• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yosuncum yazmıyorum ama hep takipteyim :)
transfer günün belli oldumu,inşallah hayırlı sonuclarla dönersin canım

günaydın güzel hanımlarrrr

yosunum nasıl gidiyor şekerim?? okuduğum kadarıyla bu verda işini sağlama alan doktorlardan..verdiği ilaçları çok beğendim herşeyi düşünmüş,yani prednol vermek süper bir düşünce,ben hite ve berke prednol için defalarca sordum gerek yok dediler.ha kullansam ne olackki,biliyorsun prednol bağışıklığı biraz azaltarak vücudun embriyoyu yabancı madde gibi görüp atmasını engelliyor.ben tüp bebek denemelerimde hep kullandım ama donasyonda gerek yok dediler.

üstelik tetradox kullanmak ta çok gerekli herhangi bir genital enfeksiyon riskini engellemek istemiş,ki bu da tutunamama nedeni olabilir.bunuda ne hit ne berk vermedi..yine sormuştum ama kocaman bir gerek yok cevabı almıştım:)aferin kadına valla beğendim...rahim kalınlığı konusundada titiz demkki.zaten ilk denemen rahminin son sınırını deneyecek tabiki,bizim rahimlerin kapasitesi belli o yüzden fazla kalınlaşmadığı bilindiği için 7 yi gördükmü yallahhhh...ama seninki kesin tutacak içimden öyle geliyor.ve ben kimselere bunu söylemem.hatta herkesiçin bir fikrim vardır olumlu yada olumsuz ve hepsi şimdiye kadar tuttu.hatta mimoşada telefonda söylemişimdir..

bana gelince sabırla bekliyorum ama artık biliyorsunuz erken gebelik testleri çıktı ecz.de var.ben almıyourm ki dayanamayıp yaparım diye...ilişkiden birkaç gün sonra ölçüyoır yani beklenen adet tarihinden 5-7 gün öncesinde öğreniliyor.yapsammı acaba biri bana bişey söylesinnnnn engelleyin beni nolurrrrr:)

yapmaaa bırak kaç gün kaldı şurdaa:) beni düşün bak.. ben plan yapıyorum şimdi.. transferimi olcam eve dönücem.. 6 şubat sabahı kanepede olee sıcak sıcak uzun otururkeenn.. açıcam bilgisayarı güzel haberi alıcam.. ben bunu planlıyorum.. planlarımı bozmaaa :)

günaydın herksese... efsune online görünüyorsun :) umarım ben yazana kadar çıkmazsın...

evet ilaçların miktarı fazla.. öğğk geldi resmen.. üstelik göğüslerimde hassasiyet başladı birde.. dounmıyorum bile.. bugün sütyen takmadım.. zaten kış günü..bol bol giyindim kimse kusura bakmasın artık :) su içiyorum aklım geldiğinde ama burda suyunmu tadı yok yoksa ilaçlardan ağzımın tadımı kaçtı bilmem.. burada olduğumuzu bir tek annem biliyor.. babam istanbuldan eve döndük sanıyor, eşimin ailesi istanbulda sanıyor:) istanbulda kar haberlerini izleyen bizi arıyor.. yalan söylememek için açmıyoruz.. bu sefer iyice merak ederler diye geri aradık bir kaçını.. lafı geveledik durduk. evde oturuyoruz çıkmıyoruz vs diye:) iyiki gelmeden önce kar yağdıda bir kaç kare karda fotomuz var :)

Ve sabacım.. buraya gelmeden istanbuldaki doktoruma kontrole gittiğimde kıbrısa gideceğmizi söyleyince çok sevindi.. orada nokta atışı yapıyorlar iyi bir karar dedi. donasyona gideceğimi bilmyordu çünkü onun haberi yoktu menopoz muhabbetinden.. normal dönemlerimden doktorumdu ve en son fsh yüksek diye gittiğimde ona takılma bir çıkar bir düşer demişti. o ay bir yumurta görülmüştü.. çatlama olmuştu vs.. ondan sonrada gidemedim şehir değiştirdiğimden dolayı. haberi yoktu yani ne oldu ne bitti diye.. o tüp bebek için gideceğiz diye anlamış.. çok iyi sonuçlar geliyor tüp bebekte dedi. çok giden var dedi. sonradan söyledim ona donsyona gidiyoruz diye şaşırdı... yani kendi yumurtalarınla belki burada şansın artabilir.bizler için büyük birşey olan 3-4 yumurta bile varsa baştan moralini bozuyorlar yanılmıyorsam.. az vs diye.. buralarla bir görüş belki kısmetn buralardadır ne dersin:)

mimozaa evet ne kadarlık oldu senin hırçın kız? isim olarak ne düşünüyorsun? sende ne değişiklikler var? anlat birazz:) ve senin transfer yapılırken kalınlık neydi? şu an buna kilitlenmiş durumdayız da:)

aymeenn nasıl gidiyor bekleme sürecii :) sanırım netten uzak durmaya çalışıyorsun.. dinleniyorsundur umarım evde...

