Öncelikle Mimozacım kimse için şunları bir seyrediveriyim de eğleneneyim modunda değilim. Olsa olsa seyredilecekler konumunda olurum..Ve de öyle bile olsa mutlaka daha eğlenceli konular bulurdum kendime. Ve Aymencim anlayışın için teşekkür ederim. Evet problemim kendimle değil.. Eşimle problemlerim var.. Geçer, düzelir dedikçe artarak devam ediyor. Ben sabırlı olduğum sürece herşey asgaride kalırken, benim hiçbirşeye tahammülüm kalmadığında ( son bir kaç gün gibi) herşey çığ gibi üzerime devriliyor. Ve gelecek için,bebeğim için kaygılanıyorum. İşin aslı da ben tek başıma bir evlat yetiştirmek istemiyorum.. Mutlu bir ortamda büyümesi taraftarıyım.. Herşey insanın istediği gibi olmuyor hayatta farkındayım. Ama bile bile lades demek ve bir çocuğun daha doğmadan gidişatını olumsuz yönde belirlemek bana haksızlık gibi geliyor. Böyle oluncada birşeylerden vazgeçince doğmamış bebeğimden de vazgeçmek durumunda kalıyorum. Tamamen vazgeçmiş değilim ama karar vermek çok zor.. Umarım herşeyin düzeleceği günler gelir.. Bende yarın mutlu ve huzurlu uyanırım..
Kızlar kendime nazar değdirdim sanırım :) bir gün önce adet oldum yaa:) vee düğmeye basıldı sanırım.. hayırlısı olsun.. bu arada hayırlara gelsin.. gece rüyamda bir uçak kullanıyordum.. önce buralardaydım.. sonra istanbula gittim geldim.. diyorum kendi uçağınla ne kolaymış gidip gelmek falan.. ama bir havalanıyorum.. bir manzaralar vardı çok güzeldi gökyüzü, yeryüzü.. elimde kumanda gibi bir alet.. ordan kumanda ediyorum falan uçağı.. aşağıda bir sarı jeep içinde tanıdıklar varmış.. artık eşimmi ailemmi kim bilmem.. onları falan takip ediyorum havadan.. hayırdır inşallah:)
bahardalım.. burada hava iyiydi sabahtan ama şimdilerde kapadı yağdı yağacak gibi..bakalım inşallah istanbuldayken kar yağar:) sanırım sen yükseklerdesin kadıkoye yağmıyormuş çünkü.. annemle konuşmuştum da:)
Öncelikle Mimozacım kimse için şunları bir seyrediveriyim de eğleneneyim modunda değilim. Olsa olsa seyredilecekler konumunda olurum..Ve de öyle bile olsa mutlaka daha eğlenceli konular bulurdum kendime. Ve Aymencim anlayışın için teşekkür ederim. Evet problemim kendimle değil.. Eşimle problemlerim var.. Geçer, düzelir dedikçe artarak devam ediyor. Ben sabırlı olduğum sürece herşey asgaride kalırken, benim hiçbirşeye tahammülüm kalmadığında ( son bir kaç gün gibi) herşey çığ gibi üzerime devriliyor. Ve gelecek için,bebeğim için kaygılanıyorum. İşin aslı da ben tek başıma bir evlat yetiştirmek istemiyorum.. Mutlu bir ortamda büyümesi taraftarıyım.. Herşey insanın istediği gibi olmuyor hayatta farkındayım. Ama bile bile lades demek ve bir çocuğun daha doğmadan gidişatını olumsuz yönde belirlemek bana haksızlık gibi geliyor. Böyle oluncada birşeylerden vazgeçince doğmamış bebeğimden de vazgeçmek durumunda kalıyorum. Tamamen vazgeçmiş değilim ama karar vermek çok zor.. Umarım herşeyin düzeleceği günler gelir.. Bende yarın mutlu ve huzurlu uyanırım..
Sevgili yosunnn nacizane fikrim bütün gücünü toplayıp bebegini almaya gitmelisin...Eşin bence korkularından dolayı böyle yapıyor ama sen transferini ol o hamiş havalarına bi gir hele ki sonucun kocaman bir pozitif olsun bak bakalım eşin nasıl 90 derece dönüş yapıyor bambaşka bir adam oluyor...ama o pozitifi görmen için en iyi şekilde hazırlanman ve hiç istemedigin kadar çok istemen lazım bu transferi, önce sen pozitif olmalısın diye düşünüyorum.Belkide senin korkuların yüzünden eşinde bu kadar korkuyor ve isteksiz kalıyor bu konuda; ama emin ol transferden sonra herşey degişecektir.Hadi şimdi bütün gücünü topla ve bebegin için mücadele et lütfen...
