• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yosuncuğum sen tabiki ilk denemen olduğu için sana düşük dozda estrofem başlamışlar.ben 4 tane içiyorum ve hepsini birden içiyorum.öyle sabah akşam falan gerekmez bu tip ilaçlarda.ben sabahları 4 ünü birden içiyorum.ayrıca nar suyuda içiyorum.neden zararı olsunki?? hergün akşam 1 koca bardak nar suyu içtim ve içiyorum.beraberinde tebokan special kullanıyorum.tabi ancak bu 7 yi yakaladım.senin rahim ölçümünün sonucu nedir yosunum???

Yarın sabah 8 de İstanbul yolcusuyum kızlar.. kendi hesabıma göre (hani 12 gün civarı dediler ya bana:1:)25 inde kıbrıs galiba... estrofem ilk 3 gün sabah1 akşam1.. sonra 4 gün sabah1-öğlen1 akşam1.. şeklinde gidiyor.. sizler nasıl almıştınız? narlar duruyor ama ben cesaret edemedim hala içsemmi acaba.... çünkü ne olacak ne olmayacak bilmiyorum. hesapları karıştırmak istemedim.. ne dersiniz bu konuda?

Merhaba arkadaslar uzun zamandır yazamıyordum . Düşük riski atlattım ve sürekli istirahat ediyorum .İşe başladım ama ynede hayatım yavaş yavaş ilerliyor . Şimdiden böyle kendimi varil gibi hissediyorum ama napalım .. Beeklerim sağlıklı olsunlarda sonra bakıcaz artık :D Biraz bizden haber vereyim istedim . Dün doktora gittik.İkizlerim tam 9 hafta 1 gunluklerdi. saglıkları yerınde dedı doktorum. yakında bir doktor buldum sonunda :) Allahıma şükürler olsun sıkıntılarım çok büyük değil. Sürekli olarak mide problemlerim var .Ama olsun yinede iyiyim çok şükür ..Doktorum hala risk taşıdığımı söyledi ama olsun allahıma emanet diyorum .. Şimdi geçmiş yazışmalarınızı okuyup neler olup bittiğini öğreneyim diyorum .. umarın herkesin dilkeleri bu yıl gerçekleşir..

Yosuncum , Hadi hayırlısı .. Bu arada ben düşk tehlikesi geçirdiğimde hastanede nar suyu ve nar ın düşüğü tetiklediği söylendi .. buda benim duyduğum bir şey paylaşmak istedim.. sevgiler :)

Merhaba arkadaslar uzun zamandır yazamıyordum . Düşük riski atlattım ve sürekli istirahat ediyorum .İşe başladım ama ynede hayatım yavaş yavaş ilerliyor . Şimdiden böyle kendimi varil gibi hissediyorum ama napalım .. Beeklerim sağlıklı olsunlarda sonra bakıcaz artık :D Biraz bizden haber vereyim istedim . Dün doktora gittik.İkizlerim tam 9 hafta 1 gunluklerdi. saglıkları yerınde dedı doktorum. yakında bir doktor buldum sonunda :) Allahıma şükürler olsun sıkıntılarım çok büyük değil. Sürekli olarak mide problemlerim var .Ama olsun yinede iyiyim çok şükür ..Doktorum hala risk taşıdığımı söyledi ama olsun allahıma emanet diyorum .. Şimdi geçmiş yazışmalarınızı okuyup neler olup bittiğini öğreneyim diyorum .. umarın herkesin dilkeleri bu yıl gerçekleşir..

Yosuncum , Hadi hayırlısı .. Bu arada ben düşk tehlikesi geçirdiğimde hastanede nar suyu ve nar ın düşüğü tetiklediği söylendi .. buda benim duyduğum bir şey paylaşmak istedim.. sevgiler :)

Sevgili Blondeh bizi haberdar ettigin için çok teşekür ederim iyi olmanıza çok sevindim.Allaha emanet olun bebişlerini bizim içinde sev lütfen.:49::49:

geldim kızlar

sonuç yine çok parlak değil;7 çıktı bu seferde.doktorumda rahim çok iyi görünmüyor dedi.berki aradım hemen.o da demekki sizin rahminiz bu kadar gelişiyor,sonucunuz çok kötü değil,bir kaç gün içinde sizi çağıracağız dedi.şimdi hemşirelerinden haber bekliyorum.moralim bozuk değil,çünkü diğer bay ukala gibi işte sizin rahminiz bu deyip kestirip atmadılar.uzun uzun konuştuk.bende zaten artık herşeye hazırlıklıyım.
bir kaç güne kadar kıbrıs yolcusuyum kızlarrrrrrr duyurulurrrr