amannn yosunummmm ne dinlenmesi ne netten uzak durması..ben yatamam ki, çok zor geliyor bana zaten işim çok yoğun değil o yüzden işteyim...ve netten uzak durmam mümkün değil bütün işimiz bilgisayarla.amann olacaksa her türlü olur,olmayacaksa da kendimi yatağa bağlasam olmuyor işte.daha önce yatağa çakıldığımda bile düşükleri engelleyemedim. bu sefer farklı bir yöntem izliyorum.hiçbir şey yokmuş gibi düşünüyorum valla işe de yarıyor kafam çok rahat stresim hiç yok...belki birazda ümitsiz olduğum içindir ne bilimmmm...sanki bu sefer spermler kötü falan dediler ya çok ümidim yok.ama kötü değilim çok iyi hissediyorum.

ayrıca şekerim kıbrısta aranmak daha ucuz ,yani arayanları açın...sen ararsan dakikası 1,66 tl ,onlar ararsa konuşursan dakikası 0,56 tl.neyse fatura gelince görürsünüz:))benim her kıbrıs seyahatinden sonra faturam 2-3 katı geliyor.çünkü bende merak edip açıyorum ve banada yazıyor ama ben kimseyi aramıyorum gerekirse mesaj yolluyorum.o bile bu kadar kabartıyor faturayı.

yosuncum yazmıyorum ama hep takipteyim :)
transfer günün belli oldumu,inşallah hayırlı sonuclarla dönersin canım

simaycım :) biliyorum takiptesin :) bugün belli olacak cumartesi ama muhtemelen :)

bu arada aymeenn.. progestanı 8 saat ara ile kullanıyordum ben.. gece 12 ye denk geliyo biri:) önceki gece neredeyse hiç uyumadığım için dün gece resmen sızmışım.. bi uyandım sabah 7.. hemen kullandım ama zaten saat8 - 16 ve 24 de kullanıyordum.. geceki atladı yani.. ne yapmamı önerirsin :)

simaycım :) biliyorum takiptesin :) bugün belli olacak cumartesi ama muhtemelen :)

bu arada aymeenn.. progestanı 8 saat ara ile kullanıyordum ben.. gece 12 ye denk geliyo biri:) önceki gece neredeyse hiç uyumadığım için dün gece resmen sızmışım.. bi uyandım sabah 7.. hemen kullandım ama zaten saat8 - 16 ve 24 de kullanıyordum.. geceki atladı yani.. ne yapmamı önerirsin :)

canım daha transfer olmadın o yüzden öenmli değil transferden sonra telefonunun saatini kur.ben öyle yapıyordum.hitte bana progestanı fitil olarak günde 3 defa 3 tane vermişti.ama bu sefer berk crinone jel verdi sabah akşam yapıyorum ama çok pahalı bir ilaç 72 tl ve 1 haftalık doz var içinde.benim için sorun değil de başkaları için çok pahalı olduğunu düşünüyorum.üstelik içinde 90 mg var yani sabah akşam kullandığımda 180 mg alıyorum.daha önce düşünün bana hit 900 mg vermişti,bu aklımı karıştırıyor

canım daha transfer olmadın o yüzden öenmli değil transferden sonra telefonunun saatini kur.ben öyle yapıyordum.hitte bana progestanı fitil olarak günde 3 defa 3 tane vermişti.ama bu sefer berk crinone jel verdi sabah akşam yapıyorum ama çok pahalı bir ilaç 72 tl ve 1 haftalık doz var içinde.benim için sorun değil de başkaları için çok pahalı olduğunu düşünüyorum.üstelik içinde 90 mg var yani sabah akşam kullandığımda 180 mg alıyorum.daha önce düşünün bana hit 900 mg vermişti,bu aklımı karıştırıyor

bu bahsettğin ilaçları bağkur karşılıyormu dr yazsa falan.?

bu dozaj farkıda bayağı fazlaymış cidden.. hani 1.5-2 kat neyse de.. bu çok fazla.. neden acaba?

bu dozaj farkıda bayağı fazlaymış cidden.. hani 1.5-2 kat neyse de.. bu çok fazla.. neden acaba?

yosuncum jeli ben doktoruma yazdırıp alıyordum ve 20 tl filan oluyordu sgk da

Günaydın kızlarrrrr,,

Simay her zamanki gibi yazmaz öbür foruma takılıyor o. Neyse canı sağolsun.

