gün kala kanda negatif olabilir zatenn 3 gün kala da idrarda çıkmayabilir. Hala ihtimal var yani![]()