Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın güzel hanımlarrrr
yosunum nasıl gidiyor şekerim?? okuduğum kadarıyla bu verda işini sağlama alan doktorlardan..verdiği ilaçları çok beğendim herşeyi düşünmüş,yani prednol vermek süper bir düşünce,ben hite ve berke prednol için defalarca sordum gerek yok dediler.ha kullansam ne olackki,biliyorsun prednol bağışıklığı biraz azaltarak vücudun embriyoyu yabancı madde gibi görüp atmasını engelliyor.ben tüp bebek denemelerimde hep kullandım ama donasyonda gerek yok dediler.
üstelik tetradox kullanmak ta çok gerekli herhangi bir genital enfeksiyon riskini engellemek istemiş,ki bu da tutunamama nedeni olabilir.bunuda ne hit ne berk vermedi..yine sormuştum ama kocaman bir gerek yok cevabı almıştım:)aferin kadına valla beğendim...rahim kalınlığı konusundada titiz demkki.zaten ilk denemen rahminin son sınırını deneyecek tabiki,bizim rahimlerin kapasitesi belli o yüzden fazla kalınlaşmadığı bilindiği için 7 yi gördükmü yallahhhh...ama seninki kesin tutacak içimden öyle geliyor.ve ben kimselere bunu söylemem.hatta herkesiçin bir fikrim vardır olumlu yada olumsuz ve hepsi şimdiye kadar tuttu.hatta mimoşada telefonda söylemişimdir..
bana gelince sabırla bekliyorum ama artık biliyorsunuz erken gebelik testleri çıktı ecz.de var.ben almıyourm ki dayanamayıp yaparım diye...ilişkiden birkaç gün sonra ölçüyoır yani beklenen adet tarihinden 5-7 gün öncesinde öğreniliyor.yapsammı acaba biri bana bişey söylesinnnnn engelleyin beni nolurrrrr:)
günaydın herksese... efsune online görünüyorsun :) umarım ben yazana kadar çıkmazsın...
evet ilaçların miktarı fazla.. öğğk geldi resmen.. üstelik göğüslerimde hassasiyet başladı birde.. dounmıyorum bile.. bugün sütyen takmadım.. zaten kış günü..bol bol giyindim kimse kusura bakmasın artık :) su içiyorum aklım geldiğinde ama burda suyunmu tadı yok yoksa ilaçlardan ağzımın tadımı kaçtı bilmem.. burada olduğumuzu bir tek annem biliyor.. babam istanbuldan eve döndük sanıyor, eşimin ailesi istanbulda sanıyor:) istanbulda kar haberlerini izleyen bizi arıyor.. yalan söylememek için açmıyoruz.. bu sefer iyice merak ederler diye geri aradık bir kaçını.. lafı geveledik durduk. evde oturuyoruz çıkmıyoruz vs diye:) iyiki gelmeden önce kar yağdıda bir kaç kare karda fotomuz var :)
Ve sabacım.. buraya gelmeden istanbuldaki doktoruma kontrole gittiğimde kıbrısa gideceğmizi söyleyince çok sevindi.. orada nokta atışı yapıyorlar iyi bir karar dedi. donasyona gideceğimi bilmyordu çünkü onun haberi yoktu menopoz muhabbetinden.. normal dönemlerimden doktorumdu ve en son fsh yüksek diye gittiğimde ona takılma bir çıkar bir düşer demişti. o ay bir yumurta görülmüştü.. çatlama olmuştu vs.. ondan sonrada gidemedim şehir değiştirdiğimden dolayı. haberi yoktu yani ne oldu ne bitti diye.. o tüp bebek için gideceğiz diye anlamış.. çok iyi sonuçlar geliyor tüp bebekte dedi. çok giden var dedi. sonradan söyledim ona donsyona gidiyoruz diye şaşırdı... yani kendi yumurtalarınla belki burada şansın artabilir.bizler için büyük birşey olan 3-4 yumurta bile varsa baştan moralini bozuyorlar yanılmıyorsam.. az vs diye.. buralarla bir görüş belki kısmetn buralardadır ne dersin:)
mimozaa evet ne kadarlık oldu senin hırçın kız? isim olarak ne düşünüyorsun? sende ne değişiklikler var? anlat birazz:) ve senin transfer yapılırken kalınlık neydi? şu an buna kilitlenmiş durumdayız da:)
aymeenn nasıl gidiyor bekleme sürecii :) sanırım netten uzak durmaya çalışıyorsun.. dinleniyorsundur umarım evde...
yosuncum yazmıyorum ama hep takipteyim :)
transfer günün belli oldumu,inşallah hayırlı sonuclarla dönersin canım
simaycım :) biliyorum takiptesin :) bugün belli olacak cumartesi ama muhtemelen :)
bu arada aymeenn.. progestanı 8 saat ara ile kullanıyordum ben.. gece 12 ye denk geliyo biri:) önceki gece neredeyse hiç uyumadığım için dün gece resmen sızmışım.. bi uyandım sabah 7.. hemen kullandım ama zaten saat8 - 16 ve 24 de kullanıyordum.. geceki atladı yani.. ne yapmamı önerirsin :)
canım daha transfer olmadın o yüzden öenmli değil transferden sonra telefonunun saatini kur.ben öyle yapıyordum.hitte bana progestanı fitil olarak günde 3 defa 3 tane vermişti.ama bu sefer berk crinone jel verdi sabah akşam yapıyorum ama çok pahalı bir ilaç 72 tl ve 1 haftalık doz var içinde.benim için sorun değil de başkaları için çok pahalı olduğunu düşünüyorum.üstelik içinde 90 mg var yani sabah akşam kullandığımda 180 mg alıyorum.daha önce düşünün bana hit 900 mg vermişti,bu aklımı karıştırıyor
bu bahsettğin ilaçları bağkur karşılıyormu dr yazsa falan.?
