İnşallah guzel haberler aliriz varmi hic belirtiHepimizin 17 subatbenim sat 22 yumurtlama 3 bat 17 subat
Hiç yaniOtur aşşaaa de
Olur oluryumurtlama günü 5 subat olanlar da dahil olabilir mi bu basliga
nöbetçi eczanede tek o varmış kaset test de kötü mü acaba ? Artimed markasnnaa canım o zaman bilemedim yaa artimed berbat bir testt.
Midem tuhaf üşüme de olabilir bilmiyorum bir de kasık agtim var seninİnşallah guzel haberler aliriz varmi hic belirti
Bende de kasık ağrısı ben ağrısı var . Midem garp üşütmüş gibiMidem tuhaf üşüme de olabilir bilmiyorum bir de kasık agtim var senin
İnşallah cnm vardir arada bende de oluyor bel agrisiBende de kasık ağrısı ben ağrısı var . Midem garp üşütmüş gibi
Ama kasik agrisi sanki adet olucakmisim gibiMidem tuhaf üşüme de olabilir bilmiyorum bir de kasık agtim var senin
Benimde arada geliyor gidiyorAma kasik agrisi sanki adet olucakmisim gibi
Aynı ben de öyle midem de tuhaf yemin ederim psikolojik değil hamile değilsem sağlam usutmusumAma kasik agrisi sanki adet olucakmisim gibi
Midemde bisey yok ara ara uyku bastiriyor o kotu oluyorAynı ben de öyle midem de tuhaf yemin ederim psikolojik değil hamile değilsem sağlam usutmusum
Sakın bana sorma :) bana göre hamilesinKızlar ya benim göğüslerimde hassasiyet yok ama sağ kasığımda baya yürüdükçe faln oluşan batma var ara ara soldada oluyo ama herkes benim şöyle Göğüs hassasiyetim var diyip duruyo ama benim yok umutlanmasam mi bilemiyorum bugün 5.gün beni rahatlatin birazilgiye ihtiyacim var
Test yap testKızlar ya benim göğüslerimde hassasiyet yok ama sağ kasığımda baya yürüdükçe faln oluşan batma var ara ara soldada oluyo ama herkes benim şöyle Göğüs hassasiyetim var diyip duruyo ama benim yok umutlanmasam mi bilemiyorum bugün 5.gün beni rahatlatin birazilgiye ihtiyacim var
Hayır adet günğne haftasına kadar kimse test yapmayacakTest yap test
Bende aynıyım göğüs hassasiyeti de var azıcık ama geçen ayda vardıKızlar ya benim göğüslerimde hassasiyet yok ama sağ kasığımda baya yürüdükçe faln oluşan batma var ara ara soldada oluyo ama herkes benim şöyle Göğüs hassasiyetim var diyip duruyo ama benim yok umutlanmasam mi bilemiyorum bugün 5.gün beni rahatlatin birazilgiye ihtiyacim var
Ben söz veremem dhhdHayır adet günğne haftasına kadar kimse test yapmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?