- 11 Ağustos 2018
- 563
- 728
- 103
- 34
Çok fazla değil ama.beyaz krem gibi askimDeğil inş yaaa akıntıda durum nasıl gidiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok fazla değil ama.beyaz krem gibi askimDeğil inş yaaa akıntıda durum nasıl gidiyor
Ben geçen ay okadar emin oldum ki direk kan verdim tabiki negatifAhahahas o benim ilk yalancı pozitif veren testimdi hey gidi o günden beru her topicte kötülüyorum![]()
Tamam gece de kan vercem sen de ver hdjd
Gölge var gibiKıızzz kaset test yaptım beyaz çizgi çıktışansımı seveyim
Eki Görüntüle 3541695
Eki Görüntüle 3541696
Offff offfff Yaşım geçiyor annemmmmKızz sen baya baya
Hangi test bu
Offff offfff Yaşım geçiyor annemmmm
Beyaz çıkmış gerçekten kız o kuruma çizgisi mi oluyor
Octomed mi neydi öyle bişeyHangi test bu
Bilmiyom kiBeyaz çıkmış gerçekten kız o kuruma çizgisi mi oluyor
Bilmiyom ki
Evet yapmicam3/4 gün sonra tekrar yapsana balım zaten senin daha bat çok var
Asdfd daha iyi olur yaa bende burdan görüp gaza geliyordum ama sonra bekliyordumEvet yapmicamdurabilirsem beklicem adet gününe kadar
Aynen beklim hele3/4 gün sonra tekrar yapsana balım zaten senin daha bat çok var
İşte beklemek istiyorum ama durabilir miyim bilmiyorumAsdfd daha iyi olur yaa bende burdan görüp gaza geliyordum ama sonra bekliyordum![]()
Yarın görürsün 00.3 çıkarsa hdjdjdSen böyle heyecanlı olunca bizede heycan geliyor kendimden çok seninkini merak ediyorum resmen ssdf
Kızlaraaar :)
Bat 17 sarı akıntım var bir heveslendim 8 gün önce erken gebelik yaptım prodictor sonuç negooooo :)
Sarı akıntı ne belirtisi acaba
Varsa bile çıkmaz şuan öyle düşün en azından kendini boşuna üzmemiş olursunİşte beklemek istiyorum ama durabilir miyim bilmiyorum