- 4 Kasım 2024
- 395
- 168
- 18
- 29
Çiçeğim kaç gün vardı sanaBebetime değil octomed di
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çiçeğim kaç gün vardı sanaBebetime değil octomed di
10Çiçeğim kaç gün vardı sana
Sabah çook açık pembe akıntı oldu bi umutlandım bel ağrım da varÇiçeğim kaç gün vardı sana
Ayy çok şükür ozaman doğru markayı aldımAwox ve prodoctor da çıkmıyor
Tamam gece de kan vercem sen de ver hdjdBirini şapma yarın alıcam bende yapalım![]()
Eşim evde şa onu yapamam varsa süpriz yapıcamTamam gece de kan vercem sen de ver hdjd
Yarın gece vercem ben sabah git verEşim evde şa onu yapamam varsa süpriz yapıcamçünki
2. Bebek mi zor oluyormuşBenim de 2 olacak inş sezaryen olmuştum 2.zor tutuyor diyor millet cildiriyorm
Sen şeytanın fısıldayıcısı mısınYarın gece vercem ben sabah git ver
Xende şarın awox satan eczane var oraya gidicem bakalımAyy çok şükür ozaman doğru markayı aldımAwox sipariş verdim en azından net sonuç verir varsa da yoksa da
![]()
Öyle dediler bana :)2. Bebek mi zor oluyormuş
Ben hep artımek alıyordum tabii bilmiyordum yalancı pozitiff çıktığını her ay hamile çıkıyordum asdffXende şarın awox satan eczane var oraya gidicem bakalım
İçimde biri var onu gün yüzüne çıkarmaya çalışıyorum hdhdhSen şeytanın fısıldayıcısı mısın![]()
Bebeğim 9 aylikti eşim korunmasına rağmen hamile kalmıştım oğlum olduÖyle dediler bana :)
Ahahahas o benim ilk yalancı pozitif veren testimdi hey gidi o günden beru her topicte kötülüyorumBen hep artımek alıyordum tabii bilmiyordum yalancı pozitiff çıktığını her ay hamile çıkıyordum asdff
Yaaa evet işte. Kesinlikle dileğim bu14 şubat hediyemiz gelir belki yaa eşlerimizee![]()
Evde ellerini birbirine sürtüp gülüyorsun değil miİçimde biri var onu gün yüzüne çıkarmaya çalışıyorum hdhdh
Bu mide yanması kasık ağrısı fake mi simdiEvde ellerini birbirine sürtüp gülüyorsun değil mi![]()
Değil inş yaaa akıntıda durum nasıl gidiyorBu mide yanması kasık ağrısı fake mi simdi![]()