- 19 Kasım 2022
- 421
- 205
- 33
- 29
Çoğu eczane anlaşmalı gibi sabit marka satıyorlar asdf ama yani şaka bir yana insanların umutları ile oynuyorlarYok octomed iki eczenede de aynı marka vardı ne hikmetse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoğu eczane anlaşmalı gibi sabit marka satıyorlar asdf ama yani şaka bir yana insanların umutları ile oynuyorlarYok octomed iki eczenede de aynı marka vardı ne hikmetse
Ya gerçekten ne saçma .Çoğu eczane anlaşmalı gibi sabit marka satıyorlar asdf ama yani şaka bir yana insanların umutları ile oynuyorlar
En doğru olan regl günü bekleyip kaset yapmak yada direkt kan vermek ama sabredebilene ynsjslsmsmsösösAsdf bende daha hiç yapmadım ama güvenilir dedikleri için Awox sipariş verdim salı günü gelince deniyecem inşaAllah doğru sonuç verir![]()
Artık hangi teste güvenelim bilmiyorum yaa sss. Baksana prodictor bile çıkarmış peki adet olunca ağrılı mı oldu o pozitilerden sonraProdictor çok iyi deniliyor ama bana o bile yaşancı pozitif verdi sonra o çok yalancı veren artımed ile yaptım negatifti ve gümümde regl oldum bilmiyorum belki kimyasaldı ama yanılttı.
Bende adetim geçerse kan vericem geçen ay yalancı pozitif ile kan verdim negatif bu sefer kendime söz verdim asdffEn doğru olan regl günü bekleyip kaset yapmak yada direkt kan vermek ama sabredebilene ynsjslsmsmsösös
Sorma yaa artık tek güvencemiz kan sanırım onda bile bazen yanılma payı varYa gerçekten ne saçma .
O yüzden beklemek istiyorumSorma yaa artık tek güvencemiz kan sanırım onda bile bazen yanılma payı var
Benim her ay aşırı ağrılı ve pıhtılı olduğu için anlayamadım açıkcası beta baktırsam anlardım ilk defa pozitif görünce fotoğrafını silmeye bile kıyamadım hahsjekelwwArtık hangi teste güvenelim bilmiyorum yaa sss. Baksana prodictor bile çıkarmış peki adet olunca ağrılı mı oldu o pozitilerden sonra
Benim her ay aşırı ağrılı ve pıhtılı olduğu için anlayamadım açıkcası beta baktırsam anlardım ilk defa pozitif görünce fotoğrafını silmeye bile kıyamadım hahsjekelww
Senin bat benden 3 gün sonra belki aynı zamanda öğreniriz sonucuO yüzden beklemek istiyorum
İnşallah canımSenin bat benden 3 gün sonra belki aynı zamanda öğreniriz sonucu![]()
Bencede sözünü tut bekle sonra hüsran ve ağlama partisi nsnrnrmeeBende adetim geçerse kan vericem geçen ay yalancı pozitif ile kan verdim negatif bu sefer kendime söz verdim asdff
Kıyamamm yaaBenim her ay aşırı ağrılı ve pıhtılı olduğu için anlayamadım açıkcası beta baktırsam anlardım ilk defa pozitif görünce fotoğrafını silmeye bile kıyamadım hahsjekelww
Bu sefer sadece salı günü test yapıcam sonra bekliyecem kan içinBencede sözünü tut bekle sonra hüsran ve ağlama partisi nsnrnrmee
Evet belkide neyse oda bir ümit tabi bekliyoruz meneneKıyamamm yaaBelkide vardı ama kimyasal oldu çoğu kadında oluyor
Zaten dedim ya bugün pembe akıntı geldi yeni yerleşiyosa pozitif çıkmazAmin amin balımpozitif düşün pozitif olsun
![]()
Birde mesela yerleşme kanamamız oldu ne gün olması lazım bizim acabaZaten dedim ya bugün pembe akıntı geldi yeni yerleşiyosa pozitif çıkmaz![]()
Bilmiyom kiBirde mesela yerleşme kanamamız oldu ne gün olması lazım bizim acaba
Awox ve valfast aldimmBelkide 11.de anca gelir testlerben İstanbulda olduğum için satıcı salı günü elinizde olur dedi sen hangi marka test aldın canım