canım hoşgeldin...

transfer 30 saniye sürdü derken masaya alınıp işlemin gerçekleşmesinden mi bahsediyorsun yoksa ebriyoların rahme bırakılma sürecinden mi.

dr un senle tartışması hayret bir şey hasta psikolojisini hiç bilmiyorlar. kaldı ki bir sürü para alıyorlar karşılığında birkaç dakika sabredip zoraki de olsa kibarlık göstermeliler...

yine de üzlecek olumsuzluklara takılacak zaman değil şimdi. olacağı varsa her türlü olur allaha havale et ve test sonucunu sabırla bekle şu an sabretmekten başka çare yok...
eşinle güzel bir tatil geçirmişsin onları düşün kendini mutlu edecek şeyler yap kendine iyi bak...

berlis nasılsın bu ay gitmekten vazgeçtin sanırım...
donmuşların bir bekleme süresi var mı...
ben zaman geçtikçe korkar oluyorum senin bu konudaki duyguların nasıl şu an hamile kalan ve anne olanlar yaşadıkları mutlulukla gelecek korkusu yaşamıyor olabilirler fakat bizler daha çaba sarfetme aşamasında olduğumuzdan bu korkular (yaşla ilgili) benim harekete geçmemi de çok etkiliyor...

erdi hoşgeldin...

yalnız değilsin biraz eksik biraz fazla hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz...
ne güzel demişsin '' ağlamakla acılar hafiflemiyor'' diye.
formu okudukça kimler nelerle mücadele veriyor göreceksin sende üzülmeyi bırakıp mücadeleye sarılacaksın eninde sonunda bebeklerini kucaklamayı hedefleyeceksin...

donmuşların bekleme süresi çok uzun yıllar olabilir. çünkü hücre sıvı nitrojen içinde ve -196 derecede bir tür uyku halinde.
yapılan bilimsel çalışmalarda 8- 10 yıl gibi uzun süreler sonrasında sağlıklı gebelikler elde edilmiş.
bizim ülkede embriyo saklama süresi 3 yılla sınırlı
kıbrısta sanırım 2 yıl bekletiyorlar fazla bekletmek isteyenlerin her yıl 500 euro ödemesi gerekli...

bahardacım zaman geçtikçe korkar olma kork bence. bizim yaşımızdakiler için zaman kanat takmış uçuyor. sana bir çoğumuz neler dedik neler yazdık artık vazgeçtik.
korkunun ecele faydası var mı canım. bu işi gerçekten istiyor musun??? istiyorsan bir başla biraz kıpırda. ( dost acı söylermiş fazla ileri gitmedim umarım:))
beni sormuşsun nisana kadar mola verdim...
nisan adetime kadar cyclo kullanmaya devam edeceğim. kısmetse mayıs gibi embriyolarımı almayı hedefliyorum.

berliscim bu forum olmasaydı ben böyle birşeyi düşünmeye bile cersaret edemezdim...
sizler sayesinde kendime bir yol çizdim fakat bu ygulamaya gelince beceremedim...
bana özellikle roza, shanthi, mimoza ve sen bu konuda cesaret verdiniz (yaşlarımızın yakınlığından dolayı)
burda harekete geçemeyen benim sizler elinizden geleni yapıyorsunuz hepiniz sağolun

arkadaşım
şevket bey yaptı transferimi ama onu sadece transferde gördüm. onun bir sağ kolu var can bey. hep onunla dialogtaydım.

evet arkadaşım hiç rahmime bile bekmadı
beni yatırdı. biz hazırız dedi. hemen getirdiler ve tansfer oldu. nasıl yani deyip kaldim. benim buradaki dr onun yerini cok güzel ayarlayıp öyle tranfer yapıyordu kendi yumim ile denediğimde.
bilmiyorum bana çok garip geldi herşey.

artık hayırlısı demek lazım tabii.

o kadar parayı veriyorsunuz birde artistlik yapıyorlar.

neyse bakalım artık hayırlısı olsun.

nasıl değişiklik yapılıyor bilemedim o yüzden alıntı yaptım.

6. şıkta tüp bebekte tüm hormonlar baskılandığı için yazmıştım kendi yumurtasıyla deneyenlerde bu farklı tabi ki...

Cnm öncelikle transferin hayırlı olsun, önemli olan sonuç, sen moralini bozma inşallah bu defa pozitif olur ve bu yaşananları hatırlayıp herşeye rağmen deriz...