Yosuncuğum günaydın arkadaşım Biraz dayan geçecek bu günler çok zor biliyorum bu ilaçilaç ilaç meselesi kusması geliyor insanın
Devamını diliyorum gebeliğin ilk 3 ayında:) tELAŞLANMA geçecek. Evet Ben de Aysevi gibi Verdayı beğeniyorum Neden?? İlaçlar konusunu anlamadım onu Aymoşum anlar yazmış zaten canımcığım eline sağlık da ben Verda yı telde konuşurken leb demeden leblebiyi anlayacak kadar pratik zekalı olmasından beğendim. Benim kıvrana kıvrana nasıl anlatsam dediğim bir şeyi hemen ilk cümlemden yakalamasından. Yeni olduğundan titiz kendine has bir yöntem tutturmaya çalışıyor hit abisi gibi ama bu kibirsizi.

Erdi hoşgeldin aramıza ama korkularını bir kenara bırak hatta korku bohçası diye mini bir bohça yap Git bEşiktaş sahilinden onu denize at. Ciddiyim bence işe yarar. Bir de Efsunenin yazılarını okuyabilirsen süper olur.

Baharcığım Yosuncuğum vallahi ben benim hırçın kız kızınca öyle tekmeler atıyor ki bazen korkuyorum erken doğacak diye. Çok yaramaz Merak ediyorum ama inanın hala inanamıyorum sanki ebediii hamiş kalacakmısım gibi hissediyorum.Onun dışında bir sıkıntı yok Bazı geceler sıkıntılı o kadar. Tahliller konusunda 2 li 3 lü testler normal yaştan dolayı riskli çıktı Boşver labcıya da donasyon diyecek halim yok. Doğum için üniv hastanesinden hoca ile görüşmem gerekiyor çünkü araş gör ler giriyor dediler korktum.

Rowina ne gaddar kayınvalideler var diyeceğim kötü enerji saçmayayım sabah sabah. Eşin yine iyiyimiş Aynı cesareti annesini susturmak için de kullanırsa fevkalade olur. Senin yanında yapmasa daha iyi olur işte gizlice bir usturaplı konuşma ile hallolur O benim yol arkadaşım can arkadaşım dese yeter. Ben de Aymoş gibi düşünüyorum Donasyona gitsen daha iyi olur derim.

Aymoşummm can arkadaşımmmmm Yapma o testlerden azıcık sabret sonuç çok güzel olacak. Belki de tevekkülün sabrın ölçülüyordur dayan azcıcık daha arkadaşım.

Zümrütcüğüm süper biilgiler vermişsin yine Hepsi hepsi doğru Eline sağlık.

Benim de olacak o adam öyle bir adam işte. Keşke dr unu değiştirseydin yoksa gelmem deseydin. Off off aynı adam yine benim arkadaşa da aynı şeyi yapmıştı hatta donmuşlar değil o kadar bin Avroyu alıp ilk denemede yapmıştı . Şİimdi o da kıbrısta okuyorsa selam ediyorum nasıl gidiyor merak ediyorum mesaj atsa bana :) Ayöoşum şimdiden ne diye donmuşları düşünüyorsum deli. Bana bir mail gelmişti eskileri tutmayın çünkü eskileri tutmak kötü enerjiyi de tutuyor demişti. Belki bir gün fakir olursam bunlara ihtiyacım olursa düşüncesiyle yaşamayı bırakır mısın Aymoşum Oldu işteeeeee.

şimdi progestan tb olduğu için sanırım vaginal da olsa emilimi az.o yüzden çok yüksek doz veriyorlar.ama diğeri jel olduğu için ve zaten kendisi vaginal bir ilaç olduğu için emilimi çok daha fazla ben öyle olduğunu düşünüyorum.yoksa berk te bunu düşünmüştür değilmi ama??

sgk karşılıyor tabi ama doktora git yazdır et bana çok zor geliyor.aile hekimleride yazıyor ama tantana edebilirler.beraber transfer olduğumuz hanıma aile hekimi yazmamış mesela git kadın doğumcu yazsın demiş.ayrıca bende kendime yazdıramamam çünkü aile hekimim arkadaşım.o bilsin istemiyorum.o yüzden hepsini cepten alıyorum

haklısın mimoşum yaaa ne bilim işte kafamdan bu düşünceleri atamıyorum.atacam demekle atılmıyor meret...neyse bu aralar kafamda çok başka bişey var o yüzden belkide bu konuyu çok düşünmüyorum ve stres yapmıyorum.

