• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın Aymoşummmm

Ben de aynı fikirdeyim gayet başına buyruğumdur Ancak sorun şu ki bebek tamam ilk 3 yaşda hatta 6 yaşta babayı aramıyor ( bence tabii bilinç altı ne yapar ne eder bilemiyorum) ancak ilkokulda bir baba arayışı ortaya çıkıyor Yalnız tabii baba figürünün sadece figürünün olması da yeter Yani uzakta bir babası olması ve arada bir gelmesi Öbür türlü işte ne olur bilemiyorum buruk olurlar sanıyorum. Ama analı babalı büyüteyim derseniz işte o zaman adamın suyuna gitmek gerekiyor ama benim gibi yıllarca da suyuna gitmeyin derim ben Tam tamına 5.5 yılım onu beklemekle he demesini beklemekle geçti pardon 3.5 yıl diyeyim çünkü tüp bebeğe geldi adamcağız daha ne yapsın ! Ama ne gelme boşanmayla tehdit ettik de öyle . Bilemiyorum kafamkarışık eğer tek ebeveyn isen saygı duyarım . Çünkü bir kadının anne olma isteği tüm isteklerden üstündür bence ve her ne olursa olsun tatmin edilmelidirrrrrrr ! ( Yukarıdan da izinle tabii )

mimoşum ayne işte bende başınabuyruk kimseyi takmayan asi ruhlu biriyim,bilmiyorumki bu kadarı da fazlamı acaba??yani tek başına çocuk büyütme işi gerçekten zordur ama ne yapalım yani adam istemiyor diye çocuksuz bir ömürmü geçirelim yani değilmi?? erkekler geç yaştada olsa çocuk yapabilirler.ne malum ilerde seni terkedip gidip gencecik bir kadından çocuk yapmayacağı??sende artık o saatten sonra tek başına ne yaparsın bilemem..hangi duvarlara kafanı vurursan vurursun da olan sana olur...

Yosuncuğum neler yapıyorsun sen boş durmazsın kesin başka arkadaşlar bulmuşsundur bence .Evin nasıl oldu bahçeli mi ? Kedi köpekler için Aymoş güzel bir site verdi. sana ya zacağım.

Selam kızlar.. bugünde ben tersimden kalktım sanırım.. dünde pek iyi değildim gerçi.. hatta canım hiçbişey yapmak istemedi yemek bile yapmadım ne öğlen ne akşam :) kalktı kendi bişiler yaptı.. yermisin dedi.. bir iki lokma aldım.. yemek bile istemedi canım.. o kadar yani..

Ah mimozam.. ben boş durmamda.. arkadaş falan yok burada.. ev tek katlı.. bahçe duvarımız yapılınca bahçeli bir ev olacak inşallah.. kıbrıs dönüşü muhtemelen köpek alacağız.. babasında 3 tane var ben bir tanesine göz koydum.. adamcağızda al senin olsun dedi ama bizimki istemiyor.. neymiş rottweiler alacakmış :) o cins değilmiş..

bu arada büyük lokma ye büyük konuşma demişler.. ben hep derdim ki "ben apartman çocuğuyum.. toprağa yakın olamam.. " bunun sebebide börtü böceğe karşı olan aşırı fobimdi.. geldim şimdi arazinin ortasında, herşeye açık bir evde yaşam savaşı veriyorum resmen.. geldiğimiz günden itibaren beri beni canımdan bezdirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. ilaç falan da etkili olmayacağından kendimi zehirlememek adına denemedim bile çünkü kaynak evin dışı.. camlarda sinek telleri var.. ona rağmen giriyorlar.. ev sıcak diye sanırım.. hatta artık resmen semirmeye başladılar. dün kibrt kutusundan büyük bir tanesi ile karşılaştım.. inanın adını yazmak bile yetiyo bana.. yazamadım.. bahçe hariç..kocaman iki balkonum var.. yazın neler çekeceğim hayal edemiyorum. netten bakındım.. kedi ve tavuk beslersem çoğunun önüne geçebilirmişim.. kedi problem değil.. ama tavuk nasıl olacak bilemiyorumm. yemini falan veririm de o kümese girmek falan gerekirse hayatta adım atmam.. olduğu yere bile gitmem.. sinek vs çok oluyor.. şimdi ultrasonic cihazları araştırıyorum.. onda bile konudan dolayı heryerim kabarıyor kaşınıyor dayanamıyorum bırakıyorum.. istanbula gidince karaköyde altgeçitte vardı onlardan satan yerler oralarada bakacağım artık. eşimde sende bu korku varken bu hamilelk nasıl geçecek..bunlar herdaim buralarda olacak. alışacaksın deyip iyice sinirimi kaldırıyor.. anlayış sıfır.. ve ben çok daralıyorum..resmen gün sayıyorum istanbul için.. istanbulu özledim.. kimseyi değil istanbulu sadece.. imkan olsa bugün bile giderim ama 6 gün erken gidebilmek için bile neler yaptım.. hayatta gitmez.. hatta bileti aldıktan sonra beni punduna getirdin aldın biletleri falan dedi.. tamam dedim senin bileti değiştirelim.. sen kal ben gideyim. transferde gelirsin beraber geçeriz kıbrısa.. gelipte orda beni gereceksen burda kal.. o zamanda sen beni istemiyorsun triplerine girdi. benimle gelecek yani:( dır dır dır

