yosun şimdi okudum yazını hazırlanıyormuşsun çok sevindim şu an istanbulda kar var tabi yükseklerde fakat yarına bişey kalmaz sanırım çünki güneşli bir hava var...

efsune den alıntı

biliyorum çok negatif enerji ile dolusun ne yazsan derdine çare değil. (
hissettiğin yanlızlık ve bırakılmışlık duygularının seni al aşağı etmesine izin verme.. insan ailesizde aslında ruhunda varoluşsal olarak hep yanlızdır..
.. en önemli iki şeyi başlangıcı ve bitişi yani doğumu ve ölümü tek başına gerçekleştirmiyormuyuz?

onun için yanlızlık hissi insanın ruhunda yapı taşında var.. çevresel koşullar sadece bunu dahada derinleştirir.
çocuk konusunda da yanlız hissetmen çok doğal..

beklentilerini minumuma indir.. eşinin kapasitesinin olduğundan fazla fazla bir şey bekleme... onun ruhundaki baba olmanın sorumluluğunu ve fırtınasının yükünü taşımayı ona bırakki taşıma kasları gelişsin:))))))))))))))))))))

evlilik bir akid ve kutsal ve özel;;; emekler var enerjiye dönüştürmek elimizde..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

efsunecim yine konulara çok güzel değinmişsin sölemek isteyip kelimelere dökemediğim duygular ağzına sağlık...
yürümeye çalıştığımız yol çok zorlu artık birilerinin beni iteklemesi de işe yaramıyor.... imdatttttt....

Kolay gelsin, yolun açık olsun...

Selamlar kızlar... iyi dilekler için teşekkür ederim hepinize...

Sesin çıkmıyor yoksa kıbrısta mısın sen acaba? sessiz sedasız mı gittin?

Selamlar kızlar... iyi dilekler için teşekkür ederim hepinize...

Sesin çıkmıyor yoksa kıbrısta mısın sen acaba? sessiz sedasız mı gittin?

Günaydın kızlar

Hayır yosuncugum,bugün tekrar ölçüm yaptıracağım ve gidip gitmeyeceğim belli olacak.simdi evdeyim saat 11 gibi doktora gideceğim çok heyecanlıyım.bakalim rahime hanım ne durumda :)

kızlar mrhb aranıza yeni girdim bende bebiş istiyorum ama bütün kapılar yüzüme çarpıldı yumurta nakli düşünüyorum ama merkezler konusunda kararsızım şuan iki tanasini araştırdım ortadoğu balkanlar h.ibrahim tekin kıbrıs tüp bebek merkezi savaş özyiğit aranızda yaptıran yada bilen varsa bana yardımcı olabilirlermi 30 yaşındayım ve 8 yıllık evliyim deli gibi ordan oraya çarpılıyorum neyse hepimize allah yardım etsin.....

hoşgeldin rowina..

ilk baştan başlayıp tüm sayfaları gözden geçirirsen kendin için en iyi şeyi yapmış olursun.. tüm merkezlerle ilgili bilgilere ulaşabilirsin.. hatta tüm merkezlere göre başarı oranını gösterebilecek bir listemiz bile vardır geçmiş sayfalarımızda. bu arada Halil İbrahim Tekin bizim aramızda kısaca HIT diye geçer.. bilgin olsun.. Kolay gelsin..

Yosuncuğum

Güle güle git güle güle gel. Ne zaman orada olacaksın inşallah ? Moralini de bozma şu anda hayatında en çok istediğin şey önemli gerisini boşver.

Bir zamanlar bir miktar paramı çaldırmıştım Kendimi yerden yere vurdum O benim İngiltere paramdı diyeee ( Sanırım 2 yıl filan birikimimidi ) Bana

arkadaşlardan biri şöyle dedi: Sen gerçekten gitmek istememeişsin yoksa o paraya gözün gibi bakar kimselere emanet etmezdin !!