Allah hakkında en hayırlısı neyse onu nasipetsin inşallah...
belki kıbrıs yolculuguna kadar biraz daha kalınlaşabilir endometriumun, umudunu kaybetme sen çok güçlü bir kadınsın bunu eskilerdende biliyoruz, diliyorum bu defa herşey daha güzel olur...

Allah hakkında en hayırlısı neyse onu nasipetsin inşallah...
belki kıbrıs yolculuguna kadar biraz daha kalınlaşabilir endometriumun, umudunu kaybetme sen çok güçlü bir kadınsın bunu eskilerdende biliyoruz, diliyorum bu defa herşey daha güzel olur...

teşekkür ederim nrm34

bizimde tedavi tarihi belli oldu.22 sinde yani pazar günü yumurtalar toplanacak.ama ben gitmeyeceğim çünkü transfer işlemi 5.güne kalabilir dediler.eşim gidip sperm verip gelecek.sonrasında biz embriyoların gelişim durumuna göre 25i yada 27 sinde orada olacağız.

yosunummmm orada görüşebiliriz belki tatlım otel belirledinmi??

Blondeh senin ve bebeklerinin adına çok sevindim darısı basımıza...nar suyuna gelince..ben hiç duymadım böyle bişeyi yani düşük riskini artırdığını bence nar suyu kabizlik yaptıgı için,ve gebeliktede kabizlik istenmediği için öyle söylemiştir.kabizlik ta çok ıkinmadan dolayı düşük riski yaratır .bence o yuzdendir...

Bayan V. tavsiye etti Aymencim :34: Adetin ilk günü tekrar konuşalım ilaçları vereyim dedi. Muhtemelen pazara denk gelecek önceden söyleyin ki tedbirli olup o gün problem olmasın dedim. o da mail atmış bunları...

kıslaarrr mrhb aranıza yeni katıldım bende yumurta nakli yaptıracam nisanda düşünüyorum merkezlerde karasız kaldım

kıslaarrr mrhb aranıza yeni katıldım bende yumurta nakli yaptıracam nisanda düşünüyorum merkezlerde karasız kaldım

aramıza hoş geldin rowina forumu baştan beri iyice okursan kendine en uygun dr. bulabilirsin yinede takıldıkların olursa tabiki buralardayız...

Günaydınn Kızlarr

Benim şahs kanaatim hamile kalalım diye yediğimiz içtiğimiz şeyler hamiş kalınca zararlı duruma geçebiliyor sanki . O yüzden yenilen içilene dikkat edelim. Ya da herşeyden abartmadan yiyelim :)

Nevetna adlı bu forumun kullanıcısından şöyle bir yazı buldum narla ilgili:
Merhaba. Nar zararli denemez ama cekirdeginde beta-sitasterol diye bir madde var. Bu madde rahmin kasilmasina yol aciyor. Ayni sey yanilmiyorsam ananas icin de gecerli. Hatta su yabanci makalede doktorlarin nar cekirdeginden rahim kasilmasi olmayanlar icin ilac uretmeye calistiklarini okuyabilirsiniz. Link bu:

Pomegranate Extract Stimulates Uterine Contractions

Saracoglu gibi doktorlarin nari tavsiye etmeme nedeni bu. Rahimde kasilmaya erken neden olursa erken dogum veya dusuk olabilir diye. Tabii buyuk ihtimalle bir ton nar yemek lazim bu etki icin. Ama yeterli arastirma olmadigindan doktorlar ya az tuketin diyorlar ya da her ihtimale karsi tuketmeyin diyorlar. Benim doktorum sut ve yumurta disinda hicbir seyi her gun her gun yeme dedi. Yani ara ver dedi. Diger taraftan 38 haftadan sonra nar ve ananas yiyebiliriz sanirim, belki dogum kolay gelir.