haklısın mimoşum yaaa ne bilim işte kafamdan bu düşünceleri atamıyorum.atacam demekle atılmıyor meret...neyse bu aralar kafamda çok başka bişey var o yüzden belkide bu konuyu çok düşünmüyorum ve stres yapmıyorum.

aymooşş yine ne tilkiler dolanıyor kafanda senin bakiiimm :)

bu arada simay hem burada hem diğer tarafta aktif.. onunda önceden donasyon tecrübesi var.. şimdi bazı sebeplerden dolayı beklemede sadece.. inşallah o da bir deneme fırsatı daha bulacak ve buralarda yazacak birgün :)

aymooşş yine ne tilkiler dolanıyor kafanda senin bakiiimm :)

bu arada simay hem burada hem diğer tarafta aktif.. onunda önceden donasyon tecrübesi var.. şimdi bazı sebeplerden dolayı beklemede sadece.. inşallah o da bir deneme fırsatı daha bulacak ve buralarda yazacak birgün :)

bu işlerle ilgili bişey değil yosunum:)) hayret ama değil.. başka birşeyle ilgili bakalım olursa söylerim..

göğüsdeki hassasiyet ilginç bir duygu iki balon içine kaçmış gibi oluyor. dhealardan ben öyle olmuştum. dheayı keseli 3 ay oldu ancak bir beden küçüldüler.. eski halien 2 beden daha var.

bu fitil işi transferden sonra benim içime hiç sinmiyor.içerisinde resmen birikiyor bu crinone jel.. benim tutan tüp bebekte alttan bir fitil yoktu.. cilt üstü yapışkan lar vardı.

bu son denemede genartta benden transfer öncesi istenenler,
ojesiz kokusuz makyajsız gelin,
transferden sonra ağır kokulu bir şey yemeyin,
dar kıyafet yok..
ve yaşım nedeniyle 2 saate kadar kalmama izin verdiler ama son transfer hastasıydım..
çiş içinde 15 dakika sonra hemşire lazımlık verdi ..

ben bu sefer reglin 2. günü brüksel tüp bebek kliniğine gideceğim ve belçikadaki donasyon konusunda da konuşacağım..

sizlere bilgi veririm. ama bu aykinde galiba istanbul dışında olmak zorundayım gelecek aya atabilir:((

aysevi konuyu unutmuş olan mükemmel.. son geldiğin ruhsal evrede artık ona şuna buna bağlı olmadan bir gerçeklik olduğunu görmüşsün..

kamile insan olacaksın:))

sabacığım demek sabırla kendi yumurtalarınla deniyorsun...bu kaçıncı denemen?? 3 olduysa artık yeter derim allahın hakkı 3 tür ben 3 denedim sonrada zorlamadım.yazıktır günahtır harcadığın emeklere...uzun zamandırda görünmüyordun seni gördüğümüze sevindik,ara verme bu kadar...

bu arada 8 temmuz hain kız...dün buralarda bizim forumda okuyordu ama hala yazmıyor...hani biz ikimolacak a kızdığımızda, o da, ben sonuna kadar sizi bırakmayacağım demişti...merak ediyorum senide şekerim...bir heber ver ayolll

Aslında üç oldu.Ben de sıkıldım artık doktorun kapısından ya büyümedi ya da dölenmedi diye dönmek çok zor.Ben de berkin kliniğine gidecektim sonradan vaz geçmiştim.Neyse bunda da bir hayır vardır.Çünkü kasım ayında ciddi bir su çiçeği geçirdim.Dualrım seninle inşallah yüzün gülecek bu kez arkadaşım.Buradaki kadınlarım azmine hayranım.

günaydın herksese... efsune online görünüyorsun :) umarım ben yazana kadar çıkmazsın...

evet ilaçların miktarı fazla.. öğğk geldi resmen.. üstelik göğüslerimde hassasiyet başladı birde.. dounmıyorum bile.. bugün sütyen takmadım.. zaten kış günü..bol bol giyindim kimse kusura bakmasın artık :) su içiyorum aklım geldiğinde ama burda suyunmu tadı yok yoksa ilaçlardan ağzımın tadımı kaçtı bilmem.. burada olduğumuzu bir tek annem biliyor.. babam istanbuldan eve döndük sanıyor, eşimin ailesi istanbulda sanıyor:) istanbulda kar haberlerini izleyen bizi arıyor.. yalan söylememek için açmıyoruz.. bu sefer iyice merak ederler diye geri aradık bir kaçını.. lafı geveledik durduk. evde oturuyoruz çıkmıyoruz vs diye:) iyiki gelmeden önce kar yağdıda bir kaç kare karda fotomuz var :)