off yaa amma dolmuşum kızlar..şimdi okudumda.. başınızı şişirdim sanırım..

kendinize iyi davranın, öpüyorum...

offff yosunum hakkaten fena halde dolmuşsun sen..

yavrucuğum ev taşıdın zaten o ev taşıma işi başlıbaşına bir depresyon sebebi.ben ev taşırken o kadar mutsuzdum ki anlatamam yani düzenliliğe o kadar alışmışımki rutinimi bozan herşeyden nefret ederim.ev taşırken ki o sırada başka bir evde oturuyordum.yeni eve yeni eşyalar alıyordum yani 1 günde taşınmadım.ona rağmen bu geçici olma halleri beni benden almıştı.üstüne de tedaviye başladın.sana şimdi herşey batar şekerim.adamcağızda canım dese canın çıksın anlarsın sen:))o yüzden istanbula erken gidip moral düzeltme işi süper olmuş.

bu arada det oldunmu?ilaçlarını ne zaman başlıyorsun.daha ilaç başlamadan gidiş tarihin nasıl bell,i oldu anlayamadım cicim.ben 1 haftadır ilaç kullanıyorum ama daha ortada bişey yok..

Yosuncuğum

Biz dedik sana di mi ? Şimdi sırasımıy dı ev taşımanın . Bende aynen Aysevi gibi tam 1 ayda yerleşirim yeni evime enaz 15 gün alır eşyaları yerleştirmek
Of ne sıkıntılıdır Sırf bunun için ben ( iyi ısınıyor diye ) bu köhne evde oturuyorum tavan basık kapılar 19 . yüzyıldan kalma ve balkonu yok ! Hem de şehirdeki en fahiş kirayı veriyorum . Güneş şöööyle bir kıyısınddan geçiyor . Benim adam da yeni bebğe yeni eve taşınalım demez mi ? Ayol delirdin mi dedim
Şimdi sırası mı Evden eve gelecekmiş de 3 saatte taşıyacakmış. Hiç anlamazlar ki kadın işlerinden. Her taşınmada sanki biz sırtımızda taşımaz mıyız evi sanki ?

O değil de şu doğa korkuna anlama veremiyorum Yosuncuğum seni greenpeace ci seni hayvan sever kedi sever . Sen herhalde kanatlı , bacaklı ( böcekler) grubuna fobi geliştirdin ama onları da doğanın bir parçası olarak düşünsen diyorum Birazcık korkunu yenersin olmadı bir hafta bir köye gitsen şöyle Marmarisin temiz cici köyleri var. Oralarda da yenersin .

Aymoşum ne kadar haklısın biliyor musun ? Vallahi o kadar çok şey gördüm ki artık herkesten herşey bekliyorum ve bütün tanıdıklarıma söylüyorum bu bbeek işini 30 a dek bitirin diye. Geçen gün birisi 40 ına kadar yolum var dedi ( 2. evliiğive ikinci çocuğu için Kız da 35 yaşında) Aman dedim 1 yılım var diye düşün sonra bak 40 ında ancak 50 yaşında birisiyle evlenirsin artık çocuk ister i istemez mi bilemeyiz dedim. Gerçekçi olursak 40 yaşındaki adam çok
fazla fazlalığın yoksa 25 30 yaşındaki hatunla evlenir. Neyse konuyu saptırmayayım evett tek ebeveynlik zor zanaat ama çok istiyorsan da adamı beklememeli çok fazla derim ben . Ya hayatı öyle kabul etmeli ya da başka alternatiflere yönelmeli analı babalı olsun derseniz :51:

bebek ilk doğduğundna 6 yaşına kadar hayatının en önemli dönemini geçiriyor.
bebek ilk duygu aktarımının annesinin sağ beyninden sözsüz alıyor. ilk 2 yıl korteks yok. bu 2 yıl boyunca beyindeki tüm gelişim sırasında 4 yıllık bir üniversite eğitimi kadar işlem oluyoor...

yani anne güvensiz, huzursuz ve bezg,n, kavgacı, ise bu duygu aynen bebeğe geçiyor. çünkü ilk aylarda bebek gözünü kapatığında anne görüntüsü gidiyor .. süreklilik yok.. 12 aydan sonra anne görüntüsü süreklilik kazanıyor.. onun için tüm etraftaki duygular yeni bir kitap gibi bebeğe geçiyor..
bebek işte bu noktadan sonra sürekli yakıt alacağı annenin etrafında yeni keşiflere çıkıyor. anne destekelrse kendine güvenip sürekli bir adım daha fazladan ileriye gidiyor.
ama anne bebeğe birşey olacak diye habire baskı uygulayıp destekelemez ise cehenneme düşüyor.
bir yanda dünya keşfedilecek . ama diğer yandan haz nesnesi anne kaybedilecek.. bebek neyi seçecek.. yada hiç seçemeyecek.. (kararsızlar) yada annesine biat edecek bu demekkki yaşamı boyunca hep boyunduruğa girecek insanın nüvesini oluşturuyor..
yada reaksiyon formasyon tam tersini yapan bir insan olacak..

bağımlı kişilik yapısının ilk temeli burada atılıyor. bazı insanlar girişimci ve daha çok risk alır. sağlıklı yapıda bu destekelnmiş bebeklikleri olduğunu gösteriyor..

aile ortamı çok önemli anne ve baba .. ödipal evresinde özdeşim için ailenin3 lü olması gerekli. yani bilinç altından anneyi isteyen erkek çocuk; rekabeti ilk önce babası ile yaşayacak .. bu ilk ödipal rekabet onun hayatı boyunca otorite ile olan savaşını veya ilişkisini belrileyecek..

anne ile özdeşim yapan kız çocuk babaya yöneldiğinde anne ile olan elektral bağlarının oluşturacak.. elektra kompleksinin oluştuğu bu dönemde yine 3 lü ilişki içinde rekabeti öğrenecek. süperegonun varlığı kafasında oturacak.

masterson, erickson, freud hep aynı şeyde hemfikirler.. ilk 6 yıl acayip önemli..

hatta hamilelik oluştuğunda istenmeyen bebekler dünyaya gelrise en çok o kişilerde varoluşsal karmaşa yaşanıyor. hiçlik, ve yokluk duygusu kendilerine yöneltip yaşamlarında çok mutsuz oluyorlar..yada ne yapsalar yetmiyor..

Aymencim.. ben cyclo kullandığım için bir gün bile oynamıyor.. hep düzenli gidiyor.. pazar günü adet olacağım yani... umarım bir aksama olmaz tabii:)

Mimozacım.. bu bende cocukluktan beri var. ve burası köy zaten.. yani şehrin dışı :) doğa ile içiçe.. marmarise gerek yok yani:) hani şu 8 bacaklı ö ile başlayanlar benim kabusum.. yeşili, siyahı, küçüğü, büyüğü.. hercinsi mevcut.. yazın dahada çeşitlenecekler biliyorum.. geçen yazdan tecrübeliyim. ama o zaman sitede apartmanda 2.kattaydım.. oraya bile ne çekirgeler geldi anlatamam.. buralarda neler olacak bakalım....

