- 19 Kasım 2022
- 421
- 205
- 33
- 29
Böyle bişey varmı gerçekten asdfSelin gel bak bunu bi ikimiz yaparız bardaga idrarı yapıp üstüne çamaşır suyu koyuyomuşuz. Bira gibi köpürürse hamileymiş hshshshs![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle bişey varmı gerçekten asdfSelin gel bak bunu bi ikimiz yaparız bardaga idrarı yapıp üstüne çamaşır suyu koyuyomuşuz. Bira gibi köpürürse hamileymiş hshshshs![]()
Ben dün yaptıydımBen ve selin yaptık kızlar sıra sizde![]()
Takıl kafafna göreAjaja köpürürse inanırım bak dhjdjsj domestos mu Ace mi![]()
Valla internet bataklık hertürlü şey var ama bilemiyorum tabiBöyle bişey varmı gerçekten asdf
Ay benim de 3 subatti kan verelim pzt4 Şubat yumurtlama günüydüerken gebelik testleri sipariş verdim salı günü gelir büyük ihtimalle
Valla internet bataklık hertürlü şey var ama bilemiyorum tabi![]()
Gebelik testi aldım kızz bi onu deniyim sonrada kan veririmAy benim de 3 subatti kan verelim pzt
Ne kaybederimki diyip yaptım yaİnanıp yapası geliyor insanın
Negatifi görmekten bıkmadım testim olsa yine yaparım hdhdNe kaybederimki diyip yaptım ya![]()
Ben kestim testi çoğalttımNegatifi görmekten bıkmadım testim olsa yine yaparım hdhd
Ne oldu peki asdf köpürme filan oldu mu dediğin gibi kızNe kaybederimki diyip yaptım ya![]()
Uzunlamasına kestimBen kestim testi çoğalttım
köpürereek taştı koydum. Çıktım geri döndüğümde taşmıştı ama hamile olduğu kesin biri şapmış olsa okeşlerdikNe oldu peki asdf köpürme filan oldu mu dediğin gibi kız![]()
Uzunlamasına kestim
köpürereek taştı koydum. Çıktım geri döndüğümde taşmıştı ama hamile olduğu kesin biri şapmış olsa okeşlerdik![]()
Anaaaa. Güzel haberler gelir inşallah şekerim acilde çok çabuk çıkıyor betaKan verdimmmmmm
İnşalllahhhhHadi inşallah pozitif geliiiir![]()
Anaaaa. Güzel haberler gelir inşallah şekerim acilde çok çabuk çıkıyor betaKan verdimmmmmm
bekar kankim var ona yaptırıcamkeşke hamile olan biri görüp denese en azından bizde denerdik ona göre