Ben de diyorum ki isteğine ümidine gözün gibi bak Kimsecikler zarar vermesin elinden uçmasına izin vermeee

geldim kızlar

sonuç yine çok parlak değil;7 çıktı bu seferde.doktorumda rahim çok iyi görünmüyor dedi.berki aradım hemen.o da demekki sizin rahminiz bu kadar gelişiyor,sonucunuz çok kötü değil,bir kaç gün içinde sizi çağıracağız dedi.şimdi hemşirelerinden haber bekliyorum.moralim bozuk değil,çünkü diğer bay ukala gibi işte sizin rahminiz bu deyip kestirip atmadılar.uzun uzun konuştuk.bende zaten artık herşeye hazırlıklıyım.
bir kaç güne kadar kıbrıs yolcusuyum kızlarrrrrrr duyurulurrrr

aysevi heyecanla bizde haberlerini bekliyoruz:))
şans ve hayır senle olsun..

yosun istanbul seni bekliyor hafta sonu ısınıyor..
hadi bakalım umarım ikli bir kıbrıs çıkarması olur senle aysevi yani:)

papatya ne güzel yazmışsın..
aynen öyle gerçekten istersek insanlığın ortak bilincinden bizi amacımıza ulaştıracak bilgiler geliyor ve en uygun merkezide doktoruda hiç zorlanmadan ayağımıza getiriyor..

onun için diyorum hep kendimizi tanırsak kendi engellerimizi kaldırırsak tıp bize bir kerede bile yardımcı olacaktır.. onca kere kestirip biçtirmeyeceğiz biryerlerimizi.. sadece ruhsal olarak bebeği istemek ve almaya açık olmak..

sevgiyle kalın

sağol efsuneciğim

bugün sabah doktordan çıkarken şöyle düşündüm;buradan hep üzgün,yıkılmış,mutsuz çıkıyorum,bu sefer şeytanın bacağını kıracağım.artık bu hastaneden mutsuz çıkmak yok.en sonunda oradan kucağımda kendi doğurduğum bebeğimle çıkacağım...:)

çok yapıcı düşünmüşsün. hissedişide arkasından geliyorsa mükemmel..

üzülmemen belkide artık durumunu kabullenip amaca ulaştıracak farklı yollara kanalize olacağın dönemin geldiğinin habercisidir.bu bir sınanma hepimiz için. hayata dair bağlarımızı güçlendirmek ve maneviyatımızı artırmak için.

sürece ait yaşanılan duygular sanki bir yeniden varoluş farklı bir konumlanış..
bu yaşam bizim olayları görüş ve algılayışımız bizi belrileyecek..

ve bunu bir savaş değilde bir yeni oluş olarka düşünürsek daha az hırpalanarak anne olacağız..

mimoza gerçekten istemeyi ve sahip çıkmayı çok iyi örneklendirmişsin... gerçi senin için pek iç açıcı bir olay değil ama bizlerle paylaşıp kendimiz için bir pay çıkarma fırsatı verdiğin için sağol arkadaşım...

yasun hadi arkadaşım istanbul seni bekliyor kısmetse yolculuk ne zaman yolun açık olsun...

aysevi bu sefer herşey gönlünce olsun.. bu ara nar suyu içtin mi...dr. rahim kalınlığı için olumsuz konuşmadığına göre sen de kıbrıs yolcususun hadi hayırlısı...

efsune sen ne yapıyorsun mesleki kariyere insan kendini kaptırınca bebek konusundan uzak kalıyor...
gerçi benim için kariyer konusu da hep yarım kaldı çünki bebek olsun sonra diye diye ne mesleki doyuma ulaştım nede bebeğime....

Yarın sabah 8 de İstanbul yolcusuyum kızlar.. kendi hesabıma göre (hani 12 gün civarı dediler ya bana)25 inde kıbrıs galiba... estrofem ilk 3 gün sabah1 akşam1.. sonra 4 gün sabah1-öğlen1 akşam1.. şeklinde gidiyor.. sizler nasıl almıştınız? narlar duruyor ama ben cesaret edemedim hala içsemmi acaba.... çünkü ne olacak ne olmayacak bilmiyorum. hesapları karıştırmak istemedim.. ne dersiniz bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…