• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 1-2-3-4 şubat olanlar gelin beraber bekleyelim kızlarrrr📣📣📣

Kızlar merhaba dün adetime 2 gün kala freely marka test yaptım böyle çıktı sizce hamilelik var mı ?

Eklentiler

• IMG_2251.jpeg
    IMG_2251.jpeg
    219,7 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_2250.jpeg
    IMG_2250.jpeg
    252,2 KB · Görüntüleme: 38
Sen de ne belirtiler vardı belirgin bir belirtin olmuş muydu? Akıntı vb gibi
Sarı akıntım oldu sonrasında kesildi beyaza döndü. perşembe ve cuma aşırı yorgundum koltukta iş dönüşü uyuyakalıyordum
Regl öncesi memelerimde hassasiyet olmaz çok rahatsız etmeyecek derecede hassaslık vardı meme uçlarım büyüdü damarlanma olmadı
Regl olacak gibi sancım vardı ben regl bekliyordum açıkcası
Gece terliyordum normal gündüz de ellerim ayaklarım buz keserdi yüzüm yanardı
Bugünde biraz avm gezdim ama sanarsınız maraton koştum şuan bitik haldeyim

Sarı akıntım oldu sonrasında kesildi beyaza döndü. perşembe ve cuma aşırı yorgundum koltukta iş dönüşü uyuyakalıyordum
Regl öncesi memelerimde hassasiyet olmaz çok rahatsız etmeyecek derecede hassaslık vardı meme uçlarım büyüdü damarlanma olmadı
Ay sağ ol canım aydınlattın bizi de, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Dinlen bol bol 💐

Yumurtlama ve batımız aynıydı ben de yarın test yapıcam çok heyecanlıyım 😂 bazı belirtiler bende de var bakalım hayırlısı

Benim bugün sol gögüs ucum iyice acımaya kızarma başladı.genellikle bu gögsümde olurdu.bu ay sadece ucunda var ve kızardı ve uç kısmı iyice düğme gibi belirginleşip şişti.adetime 3 gün kala bebetime erken gebelik kalbim kdar tertemiz bembeyazdı 🤪7 gün kala da kanda beta negtifti.doktorum kontrolde alttan muayene etti garip şekilde gebe olabilirsin dedi.17 18 şubat gibi adet olmazSan gel söktürücü vericem desi.hayatta kullanmadım ihtiyacım olmadı.neden şimdi böyle dedi bu doktor anladım.Kafamda deli sorular.çocuk istediğimi uğraştığımı biliyor hamile olabilirsin klomenden dolayı bir yumurtan çatlamış görünüyor demesi de umut vermek gibi...ne bileyim offf offf

Benim bugün sol gögüs ucum iyice acımaya kızarma başladı.genellikle bu gögsümde olurdu.bu ay sadece ucunda var ve kızardı ve uç kısmı iyice düğme gibi belirginleşip şişti.adetime 3 gün kala bebetime erken gebelik kalbim kdar tertemiz bembeyazdı 🤪7 gün kala da kanda beta negtifti.doktorum kontrolde alttan muayene etti garip şekilde gebe olabilirsin dedi.17 18 şubat gibi adet olmazSan gel söktürücü vericem desi.hayatta kullanmadım ihtiyacım olmadı.neden şimdi böyle dedi bu doktor anladım.Kafamda deli sorular.çocuk istediğimi uğraştığımı biliyor hamile olabilirsin klomenden dolayı bir yumurtan çatlamış görünüyor demesi de umut vermek gibi...ne bileyim offf offf
Daha bata çok var diye öyle düşünmüş bence hala ihtimal var demek istemiş yani. 7 gün kala kanda negatif olabilir zatenn 3 gün kala da idrarda çıkmayabilir. Hala ihtimal var yani 🥰

Merhaba benimde yumurtlama günü 10 subatti adetime 1 hafta var...bugun çok kötü sağ kasığımda sancı var ...yumurlamadan bir iki gün sonra göğüs ucumda hassasiyeti oldu bir kacgun devam etti şimdi yok ama..dünden beri belimde çok ağrıyor...basım dönüyor arada ..başımda ağrıyor...bu kadar erken böyle belirtiler olur mu

Back