- 16 Aralık 2019
- 20.949
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.149
- 598
- 32
Heyecanlandımİnşalllahhhh
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyecanlandımİnşalllahhhh
Özelde verdimmmm 1 saat dediAnaaaa. Güzel haberler gelir inşallah şekerim acilde çok çabuk çıkıyor beta
bekar kankim var ona yaptırıcam![]()
Hamile olunca ateş düşmüyor yüksek seyrediyor o yüzden öyle demiş olabilir bende ateş takibi yapıyorumAteşim 36.5 di vücut ısınız artmış dedi ya o ne demek
36.5 yüksek mi oluyorHamile olunca ateş düşmüyor yüksek seyrediyor o yüzden öyle demiş olabilir bende ateş takibi yapıyorum
Hemen size yazıcammmçok iyi valla çok heycanlı![]()
BekliyoruzzHemen size yazıcammm
Ayyyy ağlıcam simdiiiiBekliyoruzzilk hamiş haberi gelsin hadi
Eee şimdi nolcak.yok cidden kist yapmış ya yine danayamayıp doktora gittim usg ile baktı 13.gün 20 mm olan yumurta bugün 40 mm olup kist yapmış gerçekten usandım artık
Anaaaa. Güzel haberler gelir inşallah şekerim acilde çok çabuk çıkıyor beta
bekar kankim var ona yaptırıcam![]()
Ayy inşaAllah pozitif çıkarr sonuç bu gece çıkarmııKan verdimmmmmm
Aynı durumlar bende de var sol kaşığımda iki gündür batma hissi var göğüslerde hassasiyet artıyor gün günBelirti mi bilmiyorum ama kasık ağrısı sarı akıntı varbi de sivilceler var minik minik vücudumda
Köpürdü ama çok değil diyoyapınca buraya yaz mutlaka
Köpürdü ama çok değil diyo![]()
Bende o arkadaşı bekliyorum merak ediyorum sonra uyicamAyy inşaAllah pozitif çıkarr sonuç bu gece çıkarmıı
Ahhh Allahım aminNeyse biz olumlu düşünelim senin ki var gibi pozitif enerjiyi verelim
Bende o arkadaşı bekliyorum merak ediyorum sonra uyicam![]()
Evettt 1 saate cıkarmışşşşAyy inşaAllah pozitif çıkarr sonuç bu gece çıkarmıı
Evettt 1 saate cıkarmışş