Aysevi transferin hayırlı olsun, şansın bol olsun... yaşadıgın talihsizlikleri okudum demekki Berk beyin merkezi uzaktan hoş geliyormuş diye düşündüm, ben transfer yapılan ortam ve labaratuarları hakkındaki düşüncelerini merakettim onlar nasıldı ? daha önce yazdıysan sanıyorum kaçırdım o kısmını :44:

Yosunn senin tedavinde hayırlı olsun, inşallah en kısa zamanda bebişleri alır gelirsin sende...

Yosuncuğum senin için dua ediyorum.Aymen senin de transferin hayırlı olsun inşallah bu son tedavin olur.sen de çok üzüntü çektin.

selam kızlar..

ne güldüm bahardalı:) senide dahil ettik işte olaylara.. "ama sende çabuk ol hadi yaaaa" deyip koroya dahil olayım bende bari:)

zümrütcüm özür valla eski/yeni nicklerden oluyor bu sanırım :) alışamadım ve eski nicleri de bırakamıyorum.. böyle bir karışıklık oldu ondan dolayı. :) cevaplarından dolayı teşekkür ederim.. bu arada o flaster gibi bantlar varya östrojenle ilgili ondanda kullanıyorum..adını unuttum. Aklıma sen geldin alerji yapmıştı değilmi sana.. bana daha bişey yapmadı.. 2 oldu gerçi.. gün aşırı değiştiriyorum onları..

Sabacım teşekkür ederim duaların için.. neler yapıyorsun? diğer tarafta tanıdıklardan güzel haberler varsa ver bari de neşelenelim :)

nrm 34 teşekkür ederim:)

Benimdeolacak hayırlısı olsun inşallah.. hangi gün oldu transferin? test günün ne zaman?

Sabaha görüşmek üzere...

Son düzenleme:

Ben yeni tedaviden çıktım 5 folükülden iki tanesi gelişti ama malesef dölenmediiki ay sonra tekrar denicem.Malesef şu an hiç birimizde güzel haberler yok.Savaşa deam ediyoruz

yosun,

yarın transfer günü belli olacak herhalde..??
ne çok ilaç alıyorsun. bol su iç bari..

kıbrısta donasyon artık bir maceraya dönüştü.. Sen yinede aymenin ve mimozanın ve diğer arkadaşların yap yapma dediklerine uy.
doktorlar unutkanlar yada bıkkınlar. bu arada sistem çok laçka anlaşılan.

sen yinede bahtına uygun sana şans ve güzellik getirecek bir kocaman umutla dön istanbula...

aryacığım üzüldüm. denemenin sonucuna.. sende hala kendi yumurtalarından vazgeçmeyenlerdensin. yolun açık olsun..

Evet efsuneciğim şimdilik vaz geçmedim yumurtalarımdan.İnşallah yolum açık olur çünkü yoruluyorum artık

günaydın güzel hanımlarrrr

yosunum nasıl gidiyor şekerim?? okuduğum kadarıyla bu verda işini sağlama alan doktorlardan..verdiği ilaçları çok beğendim herşeyi düşünmüş,yani prednol vermek süper bir düşünce,ben hite ve berke prednol için defalarca sordum gerek yok dediler.ha kullansam ne olackki,biliyorsun prednol bağışıklığı biraz azaltarak vücudun embriyoyu yabancı madde gibi görüp atmasını engelliyor.ben tüp bebek denemelerimde hep kullandım ama donasyonda gerek yok dediler.

üstelik tetradox kullanmak ta çok gerekli herhangi bir genital enfeksiyon riskini engellemek istemiş,ki bu da tutunamama nedeni olabilir.bunuda ne hit ne berk vermedi..yine sormuştum ama kocaman bir gerek yok cevabı almıştım:)aferin kadına valla beğendim...rahim kalınlığı konusundada titiz demkki.zaten ilk denemen rahminin son sınırını deneyecek tabiki,bizim rahimlerin kapasitesi belli o yüzden fazla kalınlaşmadığı bilindiği için 7 yi gördükmü yallahhhh...ama seninki kesin tutacak içimden öyle geliyor.ve ben kimselere bunu söylemem.hatta herkesiçin bir fikrim vardır olumlu yada olumsuz ve hepsi şimdiye kadar tuttu.hatta mimoşada telefonda söylemişimdir..

bana gelince sabırla bekliyorum ama artık biliyorsunuz erken gebelik testleri çıktı ecz.de var.ben almıyourm ki dayanamayıp yaparım diye...ilişkiden birkaç gün sonra ölçüyoır yani beklenen adet tarihinden 5-7 gün öncesinde öğreniliyor.yapsammı acaba biri bana bişey söylesinnnnn engelleyin beni nolurrrrr:)