Efsunecim.. 20 sinde oralardayım kısmetse:)

Aymencim.. ben cyclo kullandığım için bir gün bile oynamıyor.. hep düzenli gidiyor.. pazar günü adet olacağım yani... umarım bir aksama olmaz tabii:)

Mimozacım.. bu bende cocukluktan beri var. ve burası köy zaten.. yani şehrin dışı :) doğa ile içiçe.. marmarise gerek yok yani:) hani şu 8 bacaklı ö ile başlayanlar benim kabusum.. yeşili, siyahı, küçüğü, büyüğü.. hercinsi mevcut.. yazın dahada çeşitlenecekler biliyorum.. geçen yazdan tecrübeliyim. ama o zaman sitede apartmanda 2.kattaydım.. oraya bile ne çekirgeler geldi anlatamam.. buralarda neler olacak bakalım....

Efsunecim.. 20 sinde oralardayım kısmetse:)

Araknofobik yosunumm:)

Bunun bir nedeni vardır yani fobilerinin..araştır bakalım neden boylesin.bende mesela tam tersiyim.hicbirseyden korkmam.hatta elimde yılan,timsah,ıguana tutmuslugum vardır :) Facebook arkadaslarım fotograflarını görmüştür .kimsenin cesaret edemediği bortu böcek,fare vsvsvs herseyi elleyebilirim?hatta herkesin igrendigi korktuğu yaratıklara karsı benim daha fazla bir ilgim vardır.yapamazsin dedikleri anda benim için bitmiştir .artik bu da bir çeşit inat mı bilemiyorum.
Yosunum çağır beni ben evini bu yaratıklardan temizlerim:))

Günaydın mimosummm

Bir tek biz varız buralarda sanırım.bende evde keyif yapıyorum.bugun hava yağmurlu bende bütün gün evden çıkmadan oturmak istiyorum kedicigimle beraber kahvaltı yapıyoruz.kahvaiti yaparken kedicigim masanın üzerinde kahvaltı tabağının yanında oturup bana yakın olmaya bayılıyor.Arada bir opusup duruyoruz simdi bazılarına iğrenç gelecektir bu:)

Sen ne yapıyorsun canım arkadasım

Son düzenleme:
iyi hafta sonları arkadaşlar

mimozacım o ısrarla anlaması gereken benim sanırım... çünki fazla zamanı kalmadığı halde harekete geçmeye korkan da benim...
sizleri takip etmediğim zamanlar yada sizler yazmadığınız zamanlar tamamen kendimi bu konudan soyutluyorum...
lütfen sizler yazmaya devam edin....benim için yazılan her kelime düşünüldüğüm anlamına gelir benim için...
zümrütcüğüm kendini çok hırpalama germe nasıl olsa donmuşlar var rahim kalınlaştığında gidersin inan bana böyle kendinide sıkışmış hissetmezsin rahat ol...bu ilaçların yan etkilerini alacak formüller yokmu acaba bu arada sakinleştirici anason papatya gibi bitkiler içseniz....
yosuncum börtü böcek korkunu çok iyi anlıyorum bahçeliev merakım olasına rağmen bu yüzden ben de apartman dairesindeoturmaya devam ediyorum... belki zamanla alışırsın....
istanbul da şu an kar yağıyor ama çok güzel bir hava var....
efsunecim biz birlikte mi başlayacağız bu gidişle ne dersin....
aymencim senin ve mimozanın özgür yapılarınız çok zel bir durum bir çok kadın görünürde herşeyin altından tek başına kalksada yanımızdahep eş desteğini hissetmek istiyor...
mesela ben çoğunlukla hep son kararı vermemerağmen ve herişin altından tek başıma kalkabilmeme rağmen eşi hep yanımda olsun isterim
tüm arkadaşlar içinde aynı lşeyi söyleyebilirim bu zorlu yolda eşlerimizi ne şekilde olursa olsun iknaetmeli ve yanımızda olmalarını sağlamalıyız....yoksayaşananları sözle anlatmak mümkün olmaz aynı sıkıntıları çekmeli ki bizi anlayabilsin...

Kızlar kendime nazar değdirdim sanırım :) bir gün önce adet oldum yaa:) vee düğmeye basıldı sanırım.. hayırlısı olsun.. bu arada hayırlara gelsin.. gece rüyamda bir uçak kullanıyordum.. önce buralardaydım.. sonra istanbula gittim geldim.. diyorum kendi uçağınla ne kolaymış gidip gelmek falan.. ama bir havalanıyorum.. bir manzaralar vardı çok güzeldi gökyüzü, yeryüzü.. elimde kumanda gibi bir alet.. ordan kumanda ediyorum falan uçağı.. aşağıda bir sarı jeep içinde tanıdıklar varmış.. artık eşimmi ailemmi kim bilmem.. onları falan takip ediyorum havadan.. hayırdır inşallah:)

bahardalım.. burada hava iyiydi sabahtan ama şimdilerde kapadı yağdı yağacak gibi..bakalım inşallah istanbuldayken kar yağar:) sanırım sen yükseklerdesin kadıkoye yağmıyormuş çünkü.. annemle konuşmuştum da:)