günaydın kızlar.. Burada hava mis gibi.. Güneşli ama bir o kadarda soğuk.. Bende bir kaç gündür çok kötüyüm.. önceleri adet öncesi sendrom diyodum.. Ama adet oldum işte hala devam.. Eşiminde benden aşağı tarafı yok.. Fenaydık dün.. Kıbrıstan falan vazgeçtim.. Herşeyden vazgeçtim sanki.. Hatta bileti erkene alıp az daha bugün istanbula gidiyordum.. Tek yön...bu sabah biraz daha iyiyim gerçi.. Ilaçları aldım sabah ama kafam hala net değil.. Bu şimdi böyle ise sonra ne olur diye düşünüyorum işte
3 adet donmus embriyom var. Bu arada, uzun zamandan beri bekledigim, cabaladigim, istedigim ise girmek uzreyim. Donmuslar da beni bekliyor. Nasi yapicam, ne edicem, olurda (eh, olursa! no garanti) hamile kalirsam ane diycem adamlara. Tekrar ediyorum, tabii ki hicbir garanti yok, ve burada sadece tek embriyo transferi var, saglikli cozunurler mi, tutar mi? tutarsa daha ilk aydan nasil derim adamlara "yav, ben ehem...hamileyim dostlar..."
Biliyorum, benim gibilerin belki de son sanslari, son demleri cocuk icin... Diyeceksiniz ki "ittir et isi misi"...Gecen sene cok ugrastim, kimselere demedim, soylemedim, igneler, hormonlar, bende ki degisimler, Allah bilir zorlandim, bu arada isimi de goturdum. Ama olmadi. Napicam ya? Allahim bu bir ceza galiba...
sevgiler
sevgili tutviratut,
yıl 2007 dünya devi ilk defa türkiyede ofis açacak. iş görüşmesi 4 etap hepsi mükemmel geçti. kabul edildim. gelecek ayaklarımın altında.. tüp bebek denemesi, tek embryo hamile kaldım.. sözleşme üzerinde yazışmalar devam ediyor sürekli ek taleplerim karşılanıyor .. ama artık 3 haftalık olunca işi başlayamayacağımı bildirdim. eski işe devam ettim. 4 hafta sonrada düşük oldu..
olanın yorumu: zaten bebek istemeyen ben başarımın parlak kariyerimin öününde engel olarak gördüğüm çocuğu vücudumdan atmama neden oldu.. bilinçaltım aslında hiç istemiyordu.. iş bahane idi..
bilinçaltımı temzilemek için 3 yıldan fazladır psikoterapi görüyorum. travmalara tek tek ulaşıldı. doğru komutlar ile hayatımdaki taşlar yerine oturmaya başladı..çocuksuzluğu nedne seçtiğimi bilinçli halimle anladım. çocuksuzluk benin iyiliğime hizmet etmiyor. sadece hissetiğim bir acıdan kaçmak için başvurduğum bir savunma mekanizması..
yani bir tür kalkann..
işte bu açıdan bak derim kendine.. sor şu soruları kendine??
BAŞARISIZ OLURSAM NE OLUR?
4 4LÜK OLMAZ İSEM NE OLUR?
AZ PARAM OLURSA NE OLUR?
AİLE KURMAK NE DEMEK? DOĞACAK ÇOCUK KİMİ TEMSİL EDİYOR?
KAÇINDIĞIM NE??
İLİŞKİM NASIL BİR İLİŞKİ?
BEBEK VEYA ÇOCUKLA İLGİLİ İLK ANILARIN NEYİ ÇAĞRIŞTIRIYOR?
AİLENİN KAÇINCI ÇOCUĞUSUN?
KOCA GERÇEKTEN SORUMLULUK ALAN BİR BİREY Mİ YOKSA ANNE TÜREVİ OLARAK SENİMİ KULLANIYOR??
sevgiyle kal
ya arkadaşlar herkes dalga geçmiş ama başka yerden Kıbrıs'a gitmesinde tabii ki sorun olmaz çünkü legal oralarda. Ama burda bavuluna at git te, bu ne derlerse ne diyeceksin bavul kontrolünde? Sonuçta illegal bir durum??
Bir de ben istemez miyim kocam da gelsin. Ama bir de işin anlaşılmaması boyutu var, o yüzden bu yöntemi kullanacağız. Eğer birlikte gidersek aileler anlayacak sebep o esasen, biz kimse bilmesin istiyoruz.
yosun senden bir ses bekliyoruz.???
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?