Ve sabacım.. buraya gelmeden istanbuldaki doktoruma kontrole gittiğimde kıbrısa gideceğmizi söyleyince çok sevindi.. orada nokta atışı yapıyorlar iyi bir karar dedi. donasyona gideceğimi bilmyordu çünkü onun haberi yoktu menopoz muhabbetinden.. normal dönemlerimden doktorumdu ve en son fsh yüksek diye gittiğimde ona takılma bir çıkar bir düşer demişti. o ay bir yumurta görülmüştü.. çatlama olmuştu vs.. ondan sonrada gidemedim şehir değiştirdiğimden dolayı. haberi yoktu yani ne oldu ne bitti diye.. o tüp bebek için gideceğiz diye anlamış.. çok iyi sonuçlar geliyor tüp bebekte dedi. çok giden var dedi. sonradan söyledim ona donsyona gidiyoruz diye şaşırdı... yani kendi yumurtalarınla belki burada şansın artabilir.bizler için büyük birşey olan 3-4 yumurta bile varsa baştan moralini bozuyorlar yanılmıyorsam.. az vs diye.. buralarla bir görüş belki kısmetn buralardadır ne dersin:)

mimozaa evet ne kadarlık oldu senin hırçın kız? isim olarak ne düşünüyorsun? sende ne değişiklikler var? anlat birazz:) ve senin transfer yapılırken kalınlık neydi? şu an buna kilitlenmiş durumdayız da:)

aymeenn nasıl gidiyor bekleme sürecii :) sanırım netten uzak durmaya çalışıyorsun.. dinleniyorsundur umarım evde...

Olabilri yosuncuğum hangi merkez?

donasyondan başka zaten başka çarem yok papatya40 benim fsh gittikçe tepelere çıkıyo çünkü ilk denemem olacak ama ben baharı bekleyecem yaşadığımız yerde doğalgaz falan yok sobayla ısınıyoruz nisanda gidecem kıbrısa martta merkezle konuşucam bana en yakın dr önerecekler il olarak sonrada onlara dönecem berk te öyle dedi savaşta bakalım

aysevi senin günleri bekliyorum ben daha dr seçemedim ama sizleri takip ettiğim için bu dahada kolaylaştı benim için bir nebzede olsa seçimimde yardımcı oluyorsunuz yosunn allah sanada kolaylık versin başında stress sıkıntı uzak olsun diyorum demek transferin cumartesi olacak inşallah hayırlı olur....

göğüsdeki hassasiyet ilginç bir duygu iki balon içine kaçmış gibi oluyor. dhealardan ben öyle olmuştum. dheayı keseli 3 ay oldu ancak bir beden küçüldüler.. eski halien 2 beden daha var.

bu fitil işi transferden sonra benim içime hiç sinmiyor.içerisinde resmen birikiyor bu crinone jel.. benim tutan tüp bebekte alttan bir fitil yoktu.. cilt üstü yapışkan lar vardı.

bu son denemede genartta benden transfer öncesi istenenler,
ojesiz kokusuz makyajsız gelin,
transferden sonra ağır kokulu bir şey yemeyin,
dar kıyafet yok..
ve yaşım nedeniyle 2 saate kadar kalmama izin verdiler ama son transfer hastasıydım..
çiş içinde 15 dakika sonra hemşire lazımlık verdi ..

ben bu sefer reglin 2. günü brüksel tüp bebek kliniğine gideceğim ve belçikadaki donasyon konusunda da konuşacağım..

sizlere bilgi veririm. ama bu aykinde galiba istanbul dışında olmak zorundayım gelecek aya atabilir:((

aysevi konuyu unutmuş olan mükemmel.. son geldiğin ruhsal evrede artık ona şuna buna bağlı olmadan bir gerçeklik olduğunu görmüşsün..

kamile insan olacaksın:))

efsuneciğim işte bende bu konuda berk beye şaştım kaldım..aynen benimde her yaptırdığım klinikte makyajsız parfümsüz duş alarak gelmemi söylemişlerdi.bunlar hiç ama hiçbir şey söylemediler.hit bile söyledi.makyaj olabilir ama parfüm vsvs asla olmaz dediler.ben de bunları bildiğim için zaten duş alarak parfümsüz ve belirsiz bir makyajla gittim.

Back