bu dozaj farkıda bayağı fazlaymış cidden.. hani 1.5-2 kat neyse de.. bu çok fazla.. neden acaba?
bu bahsettğin ilaçları bağkur karşılıyormu dr yazsa falan.?
bu dozaj farkıda bayağı fazlaymış cidden.. hani 1.5-2 kat neyse de.. bu çok fazla.. neden acaba?
haklısın mimoşum yaaa ne bilim işte kafamdan bu düşünceleri atamıyorum.atacam demekle atılmıyor meret...neyse bu aralar kafamda çok başka bişey var o yüzden belkide bu konuyu çok düşünmüyorum ve stres yapmıyorum.
aymooşş yine ne tilkiler dolanıyor kafanda senin bakiiimm :)
bu arada simay hem burada hem diğer tarafta aktif.. onunda önceden donasyon tecrübesi var.. şimdi bazı sebeplerden dolayı beklemede sadece.. inşallah o da bir deneme fırsatı daha bulacak ve buralarda yazacak birgün :)
sabacığım demek sabırla kendi yumurtalarınla deniyorsun...bu kaçıncı denemen?? 3 olduysa artık yeter derim allahın hakkı 3 tür ben 3 denedim sonrada zorlamadım.yazıktır günahtır harcadığın emeklere...uzun zamandırda görünmüyordun seni gördüğümüze sevindik,ara verme bu kadar...
bu arada 8 temmuz hain kız...dün buralarda bizim forumda okuyordu ama hala yazmıyor...hani biz ikimolacak a kızdığımızda, o da, ben sonuna kadar sizi bırakmayacağım demişti...merak ediyorum senide şekerim...bir heber ver ayolll
günaydın herksese... efsune online görünüyorsun :) umarım ben yazana kadar çıkmazsın...
evet ilaçların miktarı fazla.. öğğk geldi resmen.. üstelik göğüslerimde hassasiyet başladı birde.. dounmıyorum bile.. bugün sütyen takmadım.. zaten kış günü..bol bol giyindim kimse kusura bakmasın artık :) su içiyorum aklım geldiğinde ama burda suyunmu tadı yok yoksa ilaçlardan ağzımın tadımı kaçtı bilmem.. burada olduğumuzu bir tek annem biliyor.. babam istanbuldan eve döndük sanıyor, eşimin ailesi istanbulda sanıyor:) istanbulda kar haberlerini izleyen bizi arıyor.. yalan söylememek için açmıyoruz.. bu sefer iyice merak ederler diye geri aradık bir kaçını.. lafı geveledik durduk. evde oturuyoruz çıkmıyoruz vs diye:) iyiki gelmeden önce kar yağdıda bir kaç kare karda fotomuz var :)
Ve sabacım.. buraya gelmeden istanbuldaki doktoruma kontrole gittiğimde kıbrısa gideceğmizi söyleyince çok sevindi.. orada nokta atışı yapıyorlar iyi bir karar dedi. donasyona gideceğimi bilmyordu çünkü onun haberi yoktu menopoz muhabbetinden.. normal dönemlerimden doktorumdu ve en son fsh yüksek diye gittiğimde ona takılma bir çıkar bir düşer demişti. o ay bir yumurta görülmüştü.. çatlama olmuştu vs.. ondan sonrada gidemedim şehir değiştirdiğimden dolayı. haberi yoktu yani ne oldu ne bitti diye.. o tüp bebek için gideceğiz diye anlamış.. çok iyi sonuçlar geliyor tüp bebekte dedi. çok giden var dedi. sonradan söyledim ona donsyona gidiyoruz diye şaşırdı... yani kendi yumurtalarınla belki burada şansın artabilir.bizler için büyük birşey olan 3-4 yumurta bile varsa baştan moralini bozuyorlar yanılmıyorsam.. az vs diye.. buralarla bir görüş belki kısmetn buralardadır ne dersin:)
mimozaa evet ne kadarlık oldu senin hırçın kız? isim olarak ne düşünüyorsun? sende ne değişiklikler var? anlat birazz:) ve senin transfer yapılırken kalınlık neydi? şu an buna kilitlenmiş durumdayız da:)
aymeenn nasıl gidiyor bekleme sürecii :) sanırım netten uzak durmaya çalışıyorsun.. dinleniyorsundur umarım evde...
göğüsdeki hassasiyet ilginç bir duygu iki balon içine kaçmış gibi oluyor. dhealardan ben öyle olmuştum. dheayı keseli 3 ay oldu ancak bir beden küçüldüler.. eski halien 2 beden daha var.
bu fitil işi transferden sonra benim içime hiç sinmiyor.içerisinde resmen birikiyor bu crinone jel.. benim tutan tüp bebekte alttan bir fitil yoktu.. cilt üstü yapışkan lar vardı.
bu son denemede genartta benden transfer öncesi istenenler,
ojesiz kokusuz makyajsız gelin,
transferden sonra ağır kokulu bir şey yemeyin,
dar kıyafet yok..
ve yaşım nedeniyle 2 saate kadar kalmama izin verdiler ama son transfer hastasıydım..
çiş içinde 15 dakika sonra hemşire lazımlık verdi ..
ben bu sefer reglin 2. günü brüksel tüp bebek kliniğine gideceğim ve belçikadaki donasyon konusunda da konuşacağım..
sizlere bilgi veririm. ama bu aykinde galiba istanbul dışında olmak zorundayım gelecek aya atabilir(
aysevi konuyu unutmuş olan mükemmel.. son geldiğin ruhsal evrede artık ona şuna buna bağlı olmadan bir gerçeklik olduğunu görmüşsün..
kamile insan olacaksın:))