şimdi baktımda rüya tabirlerine:)

Rüyada uçak, yenilik, değişiklik, toplum kurallarının dışına çıkmak vb yorumlanır. Rüyasında bir uçağa bindiğini gören kimsenin hayatında önemlice değişiklik olacaktır. Havalanana uçakta olduğunu gören, isteyerek yaşantısını değiştirecektir. Sıra dışı deneyimler yaşayacaksınız. Şans size gülmeye başlayacak. Sürprizlere şaşırıp mutlu olacaksınız.

:1:

Ne kadar bilge hatunlarsiniz, sizin yazismalariniza hayranim. O kadar dogru tespitler ve akilci, gercekci ornekler ki.

Ben de cocuksuzlar ordusndan bir eleman. Hayatim calismakla gecti denebilir, cocuk ikinci planda kaldi uzun yillar. Al simdi beni de o ikinci plana atti! Ben 37 yasima girmek uzereyim. 2 sene once evlenince basladik bebk isine, ancak illet bir endometriozis hastasi oldugumu bilmiyordum. Gecene sene bu aralar acil ameliyata alindim, zira kistim patlama seviyelerindeymis. Hadi kurtulduk bilmemne derken, "seni gecici menopoza sokacagiz" demezler mi!!! Ben aynen japon animelerinde ki hatunlar gibi gozlerimden yaslar fiskirarak aglamaya basladim tabii...simdi komik geliyor, :1: ama "cocuk, cocuk" diyen birene "hayir yahlum, menopoz!" derlerse o an hic de komik gelmiyor.

Neyse, aldik ignelerimizi, olduk, 5 ay menopozda kaldim. Ama ne yalan soyliiim, kendime geldim! Bizim bu laneth olasi, boyu devrilesi nam-i diger "cikolata kisti" pek VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs... agrilar acilar kesildi, sonra iki adet tup bebek (dediler ki olmaz gozelim, senin tupler biraz yapisik!) ...

Ben Hollanda'da yasiyorum, kimyagerim, butun bunlar Hollanda'da oluyor bu arada. Offf...anlatacak cok sey var, bi yandan da rakimi yudumluyorum, zira canim sikkin. O yuzden, arkadaslar, Turkce karakterler maalesef kayip.

3 adet donmus embriyom var. Bu arada, uzun zamandan beri bekledigim, cabaladigim, istedigim ise girmek uzreyim. Donmuslar da beni bekliyor. Nasi yapicam, ne edicem, olurda (eh, olursa! no garanti) hamile kalirsam ane diycem adamlara. Tekrar ediyorum, tabii ki hicbir garanti yok, ve burada sadece tek embriyo transferi var, saglikli cozunurler mi, tutar mi? tutarsa daha ilk aydan nasil derim adamlara "yav, ben ehem...hamileyim dostlar..."

Biliyorum, benim gibilerin belki de son sanslari, son demleri cocuk icin... Diyeceksiniz ki "ittir et isi misi"...Gecen sene cok ugrastim, kimselere demedim, soylemedim, igneler, hormonlar, bende ki degisimler, Allah bilir zorlandim, bu arada isimi de goturdum. Ama olmadi. Napicam ya? Allahim bu bir ceza galiba...

