bahardalıcığımmm

seni görmek güzel. bravo sana tedaviye başlamasan bile sürekli buralara gelip okuyorsun ya bu da bir şeydir diye düşünüyorum.asla bu işin peşini bırakmış değilsin...senide hazır olduğun an yanımızda göreceğimize eminim belkide sen çok garantici bir insansın ve herkes hamile kalmadan harekete geçemiyorsun:)yani önce tüm tedavi şekillerini,kliniklerin başarısını görüp öyle başlayacaksın kim bilir....

canım bende bu sefer çok yoruldum zorlandım.38 yaşıma bir ay kadar bir zamanım kaldı ama yıllardır keyifle, yanlız yaşamaya o kadar alışmışım ki bu yaşta banada çok zor geldi.ama bu kadar rahata alışmak iyi değil.bu sefer insanlardan uzaklaşıyorsun.ama bende uzun süre kimseyi ağırlamamaya kararlıyırm

aymencim iç sıkıntıların o kadar doğal ki bizlerin yaşadıkları en güçlü kişilikleri bile bezdirir evlatlık başvurusu yapman seni aslında çok rahatlatmıştır ve bu rahatlık hemile kalmanı kolaylaştıracaktır buna benzer örnekler çok fazla
sana birşey sormak istiyorum
tebokan benzeri ilaçları dr. kontrolu olmadan içebilirmiyim
şu an elevit -folbiol -Coenzim Q10 - omega 3 kullanıyorum kan sulandırıcı olarak tebokan içsem mi acaba
sen ve zümrüt kullandığınız için soruyorum
bir de dhea yı an az ne süre kullanmak lazım berk bey gerek yok demiş yanlış hatırlamıyorsam

aymencim aynı anda birbirimize mesaj yazıyormuşuz ne güzel kalplerimiz birmiş

yaş 38 tabi benim için çok genç bir yaş fakat zaman çarçabuk akıp geçiyor ben ilk tüp bebek denememde o yaşlardaydım

yosunum haklısın bugün tersimden kalkmıştım ama hakkaten de durumum geçici imiş şimdi bile daha iyiyim:)))
sabah hava berbattı, kapkaranlıktı.şimdi ise açtı bende normale döndüm ama bunda çok şükür işiminde etkisi var.sabahları gelip iki dost yüzle sohbet etmek kahve keyfi yapmak iyi geliyor.iyiki çalışıyorum diye düşünüyorum.ve imkanı olan herkesin iyi kötü bir işte çalışması gerektiğini düşünüyorum...

maddi manevi gerçekten çok yıpratıcı ama napalım şansımız varken deneyelim...benim eşimse herşeye tamam der.ben kararları veririm olumsuz dahi olsa başıma asla kakmaz.hatta ben herşeyi yapmama rağmen o cadılığımla yine bütün suç onun üzerine kalır:)))nedenmi?;tabiki bişeyle ilgilenmediği için sen ilgilenmedinde böyle oldu der çıkarım işin içinden:)

bahardalıcığım

bu dhea zaten benimde içime çok sinmiyordu.kullandırmaması beni çok rahatlattı.çünkü kullandığım sürede memelerim korkunç şişti içinde sertlikler oluştu ve açıkçası korktum.zaten içindede yazıyor;hormon tedavisi alanlar kullanmamalı diye. over ve meme kanseri ihtimalini artırıyor.çünkü bunlar hormonlarla ilgili kanserler.ama 3-4 ay kullanmanın bir zararı olmayacağını düşünüyorum.benimtüp bebek doktorumda zamanında kullanmamı tavsiye etmemişti.sakın kullanma demişti hatta.
tebokanı içebilirsin.bildiğiniz ginko bloba.yani bitkisel bişey.banada kimse vermedi ben kendim içiyorum.ama tebokanın kan sulandırıcı özelliği yok.kan dolaşımını düzenliyor.kan sulandırıcı için aspirin 100 lük içebilirsin.onu zaten rutin olarak her tedavide veriyorlar.

