- 11 Ağustos 2018
- 556
- 719
- 103
- 34
Allah cezanı vermesin beynimmmmmmBende iki ay önce 10 ile öğrenmiştim kimyasal oldu bu ay dolgun öğrenim inşallah![]()
Memem de ağrıyor gazim da var sancim da
Resmen benimle dalga geçiyor ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah cezanı vermesin beynimmmmmmBende iki ay önce 10 ile öğrenmiştim kimyasal oldu bu ay dolgun öğrenim inşallah![]()
Yarısı psikolojik ya çok düşünüyoruz sanırımAllah cezanı vermesin beynimmmmmm
Memem de ağrıyor gazim da var sancim da
Resmen benimle dalga geçiyor ya
Arada hoplaşıp dans ediyorum kendimi yokluyorum kasık batması oluşormu diyeYarısı psikolojik ya çok düşünüyoruz sanırım![]()
Ay benim beynim yok oldu yemin ederim skdlldkdlskdkdkkfkalskdkkfkdkfkfkKız <5 yaptimmmm bu negatif demekk dua etme buna hdhshshhshshshhs
Hahahah aynen kısa Bi atraksiyonİyi etmişsinbende aynı kızları götür getir biraz sakinledim dedim bu kadar sakinlik bana fazla allahım nolur bu sefer de bi tane sağlıklı bi erkek evlat ver benle beraber isteyen herkese evimiz şenlensin
![]()
Ehhheeeeee yerleşiyor işte geliyor gelmekte olan yuppiiBenden de akşam üstü bir damlacık kan geldi ama minnaaacık şeffaf akıntı ile birlikte başka gelmedi şu an şeffaf akıntım var bel ağrım devam ediyor kasık ağrım ara ara
Kısacık Bi anCesaret 0![]()
Ya seniiii yerrrriiim keşke toplaşıp test yapsakHahahah aynen kısa Bi atraksiyon
Yaaaa deliiiiii
Rabbim o güzel gönlüne göre güzel hayırlı sağlıklı Bi oğluş nasip etsin inşallah değilse de 3 kız da çok güzelyeter ki sağlıklı olsun
Ehhheeeeee yerleşiyor işte geliyor gelmekte olan yuppii
Kısacık Bi an
Testi çişliyosun
Kızarıyo hızlıca
Kalbin patlicak gibi oluyo
Sonra iyi ya da kötü saniyeler içinde
Bakıyosun
Pozitifse pat diye çıkıyo zaten
Negatifse uzun Bi süre gözünü kısarak falan ikinci çizgiyi arıyosun
Aha yok diyosun ama koyuyorsun kenara ya çıkarsa diye
Sonra bi buhran karanlık çöküyo üstüne
Ağlama modun açılıyor
Sonra adet gününe kadar bekle hala ümit olabilir diyosun
İşte sonra mecburen alışıyorsun![]()
İnşallah mucizem eşim kız olsun diyoHahahah aynen kısa Bi atraksiyon
Yaaaa deliiiiii
Rabbim o güzel gönlüne göre güzel hayırlı sağlıklı Bi oğluş nasip etsin inşallah değilse de 3 kız da çok güzelyeter ki sağlıklı olsun
Ehhheeeeee yerleşiyor işte geliyor gelmekte olan yuppii
Kısacık Bi an
Testi çişliyosun
Kızarıyo hızlıca
Kalbin patlicak gibi oluyo
Sonra iyi ya da kötü saniyeler içinde
Bakıyosun
Pozitifse pat diye çıkıyo zaten
Negatifse uzun Bi süre gözünü kısarak falan ikinci çizgiyi arıyosun
Aha yok diyosun ama koyuyorsun kenara ya çıkarsa diye
Sonra bi buhran karanlık çöküyo üstüne
Ağlama modun açılıyor
Sonra adet gününe kadar bekle hala ümit olabilir diyosun
İşte sonra mecburen alışıyorsun![]()
Ben yaptımYa seniiii yerrrriiim keşke toplaşıp test yapsak![]()
Hahahaha kızlar babacı olur tabi eşin biliyoİnşallah mucizem eşim kız olsun diyodöğüşüyom bu sefer de erkek olsun bi de onun lezzetine varalım diye
ama sağlıkla olsun bu ay olsun evlat başımın tacı
İnşallahBen yaptım
Hemide 4.gün
Ama ovulasyon
Öylesine şeeettüm işte
Habire yapasım geliyo
Hahahaha kızlar babacı olur tabi eşin biliyoay inşallah kolaylıkla olsun ama bence olmuş senin
![]()
Yerim yaaa kız çocukları da başka datluİnşallahtabi büyük kızım tırnağı kırılsa baaabaaaaaağ diye ağlar
![]()
Rabbim sana da nasip etsinYerim yaaa kız çocukları da başka datlu![]()
Ben ve selin yaptık kızlar sıra sizdeYa seniiii yerrrriiim keşke toplaşıp test yapsak![]()
Sat ne kizzzz batimiz ayniymisBenimde bat 17şubat erken gebelik testleri sipariş verdim gelince yapsam belli olur mu acaba
Ben aci çekmeye bayılırım çünkü hdhdhhdBen ve selin yaptık kızlar sıra sizde![]()
Selin gel bak bunu bi ikimiz yaparız bardaga idrarı yapıp üstüne çamaşır suyu koyuyomuşuz. Bira gibi köpürürse hamileymiş hshshshsBen aci çekmeye bayılırım çünkü hdhdhhd
İlk hafta kasik batmadı vardı çok az ama bu hafta hiç bir belirtim yok umarım hepimiz hayırlı ve sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz en kolay yoldan hayırla sağlıkla en kısa zamanda Allah nasip ederKızlar belirtiler başladı mı:)))
Ajaja köpürürse inanırım bak dhjdjsj domestos mu Ace miSelin gel bak bunu bi ikimiz yaparız bardaga idrarı yapıp üstüne çamaşır suyu koyuyomuşuz. Bira gibi köpürürse hamileymiş hshshshs![]()
Aminnnİlk hafta kasik batmadı vardı çok az ama bu hafta hiç bir belirtim yok umarım hepimiz hayırlı ve sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz en kolay yoldan hayırla sağlıkla en kısa zamanda Allah nasip eder
4 Şubat yumurtlama günüydüSat ne kizzzz batimiz ayniymis