Yosuncuğum neler yapıyorsun sen boş durmazsın kesin başka arkadaşlar bulmuşsundur bence .Evin nasıl oldu bahçeli mi ? Kedi köpekler için Aymoş güzel bir site verdi. sana ya zacağım.
Aymencim.. ben cyclo kullandığım için bir gün bile oynamıyor.. hep düzenli gidiyor.. pazar günü adet olacağım yani... umarım bir aksama olmaz tabii:)
Mimozacım.. bu bende cocukluktan beri var. ve burası köy zaten.. yani şehrin dışı :) doğa ile içiçe.. marmarise gerek yok yani:) hani şu 8 bacaklı ö ile başlayanlar benim kabusum.. yeşili, siyahı, küçüğü, büyüğü.. hercinsi mevcut.. yazın dahada çeşitlenecekler biliyorum.. geçen yazdan tecrübeliyim. ama o zaman sitede apartmanda 2.kattaydım.. oraya bile ne çekirgeler geldi anlatamam.. buralarda neler olacak bakalım....
Efsunecim.. 20 sinde oralardayım kısmetse:)
günaydın kızlar.. burada hava mis gibi.. güneşli ama bir o kadarda soğuk.. bende bir kaç gündür çok kötüyüm.. önceleri adet öncesi sendrom diyodum.. ama adet oldum işte hala devam.. eşiminde benden aşağı tarafı yok.. fenaydık dün.. kıbrıstan falan vazgeçtim.. herşeyden vazgeçtim sanki.. hatta bileti erkene alıp az daha bugün istanbula gidiyordum.. tek yön...bu sabah biraz daha iyiyim gerçi.. ilaçları aldım sabah ama kafam hala net değil.. bu şimdi böyle ise sonra ne olur diye düşünüyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?