Son düzenleme:
aymencim aynı anda birbirimize mesaj yazıyormuşuz ne güzel kalplerimiz birmiş

yaş 38 tabi benim için çok genç bir yaş fakat zaman çarçabuk akıp geçiyor ben ilk tüp bebek denememde o yaşlardaydım

canım gerçektende öyleymiş:))))

ah canım ya 38 yaş bir zamanlar benim için yaşlı denilecek bir yaştı.bakşimdi genç olarak bile nitelendiriliyorum:)) ben 7 yaşındayken annem 38 yaşındaymış ama bana sorsan o yaşlarda annem yaşlı bir kadındı:) fotoğraflarada bakıyorum çocuk doğurduğu içinmi yoksa anneler hep çocuklara yaşlı göründüğü içinmi bilemiyorum annem o zamanda yaşlıymış:)

aymen alıntı
ah canım ya 38 yaş bir zamanlar benim için yaşlı denilecek bir yaştı.bakşimdi genç olarak bile nitelendiriliyorum:)) ben 7 yaşındayken annem 38 yaşındaymış ama bana sorsan o yaşlarda annem yaşlı bir kadındı:) fotoğraflarada bakıyorum çocuk doğurduğu içinmi yoksa anneler hep çocuklara yaşlı göründüğü içinmi bilemiyorum annem o zamanda yaşlıymış:)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

çok haklısın hep bulunduğumuz yaştan bir fazlası bile bize yaşlı geliyor fakat öncemizi düşününce neçabuk bu yaşa geldik diyoruz daha dün gençtik diyoruz inan bana ben daha dün gibi senin yaşlardaydım sanki .... bu çalışma hayatı ve bebek beklentisi ile zamanın nasıl akıp geçtiğini anlayamadım allahtan oldukça genç gösteren sağlıklı ve ince yapılı biriyimde evlat sahibi olursam yaş farkı görsel olarak çok göze batmayacak....

ne bitmez çile sar sar hep aynı ben de bıktım artık.sanki iç sesimi duyar gibi aldın buraya yazdın...bazan diyorum belkide böylesi hayırlı... uğraştıkça yeni engeller dikiliyor karşımıza bu rahim kalınlığı sorunuda iyice umutlarımı bitirdi tüketti...

şu an yeniden ilaç başladığımı eşim bilmiyor. geçen sefer büyük ihtimalle ilaçlar dokundu çok kötü oldum eşim yeter artık sana bir şey olursa ben çocuğu ne yapayım diyor. bende embriyolarımı orada bırakamam dedeikçe bırak kalsın istemiyorum sil kafandan bunca ilaç bunca sıkıntı hastalık sahibi olduktan sonra mı vazgeçeceksin bu konu kapanmıştır dedi kesti attı.
bu konu kapanmıştır demekle kapanıyor mu??? rahim kalınlaşırsa gider alırız kalınlaşmazsa söylemeyeceğim ona ilaç aldığımı... şu düştüğüm hale bak el alemden saklarken bir de kocadan saklayacağım hiç aklıma gelmezdi....

Günaydınn Yosunnnnn

Seni burada görmek güzel. Güzel kahvaltını yap hergün Geçen ay orkide almıştım Çiçekleri dökülse bile 3- 4 ay bakımının devamı gerekiyormuş Sonra yine açarmış. Yani sen de gerçi henüz denemen bile yok ama herkese sözüm: Bakımınızı bırakmayın Ne olur ne olmaz Bu işler kısmet aniden bir şey geliir bak Efsune ikna etti o inatçı kocayı ya da ne bileyim başka bir şey O yüzden heran bakımlı olmak lazım. İç ses konusunda çok konuşuldu yazıldı Efusne bile pes dedi Siz de artık içsesi bırakın aslında o içses çoktan dış sesiniz oldu ama bangır bangır bağırıyor ama siz ısrarla 3 maymunu oynuyorsunuz Off ya ben yoruldum sizin yerinize. Neyse anlayan anladı.

