Hamilelere parol veriyorlar çevremde gördüğüm hep öyleydi ama ne olur ne olmaz dikkatli olmakta fayda varBana yarın 6 kalıyor sabah test yapıcam gölge görürsem kan veririm sabah görmezsem devambede kızlar iki gündür parol kullanıyorum bi sıkıntısı olur mu
BenimdeVeee yine kocaman bir negatif
Üzülmeyelim hem daha erken hem de bu ay olmazsa da önümüzdeki maçlara bakalımBenimde
benim de 18 i bat takip ediyorum mesajlarınızı inşallah güzel haberler alırızBenim 8 gun kaldı
Tişekkürler dişim arada tutuyor ona içtimHamilelere parol veriyorlar çevremde gördüğüm hep öyleydi ama ne olur ne olmaz dikkatli olmakta fayda var
Doktorlar herkese mi öneriyor bunları bana sadece folik asit iç geç dediKızlar bi şey sorucam takviyelerinizi 3 ay ara vermeden kullanıyor musunuz? Ben 1 ay regenesis 1 ay inostol kullandım ama bıraktım 3 ay fazla olmaz mı mesela folatım en son 15 çıktı. Biraz daha kullansam fazla olur diye bıraktım ama doktorlar 3 ay kullanım öneriyorlar siz ne yapıyorsunuz?
Ben düşük yaptım bi sonraki muayenede önerdi zaten multivitamini gebelikte önermişti ona devam et dedi. Bi de değerlerim düşüktü o yüzden de olabilir. Şimdi sadece folik düşünüyorm ben de ama değerim iyi olduğu için içsem mi bilemedim siz kaç aydır içiyorsunuzDoktorlar herkese mi öneriyor bunları bana sadece folik asit iç geç dedi
Mrb bayanlar adetime 8gun var adet olucakmisim gibi kasik agrisi var erken gebelik testi yaptim tabiki negatif
Veee yine kocaman bir negatif
Kızlar daha çok erken zaten erken yapmışsınız testleri. Batlarımız tahmini 15-19 arası. Moral bozmayın benceBenimde
Evet bat 16 ŞubatKızlar daha çok erken zaten erken yapmışsınız testleri. Batlarımız tahmini 15-19 arası. Moral bozmayın bence
Ben kan verecem yoksa yoktur ya ne yapalımbenim de 18 i bat takip ediyorum mesajlarınızı inşallah güzel haberler alırızlaboquick test aldım internetten bugün geliyor ama haftasonuna kadar sabretmeyi planlıyorum yapmak için
Kaçıncı günün bugün inşallah vardır yaBen kan verecem yoksa yoktur ya ne yapalım
Erken testler algılamıyor olabilir bencede kan vermek en sağlıklısıBen kan verecem yoksa yoktur ya ne yapalım
Bende aldım perşembe gelecek perşembeye kadar eczaneden test almayacağım çok heyecanlı dhdhejebenim de 18 i bat takip ediyorum mesajlarınızı inşallah güzel haberler alırızlaboquick test aldım internetten bugün geliyor ama haftasonuna kadar sabretmeyi planlıyorum yapmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?