Blondeh- sağol arkadaşım bizi unutmadın Sen de yatmaya devam et bakalım Ben bile bu tek kızla 25 gün yemek yapmadım tuvalete gittim sadece o şekil yani Napıcaz artık bunu kabul edeceğiz Bedene zorla bir şey tıkıştırıyoruz Sen yapamıyorsun al işte o zaman ben seni zorla çalıştırmasını bilirim diyoruz o da tepki gösteriyor işte.Azıcık sabır arkadaşım

Bahrcığım hoşgeldinnn tekrar.

Rowina sen de hoşgeldinn.

Bu arada kızlar aslında forumun ilk bebeği Rosa nın bebeği ama çok vakti olamıyor bebekten o yüzden giremiyor.

Aymoşşşşş

Ay çok heyecanlıyım Demek 5 günün kaldı Hadi hadi hayırlısı En büyük hamiş bizim hamiş diye bağıracağım neredeyse. Koca da yardımcı bak senden önce koşa koşa gidiyor.Her babayiğit

dayanamıyor bu strese biliyorsun. Sevgili arkadaşım oralardan bize yazmayı unutma bekliyor olacağız. Stres de yapma Olumlu düşünmek ve inanç bu işin yarısı biliyorsun . Fazla detaylara

hiyjene yok çevrene başka insanlara takılma. Para meselesi de değil en uygun kliniklerden de bebişi alan oluyor en pahalıdan da. Bebeğini orada sana uzatıyorlar sen etrafta ki jungle dan
uzanıp alabiliyor musun o önemli yoksa tam o anda ay çorabım kaçtı diye eğilip tökezlersen alamıyorsun sanki. İşte dr un bir cümlesi ,hemşireler, fiziki durum servisin gecikmesi ,otel

yemekleri,otel servisinin kötü olması transfer odasına birlerinin girip çıkması dikkatini ve seni dağıtmasın. Tam transfer sırasında rahim rahat mı onu kontrol et ve gülümseeeee

aramıza hoş geldin rowina forumu baştan beri iyice okursan kendine en uygun dr. bulabilirsin yinede takıldıkların olursa tabiki buralardayız...

teşekkür ederim evet okudum ençok h.ibr.tkn ve dünya birde savaş tan bahsediliyor bende h.i.t düşünüyorum bana cevap veren birtek onlar oldu

herkese kocaman günaydınlar olsun... hepimize iyi bir gün diliyorum..

aysevicim hayırlı olsun tedavin,, inşallah bu sefer olacak canım hayırlısıyla,,,
canım nar suyunun transferden sonra düşük sebebiyle içilmemesinin gerektiğini bende biryerlerde okumuştum.. özellkle çekirdekleri rahimi hareketlendiriyormuş diye biliyordum..
transfer öncesi rahimi kalınlaştırmak için de faydalı da, transferden sonra nar suyu içilmese iyi olur..transferden sonra da bol bol ananas yemeli..

hepinize sevgiler...

teşekkür ederim nrm34

bizimde tedavi tarihi belli oldu.22 sinde yani pazar günü yumurtalar toplanacak.ama ben gitmeyeceğim çünkü transfer işlemi 5.güne kalabilir dediler.eşim gidip sperm verip gelecek.sonrasında biz embriyoların gelişim durumuna göre 25i yada 27 sinde orada olacağız.

yosunummmm orada görüşebiliriz belki tatlım otel belirledinmi??

hoşgeldin rowina..

ilk baştan başlayıp tüm sayfaları gözden geçirirsen kendin için en iyi şeyi yapmış olursun.. tüm merkezlerle ilgili bilgilere ulaşabilirsin.. hatta tüm merkezlere göre başarı oranını gösterebilecek bir listemiz bile vardır geçmiş sayfalarımızda. bu arada Halil İbrahim Tekin bizim aramızda kısaca HIT diye geçer.. bilgin olsun.. Kolay gelsin..

evet hit okumuştum bütün sayfaları okuyorum yeni yeni bilgileniyorum siz benden daha da öndesiniz benim bulunduğum yerde beni bilgilendirecek doktor yok fsh çok yüksek hadi git yumurta nakli deniliyor....

