• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar uzun zamandır eski siteye girip okumamıştım.bugün girdim baktım ve biz gittikten sonra ortamın kimlere kaldığını bir kez daha gördüm.bir arkadaş resmen kliniklerdeki doktorlara küfür etmiş ama ne yasaklayan var ne bişey.. belki burayı okuyorlardır diye yazıyorum.linki aşağıda girin görün bakalım ne kadar taraflı oldukları bir kez daha görülsün.yapanlar belki utanır...

http://forum1.VirüsVirüsVirüsVirüsV...syonu_yaptiranlar_ve_yaptirmak-t4243p168.html

Son düzenleme:
yada buradan girip bakın

Tüp Bebek Forum > SORUNLARIMIZI PAYLAŞALIM > Erken Yumurta Yetmezliği
sperm donosyonu yaptıranlar ve yaptırmak istiyenler paylaşım noktası
sayfa 168 e gelin ve üstten 8.yazıyı okuyun

ya bu kadınlar klubu diğer siteden alıntı yapmayı yasaklamışlar sanırım

tüp bebek kısmına tıkladığınızda bile diğer site değil kendi siteleri açılıyor.neyse bilen biliyor zaten diğer siteyi...girip bakarsınız

aymencim haklısın bence burada paylaşılanlar gerçekten çok faydalı bilgiler ve seviyeli yazışmalar sadece ah ah vah vah ile forumun bir amacı olmaz forum sorunu olan kişinin destek gördüğü paylaştığı ve en önemliside güvendiği yer lmalı foruma ilk girdiğim günden beri bunu gözlemliyorum .... diğer forumdayken de herşey yolunda idi ben hala anlamış değilim zaten bu kadar bilgili araştırmayı seven bilgi aktaran insanların bulunduğu topluluk dağtıldı...

kızlar diğer forumda beni rahatsız eden tek şey çok fazla yuvarlak laflar idi..
birde sürekli tekrarlayan kalıpçı dileklerler.

bahardalının dediği gibi insanın gözündeki filtreyi kaldırmasına yardım etmeyen, bir minicik destekle ilerleyecek olanı fark etmeyen ve sürekli bir gaza getirme ortamı gibiyddi..

bu olyın teknik klinik yönü kadar psikolojik yönü çok ihmal edilmişti.

burada aslında tüm etmenelrin bir toplamı var.
ve en önemlisi iyi niyet ve yapıcılık.

hepimiz hepimizi olduğu gibi kabul ediyor ortak paydamız olan çocuksuzluğumuzu burada utanmadan sıkılmadan yaşıyoruz.
ortak akıl platrformu bence..:)

yada buradan girip bakın

Tüp Bebek Forum > SORUNLARIMIZI PAYLAŞALIM > Erken Yumurta Yetmezliği
sperm donosyonu yaptıranlar ve yaptırmak istiyenler paylaşım noktası
sayfa 168 e gelin ve üstten 8.yazıyı okuyun

:)) donosyon yazmış, istiyenler yazıyor bide yanında:) kabus gibi kabus :) boşver o konunun sahibi kendi kendine konuşuyo zaten... bilen biliyor:)

bu arada cumartesi günü transferim olacak:) off bir heyecan bir heyecan ki sormayın gitsin :)

aysevi ben bakamadım eski formunuzun adı neydi hani burası kk ya oranın ki ney çıkmadı bi türlü

bu arada cumartesi günü transferim olacak:) off bir heyecan bir heyecan ki sormayın gitsin :)

Yosunummm haklisin ne de olsa ilk transferin:)) inşallah son transferin olur..ama cok basit bir işlem normal vajinal muayene gibi cok da kısa sürüyor yani masaya yatıp spekulumu taktıktan sonra gercektende 30 sn sürüyor.simdi adını unuttum bir arkadas gecen gün cok kızmıştı neden bu kadar kısa sürüyor diye zaten işlemin hepsi o kadar baska ne yapacaktı doktor ben anlamadım...kaç gündür yazamamistim bu konuyu simdi fırsat oldu.yani masada 10 dk yatinca dahamı iyi olacağını düşündü acaba?? Halbuki o halde uzun süre yatmak enfeksiyon riski taşır bence doktoru iyi bişey yapmış .yanilmiyorsam doğuş ta yaptırmıştı..yani moralini bozmasın bu islere takılma sen uzun yada kısa ne farkeder ki önemli olan ne yaptığını bilmesi.yosunum senin verdanin iyi olduğunu düşünüyorum bu konuda da kesin yeteneklidir

selam kızlar,
sabah hafif lekelenme oldu. transferden 5 gün sonra lekelenme normamidir..
aradım sordum. beklenilen birsey coğu hastalarda olur. ama hic bir anlam tasımaz dinlenin dedi.
siz ne düsünüyorsunuz

yosun kendini iyi hissettirecek şeylerle meşgul ol eşinle sevdiğin güzel yemekler ye yeşil alanlar var ise biraz yürüyüş yap denizi seyret.... seni rahatsız edecek herşeyden uzak durmaya çalış kafan rahat olursa belkş heyecanıda azalır...
raharlatıcı dualar oku allah yardımcın olsun...

aymen bu sefer sanki sen beklemede değilsin gibi hiç heyecan yapmadın mı nedir...böylesi çok daha iyi olacak bence seninde mutlu haberlerini bekliyoruz... her iyi haber bizleriçin yeni bir umut....

yosun kendini iyi hissettirecek şeylerle meşgul ol eşinle sevdiğin güzel yemekler ye yeşil alanlar var ise biraz yürüyüş yap denizi seyret.... seni rahatsız edecek herşeyden uzak durmaya çalış kafan rahat olursa belkş heyecanıda azalır...
raharlatıcı dualar oku allah yardımcın olsun...

aymen bu sefer sanki sen beklemede değilsin gibi hiç heyecan yapmadın mı nedir...böylesi çok daha iyi olacak bence seninde mutlu haberlerini bekliyoruz... her iyi haber bizleriçin yeni bir umut....

bahardalıcığım neden bu kadar sakinim biliyormusun?? benim için hamile kalmak değil,devamı önemli.yani bu 12.gün ki değerim iyide çıksa sevinemeyeceğim..ben ancak 3 aydan sonra sevinmeye başlayabilirim.çünkü şimdiye kadar her tedavimde pozitif sonuç aldım ama hiçbiri devam etmedi.erken sevineceğim bir durum yok ondan sanırım bu kadar sakinim

Back