- 23 Aralık 2024
- 186
- 116
- 18
İnşallah Allah ım çok teşekkürlerBen de görüyorum inşallah vardır kan testi artık yapmak lazım heralde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Allah ım çok teşekkürlerBen de görüyorum inşallah vardır kan testi artık yapmak lazım heralde
Çok geçmiş olsun. Önce kendinize bakın iyileşin sonra inşallah bebiş de gelirGünaydın kızçeler
Benim bat yarın test yaptım az önce ve yine tertemiz negatif. Ne yapalım bu ay olmadı. Planlayıp kendimi germeyeceğim. Akışına bırakacağım. Allah en hayırlı zamanı bilir o zaman verir diyeyim. Çok öksürüyorum(öksürüğün sebebine de bir şey demediler ona da tekrar baktiracagim), öksürmekten belimi sakatlamışım sağlık ocağındaki doktor öyle dedi. Pazartesi gidip belime baktıracağım. Oturup kalkamıyorum bile öyle bir ağrı var. Hayırlısı ve nasip diyorum. Sizlere de pozitif enerjimi ve dualarımı göndermeye devam edicem
Sizleri kocaman seviyorum ve kocaman sarılıyorum![]()
Gayet pozitif hayırlı olsun şimdidenKızlar günaydın
Bata 2 kaldı sabah ilk idrar
üstteki days comfort alttaki prodoctor
Umarım dua edinÇok geçmiş olsun. Önce kendinize bakın iyileşin sonra inşallah bebiş de gelir
Gayet pozitif hayırlı olsun şimdiden![]()
Kuzum benimde beyaz kremsi akıntım oldu acaba bendede var mıdır bebek kasıklarım çok agriyo yunurtlama gününden beri akıntım devam ediyor uşuttum mu ki diyorum ama bilemedikBeyaz akıntı hamilelik belirtisi inşallah hamilesinizdir
İnşallah vardır başka belirtiniz var mıKuzum benimde beyaz kremsi akıntım oldu acaba bendede var mıdır bebek kasıklarım çok agriyo yunurtlama gününden beri akıntım devam ediyor uşuttum mu ki diyorum ama bilemedik
Ay ikisinde de çizgi var kan verinnn pozitiftir inşallahhKızlar günaydın
Bata 2 kaldı sabah ilk idrar
üstteki days comfort alttaki prodoctor
Kasıklarımda çok ağrı var hem sağ hem sol kasık birde akintilarim var sanki adet olucam ama adetime daha varİnşallah vardır başka belirtiniz var mı
Bu ay yumurtalama günümü değerlendirdim o yüzden biraz ümidim var gibi ama bilemem yinedeİnşallah vardır başka belirtiniz var mı
Gidiyorum bakalım hahshsjaAy ikisinde de çizgi var kan verinnn pozitiftir inşallahh![]()
![]()
Kasıklarımda çok ağrı var hem sağ hem sol kasık birde akintilarim var sanki adet olucam ama adetime daha var
Belirtiler gebelik belirtisi inşallah vardırBu ay yumurtalama günümü değerlendirdim o yüzden biraz ümidim var gibi ama bilemem yinede
Hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahçok şükür gebeyim
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinçok şükür gebeyim
Maşallah sağlıkla gelsinnnçok şükür gebeyim
Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahçok şükür gebeyim
İnşallah canım samko rahim hassalasti dokuunca açıyor yaa belki adette olabilirimBelirtiler gebelik belirtisi inşallah vardır
Canım çok geçmiş olsun bu aralar salgın var kuru öksürükte semptomlarından biri. Çok gariptir ki geçmiyorda bir türlüGünaydın kızçeler
Benim bat yarın test yaptım az önce ve yine tertemiz negatif. Ne yapalım bu ay olmadı. Planlayıp kendimi germeyeceğim. Akışına bırakacağım. Allah en hayırlı zamanı bilir o zaman verir diyeyim. Çok öksürüyorum(öksürüğün sebebine de bir şey demediler ona da tekrar baktiracagim), öksürmekten belimi sakatlamışım sağlık ocağındaki doktor öyle dedi. Pazartesi gidip belime baktıracağım. Oturup kalkamıyorum bile öyle bir ağrı var. Hayırlısı ve nasip diyorum. Sizlere de pozitif enerjimi ve dualarımı göndermeye devam edicem
Sizleri kocaman seviyorum ve kocaman sarılıyorum![]()
Hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
TeşekkürlerSaglikla kucagina al insallah![]()