Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyleyim canım . İnanki . Ama sabırlı olcqz kaç gün vardı senin ? Tablo yapsana her gün soracağımıza ordan bakakNeden hamile gibi hissediyorum o zmn![]()
Benim 8 gun kaldıBende öyleyim canım . İnanki . Ama sabırlı olcqz kaç gün vardı senin ? Tablo yapsana her gün soracağımıza ordan bakakbak ben 10 gün kala negatif çıkacağını bile bile yaptım . Ki öyle de oldu . İnan birbirimizi durduralım
Sanki çoook silik var gibiKızlar var mıı ben çizgi görüyorumm
E var daha. Son 3 gün kala yapBenim 8 gun kaldı![]()
Evet var eşim 2 tane almış yarın sabah da yapacağımSanki çoook silik var gibiay eğer elinde test varsa sabah ilk idrarla yapsana tekrar
ay bende gördüm gibi yaa kaç gün oldu çatlamadannKızlar var mıı ben çizgi görüyorumm
Umut ol hepimizeeeEvet var eşim 2 tane almış yarın sabah da yapacağımreglime yarından itibaren 3 gün var
ay bende gördüm gibi yaa kaç gün oldu çatlamadann
9. Gün bugünn ama karnımda batmalar va olduuay bende gördüm gibi yaa kaç gün oldu çatlamadann
9. gün gayet iyi bence predictor early dimi bu? yarın sabah bence kan verin :)9. Gün bugünn ama karnımda batmalar va olduu
Evettt var bundaKızlar var mıı ben çizgi görüyorumm
Test yanıltabilir markası maalesef artımed başka yokmul eczanede ama şuan heyecanlanmak istemiyorum yarın sabah aile hekimime kan vereceğim en iyisi bu sanıyorum
Yumurtlayalı 9 gün oldu işteEvettt var bunda9.gün mü demek
Markası artimed emin olamadım ama daha önce de artimedle yapmıstım çizgi yoktu çok çok slik olarak var yaeın tekrar bakacağm olmadı kan vereceğimİlk pozitif geliyoooooor![]()
![]()
![]()
![]()
Bekleyimm di aile doktorum artık her ay gelme yeter dicekAynen en iyisi kan vermek Ama bence kan için adet gününğ bekle
Bende görüyorum canım inşallah seninledir markası nedir testinKızlar var mıı ben çizgi görüyorumm
Markası artimed yarın eczaneden başka bir test almayı planlıyorumBende görüyorum canım inşallah seninledir markası nedir testin![]()