Kafamkarışık kafan karışmış senin. Haldur huldur gelip sorular sorup gidiyorsun bi dur bi soluklan bi oku bakalım siteyi öbür siteleri de. Yalnız Efsune nin bir yazısı vardı bu tembel kocalar hakkında. Harika bir yazıydı onu bul oku. Donmuşları götürürsün götürmesine elbet ondan kolay ne var. gÜmrükten kaçak eşya mı kaçırıyorsun ayol ilahiTohumuna para mı verdim derler ya komik oldu şimdi bir de gümrüğüne verseydin. Neyse bak sevgili arkadaşım erkeğin fıtratında macera zorlukları aşma sevdiği için bir şeyler yapma arzusu var. Herşeyi onun yerine sen yaparsan ( evliliklerinde sorun yaşayanlar da var bu yüzden ) erkek erkekliğini hissedemiyor ve bunu tatmin edeceği başka kapılar arıyor. Ya da seni annesi yerine evde bırakıp o adrenalini arttıracağı heyecanlar peşine düşüyor. Ne laka deme işte alaka: İstiyorsa savaşacak arkadaşım. Yok umuru değilse bebek mebek seni seviyorsa verecek bu emeği sen ' ben elden gidiyorum! sinyali vereceksin peşmurdelikle değil tam tersine bakımla gizemle . Ah ah bir evlilik danışmanlığı mı açsam hani şimdi de donasyon danışmanlığından sonra baharcığım ?? :)

Aymoşşşş neredesin bugün. Aman ne tatlıdır şimdi o kedin boncuk boncuk. Ne yazık ki kedilere alerjim var köpeğe yok da :) Ne ilginç kaç kez eve yaralı kedi aldım aldım da aynı odada kalamadım öksür öksür bir hal oldum. İnanmayacalsınız hayvanlar başka odaya kapatıldığını anlıyor ve evden kendi istekleri ile gidiyorlar.Bizzat yaşadım kaç kere bir tanesinin tek gözü kördü ve buzlu karlı bir kış günüydü evi terkettiğinde. Demeyin nankör diye kediye sadece çok gururludur onlar. Kuyruğu asla titretmez dik gezer o.

Kızlar kontrole gittim herşey çok iyi dedi dr. darısı başınıza. Kilosu da boyu da iyi çok tekmeliyor çok ama alıştım artık. Uslu bir kız olabilir olmayabilir annesi gibi çılgının teki de olabilir Bakalım göreceğiz inşallah. Oğlan ise 3 kağıtçının Allahı desem yeridir. Dün okuma yaptırdı öğretmen karne notu için Dakikada okuma kelimesini 2 ile çarpıp not vercekmiş 4 gün öncesinden söyledi. Daha önce söylese hazırlardım 4 gün kampa girdik ama çocuk 20 den 30 a çıkabildi ittire ittire zaten ehli keyiftir. Dün gittim okuluna aman bir sevinç bir sevinç 45 okudum diye. 45 okursa ödülü vardı. Onları aldırdı bana mutlu oldu ama evde kurcaladım 32 de kalmış. Amann nereden geldi üstüne bu düzenbazlık bu Aicengiz oyunları hiç anlamadım kesin halasıdır

günaydın mimozacım... sabah telefondan giremedim siteye, ya da sanırım giriş oldu da sayfa oluşamadı bir türlü kapattım kalktım bende:).. sanırım sen beni görmüşsün:)

Şekercim ben hergün düzenli kahvaltı ederim oldum olası:) pek öyle geç saatlerde yatmam.. bizimki otursa bile ben gider yatarım :) her gece yatmadan düzenli sütümü içerim.. hele buraya geldim geleli doğal süt ürünleri tüketiyoruz.. ineklerden bize:) peynir yoğurt iyide sütün tadına pek alışamasamda burnumu tıkayıp ilaç niyetine deyip hüpletiyorum artık.. et, tavuk, balık, mevye, sebze bakliyat falan düzenli olmaya çalışıyorum.. kötü alışkanlıklardan vazgeçtim çoğunlukla:)

