zümrütcüm çok üzüldüm geri dönmene bundada bir hayır vardır bence de kusman ve ishal ilaç emilimini azaltmış olmalı
peki bunlara ne sebep oldu kusma ve ishal de ilaçların etkisi ile mi oldu acaba
rahim kalınlığı nasıl bir iki gün içinde bu kadar değişiyor aymen nar suyu yapmış olabilirmidemişti şimdi kafama takıldı içmesekmi acaba
inşallah bu sefer herşey yolunda gider canım allah yardımcın olsun
yosun yeni evin hayırlı olsun sonunda yerleştin yeni ev yeni umutlar yeni güzellikler getirsin inşallah
aymen kalabalık yatılı misafir alıyorum dediğinde cesaretine şaşırmıştım benim artık hiç gücüm yok çoluk çocuk kalabalık uğraşmaya bu sefer samada zor gelmiş hele birde böyle yalnız sakin bir hayat yaşamaya başlayınca daha da uğraşmak bie zorgeliyor aslında misafir çok severim dostlarımıda kişisayısı azolunca ağırlamak güzel sayı çoğalınca zor oluyor
senin de hayırlı olsun tedavin berk bey hayırlı gelir inşallah
mimozacım kızın tepiklemeleri sana masaj gibi geliyordur hareketli bi kız olucak demekki sağlıkla doğar inşalah
rosacım nasılsın oğlun nasıl herşey yolundadır umarım
bahardalıcığımmm
seni görmek güzel. bravo sana tedaviye başlamasan bile sürekli buralara gelip okuyorsun ya bu da bir şeydir diye düşünüyorum.asla bu işin peşini bırakmış değilsin...senide hazır olduğun an yanımızda göreceğimize eminim belkide sen çok garantici bir insansın ve herkes hamile kalmadan harekete geçemiyorsun:)yani önce tüm tedavi şekillerini,kliniklerin başarısını görüp öyle başlayacaksın kim bilir....
canım bende bu sefer çok yoruldum zorlandım.38 yaşıma bir ay kadar bir zamanım kaldı ama yıllardır keyifle, yanlız yaşamaya o kadar alışmışım ki bu yaşta banada çok zor geldi.ama bu kadar rahata alışmak iyi değil.bu sefer insanlardan uzaklaşıyorsun.ama bende uzun süre kimseyi ağırlamamaya kararlıyırm