sevgiler

Günaydınnnn Kızlarrr

Hoşgeldin Tutvirattur . Kafan epey karışık. O to plumda buradaki kadar anne ol anne ol baskıısı olmadığı için adamlara ne diyeceğim diye düşünüyorsun. Anlıyorum seni işten filan çıkarırlarsa diye mi korkuyorsun yoksa bebek sonrası gelirim azalır diye mi ? İşveren Türk ise korkma anlayacaktır. Bir de bu durumda başkalarına ne diyeceğim vs vs konularına takılma Yani ölsen bile
birileri defnediyorlar :) seni Yani en acı ve zor olaylarda bile işler yoluna giriyor Herşey yoluna giriyor ve gerisi unutuluyor. Benim nacizane tavsiyem bu hayatta bildiğini okuyacaksın. Ama kalp kırmadan başkalarını da ezmeden. Yani bana da çok söylediler İstanbulda yaşarken nasıl başedeceksin bu kadar gelirle çocuk sahibi olunur mu eşime kalsa bebeğin özel okul masrafını biriktirdikten sonra yapmalıydık bebeği ki ben de senin gibi 35 inde evlendim. Önceleri ona inandım çok iyi haitptir ama baktım doğa onu da beni de beklemeyecek. Öyle para iş ev araba doğanın umurunda değil. Belli bir doğa saati var kadınlara daha çok bahşettiği hediyelerini sonsuz sunduğu. O aralığı yakaladın yakaladın yakalayamadın şanslı ise ( inşallah bu gruptansındır ) biraz zorlanıyor ama büyük çoğunluğumuz için artık geç oluyor malesef. Yurt dışı da bir alem bu konularda daha mı tutucular ne ? Tek transfer ne demek Bu duurmda şansın epey az gerçekçi olalım. Ama sen istersen orada bir dene madem donmuşun var ve bedava ise. Yok pahalı ise bence orayı geç direk Kıbrıs a git kendi yumilerinle bir kez dene olmadı ikinciye donasyona başvur derim. Ben katı gelebilirim ama olsun ben söyleyeyim de köyden kovulursam kovulayım. Arkadaşım adamları da düşünme evin içinde onlarla değilsin geleceğinde onlarla olmayacaksın Evde Bir altın top herşeye değmez mi ?

Yosuncuğummmm, bence de Aymoşun dediği gibi şu korkularının kaynağını bir araştır bakalım Efsune neredesin Korkuların kaynağı hakkında bir mail isityoruz arkadaşım Bir de bebek 1. mail dedin kaldın Nerede 2. 3. mailler ? Hadi kımılda biraz sayın bilgemiz. Yosuncuğum bence rüyalar hep bilinçaltının işi belki şimdi Freud rüya yorumlarını okumaya başladım diye etklilendim ama bence de böyle. Alakasız gibi görünen imgeler taaa çocukluktan şu anda anımsayamadığımız olaylarda etiketlenmiş şeyler. Yalnız bu uçma meselesi Astral seyahatle ilgili derler buna da katılıyorum. Din adamlarının bazıları da bu rüyaları işaret olarak yorumluyorlar ama yine de hepsini değil. Ben diyorum ki seni uçuracak bir haber alcaksın bu aylarda !!! Buna inan arkadaşım
enerjini aksi tarafa yatırma.

Baharcığım evet sana ve senin gibi çekingen arkadaşlara idi lafım ama vallahi artık sitede direk hadi kımlıdayın poponuzu kaldırın diye konuşmayacağım kalbiniz kırılıyor. Zümrüt bile bana bağırdıysa ne diyeyim. Neyse bu işlerin bir dakikası var sanıyorum. Sen en iyisini bilirsin arkadaşım kusura bakma ben nereden bileyim hangi şartlarda olduğunuzu bakmayın siz ben hariçten gazel çalıyorum Bilmem eşle ilişkinizi bilmem mali durumunuzu.

Aymoşummmm dün gördün mü 3 aylık köpeği göçüğün altından çıkardılar nasıl şirin nasıl şirin. Bursa barınağında da hayvanlar üsüt açık soğuktan donmuşlar kesin doğuda da tüm barınaklarda durum böyledir yansımamıştır. Bu barınaklara sinir oluyorum bence sokakta kalsalar daha iyi. O donan hayvanlar sokakta olsalardı bari barınacak yer bulurlardı çöpten yiyecek bulurlardı gezerledi Herşeyde olduğu gibi bu konuda da samimi olmadığımız için İçimize hayvan sevgisi ile değil para sevgisiyle hareket ettiğimiz için o Avrupa yardımını alıp cebe atmak niyetiyle olaya başladığımız için sonuç kötüüüüüü oluyor. Sinir oluyorum bize yaa. Kediciğini de öp benim yerime . Gidip çayımı içeyim görüşürüz

günaydın canlarrrrrr

doktordan geliyorum sabah endometriyum ölçümüne gittim 6,7 çıktı.bugün 10.günüm.kıbrısı aradım ama cevap vermediler.sanırım sabahları işlemde oluyorlar.hemşireden telefon bekliyorum.bakalım ne diyecek??