Senin hırçın kızın iyi olmasına sevindim :) Maaşallah diyelim :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar ne oluyoruz ben tamda aymenin kafamda dönenleri ifade ettiğini söylemeye çalışıyordum. Tek dedrdimiz rahim mi kalınlaşacakmıdan başka tutacak mı kalp atışı duyulacak mı düştümü düşecekmi bunları yazmıştı tamda benim içimden geçenleri yazmıştı… ne öyle mimozam anlayan anladı falan en iyisi buradan hiçbir şey yazmayayım … sizler için çok bir anlamı yokmuş gibi yazdıklarımın…

Zümrütcüğüm

Ben gitmek isteyip de erteleyenler için yazmıştım çünkü isimlerini bilmiyorum ama sen meden üstüne alındın zaten yeni döndün ??? Neyse olsun bu haplar ilaçlar insanı alıngan yapıyor .

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

yosunnnn, deryacam+

8temmuzz yine burdasıınn :) lütfen bişeyler yaazz:)

zümrütcüm.. bahardalıda içses demişti.. sanırım mimoza ondan bahsetmiş... Sıkma canını sen.. İçini ferah tut.. İnşallah kalınlık vs herşey tamam olur.. Eşini de kolaylıkla ikna edip gidip alırsın bebişlerini..

kızlar kızlar kızlarrrr sakin olun

haklısın mimoşum bu haplar insanı acayip yapıyor.bomba gibi geziyoruzzzzz.bende inanınki öyleyim.bende eşime sinirleniyorum alınganlık yapıyorum.ama önceden uyarmışım onu;bak östrojen kullanmaya başlıyorum dikkat:)o da sağolsun bildiği için ses çıkarmıyor.neyse zümrütcüğüm bende anladım mimoşun sana söylemediğini.hem söylese bile kötü birşey demiyor sevgili mimozam.o da herkes bu duyguları yaşasın diye poposunu paralıyor..
zümrütcüğüm yazdıkların hepimiz için çok değerli inanki..ben mesela seni kendime benzetiyorum,hep aynı şeyleri yaşıyoruz.insan bunları paylaşınca oh be yanlız değilim diye rahatlıyor.lütfen yazmaya devam et:)

aylar önce kafamkarışığa yazmışım:)

mimozam gerçektende alınganlık etmişim... inan ki senin her satırın çok değerli benim için okuyunca üstüme alındım işte benim yazımdada vardı içses o yüzden sanırım... gerçektende bu ilaçlar bedenen ve ruhen bizi bomba yapıyor. sporada gidiyorum göbek gıram erimediği gibi artmaya da devam ediyor...

aylar önce kafamkarışığa yazmışım:)

efsune12 kullanıcısından alıntı
sevgili yeni katılımcı,

herşeyden önce çocuk sahibi olmak ciddi bir iştir. ve hiçbir para kazanılan iş bu konunun önüne geçmemelidir. yani sen onca kendine ilaç yükletirken ve ameliyatlara girerken bu süreci paylaşmayan bir eş ne kadar senle aynı heyecanı duyabilir?
ayrıca eşinin yoğunluğunu önemli olarak sunması belkide çocuk konusuna hazır olmadığının da göstergesi olabilir.
tüm bahaneler aslında curuf yani altta asıl neden çocuk sahibi olmak ve olmamak istemiyle ilgilidir.

ayrıca işler yoğunsa kesinlikle onun da plan yapmasını ve ona uygun zamanı bekle derim ve hiç değilse bir hafta izin alsın. spermleri dondurmak çözülürken yaşanacak kalite kayıplarını düşünürsek şansını azaltacağını düşünüyorum.

psikolojisi zor olan bir süreçte tüm zorlukları sen niye yüklenesin?
zaten onca fiziksel ve ruhsal gelgitler arasında elini tutacak bir eş önemli. anne ile olmaz bu işler. yada akraba ile. bu karı koca arasındaki paylaşımı artıracak ve ilişkiyi güçlendirecek bir süreçtir.

sevgiyle kal..

