Ay inşallah yavvvvİyi düşünelim mutluluktan unutmuş olsun
Sabah süprizi olur inşAy inşallah yavvvvuyuyacağım vallahi bekliyorum hahahahaha sabah kan sırası bende zeyyyy ortalık karıştı nerdesiiiinnnn son 2 dk dedin kayboldun
Yaaaaaaa işte bu yaaa kız senu merakımdan girip duruyorum varya kaç kişiye umut oldun şuan çok sevindim aşkım sağlıcakla büyüsün kucağına al yavrunuKozlar gebeyiim 30.78
Ayyyy çokkk sevindimKozlar gebeyiim 30.78
Ayyy canım benim inşallah çok teşekkürlerYaaaaaaa işte bu yaaa kız senu merakımdan girip duruyorum varya kaç kişiye umut oldun şuan çok sevindim aşkım sağlıcakla büyüsün kucağına al yavrunu
Sat 1 bat 14 kuşumAyyyy çokkk sevindimsağlıkla gelsin minikk sat bat yumurtlama belirtiler neydi kuşumm
Merhaba benimde 17 bende de çatlamadn sonra sarı akıntı başladıAy benimde sarı peçete koydum görebilmek için peçetem sarı sarı gelmezdi hiç
Travma oluştu galiba bende hahahs
Çok tebriklerKozlar gebeyiim 30.78
Çok sevindimm bir annemiz daha olduuuKozlar gebeyiim 30.78
Çok sevindimmmmmKozlar gebeyiim 30.78
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahKozlar gebeyiim 30.78
Çok swvindim canim gözün aydin sağlikla kucağina al inşallahAyyy canım benim inşallah çok teşekkürler
Merhabalar, bende dün üye oldum yorumlarınızı gördüm gece meragimdan girip girip baktım. Tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallahKozlar gebeyiim 30.78
Sanırım sende gebesin canım beniiiiim beraber tüm hamişler toplanırız bide Amiiiiin inşallahÇok sevindimm bir annemiz daha olduuuAllah sağlıkla mutlulukla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin 41x
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?