günaydın kızlar.. burada hava mis gibi.. güneşli ama bir o kadarda soğuk.. bende bir kaç gündür çok kötüyüm.. önceleri adet öncesi sendrom diyodum.. ama adet oldum işte hala devam.. eşiminde benden aşağı tarafı yok.. fenaydık dün.. kıbrıstan falan vazgeçtim.. herşeyden vazgeçtim sanki.. hatta bileti erkene alıp az daha bugün istanbula gidiyordum.. tek yön...bu sabah biraz daha iyiyim gerçi.. ilaçları aldım sabah ama kafam hala net değil.. bu şimdi böyle ise sonra ne olur diye düşünüyorum işte:(

günaydın kızlar.. burada hava mis gibi.. güneşli ama bir o kadarda soğuk.. bende bir kaç gündür çok kötüyüm.. önceleri adet öncesi sendrom diyodum.. ama adet oldum işte hala devam.. eşiminde benden aşağı tarafı yok.. fenaydık dün.. kıbrıstan falan vazgeçtim.. herşeyden vazgeçtim sanki.. hatta bileti erkene alıp az daha bugün istanbula gidiyordum.. tek yön...bu sabah biraz daha iyiyim gerçi.. ilaçları aldım sabah ama kafam hala net değil.. bu şimdi böyle ise sonra ne olur diye düşünüyorum işte:(

aaaa yosuncuğum sen ne diyorsun??? ne demek vazgeçmek.ayol tam nihayet karar verdim dedin,şimdide vazgeçtiğini söylüyorsun.kızma ama bence sen bebek falan istemiyorsun yada istiyorsun ama armut piş ağzıma düş yapıyorsun.çabalamadan uğraşmadan hop diye olsun istiyorsun.maalesef bizim o lüksümüz yok arkadaşım.uğraşacaksın, yorulacaksın,moralin bozulacak,heyecanlanacaksın,yüreğin ağzında dolaşacaksın,ve umarımda sonunda mutlu sona ulaşacaksın.daha önce birisi söylemişti bazıları için çok kolay olan şeyi biz zor elde ediyoruz (hatta bazıları için yatıp kalkmak kadar kolay olan demiştide mimoşum kızmıştı:)) ) diye vazgeçmek olmaz.
ama diyorsanki başka sorunlar var..o zaman bişey diyemem.yani maddi olarak sorun varsa yada eşinle bir sorunun varsa orada dur derim ama diğer türlü asla kabul etmiyorum bilmiş ol...:41:

kızlarr şu linke bir bakın özelliklede kafası karışık kız baksın:)

Yumurtasını veren kadın, anne olanla hiç tanışmıyor - Sabah

burada eş eğer gelemiyorsa spermlerini nasıl getireceğini söylemiş.noter onayı istiyorlarmış.tabi sonradan düşündüm de çok haklıllar..beki adam istemiyor.hani gazetelerde haberini okuyoruz.belki spermlerini çalmış:)))(bunada çok gülüyorum ya sanki spermler bir dolapta duruyorda çalıp kaçmış gibi) ama ünlü birinden çocuk sahibi olup sonra bebeği ömür boyu kazanç kapısı yapmaya çalışan kadınlar olduğunu bildiğimden bu istek çok normal görünüyor

Off ya Yosun off ya Sen benim arkadaşım olamazsın yaaaa Vallahi de billahi de konuşmam artık senle. Sen ne diyorsun yaaa?? Kafayı mı yedin Ne yapıyorsun Neden kendine bu kadar zulüm neden kendinden bu kadar nefret ediyorsun ?? Korkaklık dışı bir şey sadece kendine zarar başka bir şey diyemeyeceğim O kadar hormonu al al al sonra ben vazgeçtim de?? Deli misin divane misin nesin arkadaşım? Burada olsa sana Okkalı bir Osmanlı tokadı atar kendine getirirdim seni. Bence de Aymoş un dediği gibi sen çocuk mocuk istemiyorsun buldun burada eğlenceli bir forum
okumak heyecanlı oluyor bizi öööyle sinema seyreder gibi takip ediyorsun Bunu hissettim diye öbür forumda Ni...n adlı arkadaşla kestim herşeyi biz sizin köçeğiniz miyiz yaaaa??

Back