Hah işte bu yazıydı Ağzına sağlık arkadaşım Ben de copy yaptım bilgisayarıma çünkü denenmiştir taşıma suyla dönmüyor bu işler. Ya ben bu yolda yalnızım deyip ama bu yolda hiç sızlanma hakkınız olmadığını bilerek başlayacaksınız ki çok zahmetli olabilir ya da eşi ikna edeceksiniz öyle ya da böyle. Yok öyle hemen İstanbulda pırt spermi tüpe boşaltıp sıyrılmak işin içinden. Düşünün sizin göze aldığınız zahmeti. İlaçlar iğneler Kıbrıs yolculuğu orada yapayalnızlık sürgünü alacak kimse yok ayol. Unutabiliyorlar sizi hemşireler orada ilk sürgüden sonra kıvran dur.
Dönüş yolunda da o bavulunla yalnızlık ve bunun verdiği sızı Yok yok çekme sen bunları hali hazırda eşin varken arkadaşım .

Aymoşşşşuummmmm Canım arkadaşım hep destekçim olmuşsundur Sağol arkadaşım benim . Ben de gelmek isterim Mersin e izin aldıktan sonra da ( 8 . ayda) korkarım arkadaşım Şu ilk kanamam olmasaydı gelirdim ama korkuyorum şimdi yakın ilçelere kar pikniğine bile gidemiyorum Kayseri bize yakın oraya kara da gidemedim içimde kaldı. Ama söz bebeği inşallah aldıktan sonra sana getireceğim teyzesi. Senniki ile mevlüt okuturuz:44:

Yosuncuğum neler yapıyorsun sen boş durmazsın kesin başka arkadaşlar bulmuşsundur bence .Evin nasıl oldu bahçeli mi ? Kedi köpekler için Aymoş güzel bir site verdi. sana ya zacağım.

Olsun Zümrütcüğüm ben de çok sinirliyim Aymoşun dediği gibi ostrojen sinir yapıyor herhalde. Çok mutlu olmam gerek evet çok mutluyum şükür ama bir o kadar da sinirliyim Kimseye bulaşmamaya çalışıyorum ama işte en yakınlarımdakiler habire fırça yiyor gariplerim. Neyse onlara vereceğim hediye unutturur herhalde

günaydın kızlarrr

neyse sular durulmuş sevindim:)dediğim gibi bu tedavi sürecinde etrafınızdakileri uyarın;dikkat bomba var...bu süreçte acayip şımartılmaya ihtiyacım var,bütün kaprislerimi çekin lütfen...

efsuneciğim ne güzel yazmışsın..sanırım bu yazını gözden kaçırmışım.o dönem siteye fazla girmediğim bir süreçti sanırım.ellerine sağlık çok haklısın.olması gerekeni yazmışsın.ama gerçekte herşey böyle istenildiği gibi olmuyor...kafası karışık belkide bu işi sadece kendisi için yapıyor.aslında bende öyle düşünüyorum.erkekten fazla beklenti içine girmek bazen hayalkırıklığı yaşatabiliyor.bu hayatta biraz bencil olmak lazım.sen istiyorsan yap.kocanın ne istediği çok da önemli değil.erkekler bizim kadar hassas duyarlı değiller.yani bu benim düşüncem tabi neyseki bu düşüncelerime tam ters düşünen bir eşim var.o beni asla yanlız bırakmak istemez.halbuki ben yanlız gidebilirim..yani o istemese bile ben bu işi tek başıma yine yapardım.çocuğu ben kendim için için doğurmak istiyorum.eşim istemezse de yine gider yapardım .ha bu sefer embriyo alırdım.onu asla zorlamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…