blondeh herşeyin yolunda olmasına çok sevindim... sen yinede mimozayı dinle ve kendine dikkat et en azından 3 ayı atlatana kadar...
yosun şu an istanbula gelmiş olmalısın hoşgeldin....
aymen kıbrıs tarihin oldukça yakın sizler tedaviye başlayınca ben de çok heyecanlanıyorum .... hepinizin hamile haberlerini almak dileğiyle...
nar suyu için çok konuşuldu tedavi öncesi içmek rahmi kasılmaya ve harekete ittiği için kanlanması için faydalı ... yinede tüm gıdalar için kürler bazen zararlı olabilir diye düşünüyorum ...
ben menopoz öncesi soğan suyu kürü ve incir kürü yaptım kısa bir süre aralıklarla bir yıla kalmadan da adetlerim bitti ...
bilmiyorum tabi tesadüfler de olabilir yıllar öncede yaptığım birkaç yumurta artırıcı kürlerden sonra fsh hep normal sınırlar içinde iken birden yükseldi....
evrende bulunan bizlere sunulan hertürlü bitkinin bir faydası mevcut muhakkak dengeli almak kaydıyla diyorum...

Sevgili efsune ve papatya,

tesekkurler cevaplariniz icin. Benim durumumda karisik iste herkesin ki kadar. Ben sizleri okumaya devam edecegim, uzakta da oldugumdan oturu, sizleri arkadaslarim gibi goruyorum.

Herkese kolay gelsin, sevgiler :7:

yosuncum allah yolunu açık etsin,inşallah emeklerinin karşılığını alırsın
allaha emanet ol

merhaba herkese

hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.mimoşum gerçektende sanki bu seferki tedavimde hiçbirşey beni ilgilendirmiyor.inanırmısın daha donörün özelliklerini sormamışım.yani çok rahatım hiçbirşeyi kafama takmıyorum.yani şimdilik böyleyimde bakalım ilerleyen günlerde heyacanım artacakmı:)

bu arada kıbrısta eşime 1 günlük araç kiralamak istedim ama hepsi 3 günlük parası alıyor.nasıl bir mantık anlamış değilim.ben türkiyede defalarca 1 günlük araç kiraladım.kimse benden 3 günlük parası istemedi.bunlar kafayı yemiş olmalı..

merhaba herkese

hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.mimoşum gerçektende sanki bu seferki tedavimde hiçbirşey beni ilgilendirmiyor.inanırmısın daha donörün özelliklerini sormamışım.yani çok rahatım hiçbirşeyi kafama takmıyorum.yani şimdilik böyleyimde bakalım ilerleyen günlerde heyacanım artacakmı:)

bu arada kıbrısta eşime 1 günlük araç kiralamak istedim ama hepsi 3 günlük parası alıyor.nasıl bir mantık anlamış değilim.ben türkiyede defalarca 1 günlük araç kiraladım.kimse benden 3 günlük parası istemedi.bunlar kafayı yemiş olmalı..

birbirimizi tanımıyoruz ama ben sizi arkadaş olarak eklemek istiyorum çünkü size özel msj atamıyorum 100 sms dolmadı daha şimdiden sana teşekkür ederim ayrıca msj okudum

dünya mı hit mi savaş mı kafam çok karıştı bizim için hangisi iyiyse onu seçmek istiyoruz daha başlamadım koca bebek bi taraftan savaş diyor ben de o kadr emek yapacaz hangisi iyiyse ona karar vermek istiyorum kısslarrrr offfff canım çokkkk sıkılıyorrrrr hayal kırıklığı olsun istemiyorummmm

Rowina rowinaaaa rowinaaa

Sakin ol Ben Kıbrıs ın en salaş merkezinden aldım geldim bebişimi O yüzden telaşlanma Aysevi ye yazdığım şeylere dikkat et o kadar. Bir de şunu aklınızda

bulundurursanız daha rahatlamanızı sağlar : 1 yıl sonra nerede kiminle olacağınız şu andan dizayn edilmiş durumda zaten. Biraz tevekkül yani teslimiyet

gerekiyor elden gelen herşey yapıldıktan sonra elbette. Sevgiler

çok sevindim inan sizi kendime çok yakın hissediyorum allah bağışlasın sana bebişini ne güseellll allah bizede nasip eder inşallah bol bol sevgiler sana ve bebişine

Back