Ben yeni tedaviden çıktım 5 folükülden iki tanesi gelişti ama malesef dölenmediiki ay sonra tekrar denicem.Malesef şu an hiç birimizde güzel haberler yok.Savaşa deam ediyoruz

sabacığım demek sabırla kendi yumurtalarınla deniyorsun...bu kaçıncı denemen?? 3 olduysa artık yeter derim allahın hakkı 3 tür ben 3 denedim sonrada zorlamadım.yazıktır günahtır harcadığın emeklere...uzun zamandırda görünmüyordun seni gördüğümüze sevindik,ara verme bu kadar...

bu arada 8 temmuz hain kız...dün buralarda bizim forumda okuyordu ama hala yazmıyor...hani biz ikimolacak a kızdığımızda, o da, ben sonuna kadar sizi bırakmayacağım demişti...merak ediyorum senide şekerim...bir heber ver ayolll

günaydın herksese... efsune online görünüyorsun :) umarım ben yazana kadar çıkmazsın...

evet ilaçların miktarı fazla.. öğğk geldi resmen.. üstelik göğüslerimde hassasiyet başladı birde.. dounmıyorum bile.. bugün sütyen takmadım.. zaten kış günü..bol bol giyindim kimse kusura bakmasın artık :) su içiyorum aklım geldiğinde ama burda suyunmu tadı yok yoksa ilaçlardan ağzımın tadımı kaçtı bilmem.. burada olduğumuzu bir tek annem biliyor.. babam istanbuldan eve döndük sanıyor, eşimin ailesi istanbulda sanıyor:) istanbulda kar haberlerini izleyen bizi arıyor.. yalan söylememek için açmıyoruz.. bu sefer iyice merak ederler diye geri aradık bir kaçını.. lafı geveledik durduk. evde oturuyoruz çıkmıyoruz vs diye:) iyiki gelmeden önce kar yağdıda bir kaç kare karda fotomuz var :)

Ve sabacım.. buraya gelmeden istanbuldaki doktoruma kontrole gittiğimde kıbrısa gideceğmizi söyleyince çok sevindi.. orada nokta atışı yapıyorlar iyi bir karar dedi. donasyona gideceğimi bilmyordu çünkü onun haberi yoktu menopoz muhabbetinden.. normal dönemlerimden doktorumdu ve en son fsh yüksek diye gittiğimde ona takılma bir çıkar bir düşer demişti. o ay bir yumurta görülmüştü.. çatlama olmuştu vs.. ondan sonrada gidemedim şehir değiştirdiğimden dolayı. haberi yoktu yani ne oldu ne bitti diye.. o tüp bebek için gideceğiz diye anlamış.. çok iyi sonuçlar geliyor tüp bebekte dedi. çok giden var dedi. sonradan söyledim ona donsyona gidiyoruz diye şaşırdı... yani kendi yumurtalarınla belki burada şansın artabilir.bizler için büyük birşey olan 3-4 yumurta bile varsa baştan moralini bozuyorlar yanılmıyorsam.. az vs diye.. buralarla bir görüş belki kısmetn buralardadır ne dersin:)

mimozaa evet ne kadarlık oldu senin hırçın kız? isim olarak ne düşünüyorsun? sende ne değişiklikler var? anlat birazz:) ve senin transfer yapılırken kalınlık neydi? şu an buna kilitlenmiş durumdayız da:)

aymeenn nasıl gidiyor bekleme sürecii :) sanırım netten uzak durmaya çalışıyorsun.. dinleniyorsundur umarım evde...

nrm arkadaşım iyi dileklerin için çok teşekkürler...

berkin merkezi konusunda ayrıntılı yazdım..yani ilgi alaka olarak iyiler ama transfer esnasında ve sonrasında bazı şeylerden rahatsız oldum.mesela asla dondurma taraftarı değiller..zaten sen istersende 500 euro daha alıyorar.ama açık açık söylediler biz dondurulmuşlarla şansın çok yüksek olmadığını düşünüyoruz dediler..aslında sahidende sitede gördüğüm kadarıyla donmuşlarla hamile kalan neredeyse yok gibi değilmi kızlarrrr?? varsa birileri yazsın lütfen ...

hehehe bütün kızlar toplandk toplandıkk :) efsune kaçmış ama gelir belkii:)

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 3 ziyaretçi)

yosunnnn, papatya40+, simayyy+, aysevi+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…