zümrütcüm çok üzüldüm geri dönmene bundada bir hayır vardır bence de kusman ve ishal ilaç emilimini azaltmış olmalı
peki bunlara ne sebep oldu kusma ve ishal de ilaçların etkisi ile mi oldu acaba
rahim kalınlığı nasıl bir iki gün içinde bu kadar değişiyor aymen nar suyu yapmış olabilirmidemişti şimdi kafama takıldı içmesekmi acaba
inşallah bu sefer herşey yolunda gider canım allah yardımcın olsun
yosun yeni evin hayırlı olsun sonunda yerleştin yeni ev yeni umutlar yeni güzellikler getirsin inşallah
aymen kalabalık yatılı misafir alıyorum dediğinde cesaretine şaşırmıştım benim artık hiç gücüm yok çoluk çocuk kalabalık uğraşmaya bu sefer samada zor gelmiş hele birde böyle yalnız sakin bir hayat yaşamaya başlayınca daha da uğraşmak bie zorgeliyor aslında misafir çok severim dostlarımıda kişisayısı azolunca ağırlamak güzel sayı çoğalınca zor oluyor
senin de hayırlı olsun tedavin berk bey hayırlı gelir inşallah
mimozacım kızın tepiklemeleri sana masaj gibi geliyordur hareketli bi kız olucak demekki sağlıkla doğar inşalah
rosacım nasılsın oğlun nasıl herşey yolundadır umarım
günaydın kızlar.. kahvaltı ve hafif ev toparlama modundan sonra mola verdim.. aymencim seninki 7 yaşında.. annemlerde olan kedim tahmini 11 yaşında hala oyun peşinde.. kısaca 7 sinde neyse 70 inde de aynı oluyor onlar sanırım :)
bu iç sıkıntılarına diyecek birşey bulamıyorum. maddi manevi çok yıpratıcı değilmi? ama bu sendeki durumun geçici olduğuna inanıyorum nedense.. sendeki azmi bildiğimden olsa gerek.. havalardandır diyelim:) bende dünden beri eşimdeki paniği farkettim. hatta bir ara bu kadına nasıl güveneceğiz, daha önce olumlu sonuç alan varmı falan diye sordu.. onda yapı olarak kimselere güvenmeme duygusu hakim. bir sözleşme yapıyorlarmı, fatura verecekmi gibi sorular bile sordu:) şimdi Allah korusun ters bişey olursa ben demiştim deyip herşeyi benim üzerime atmasından korkuyorum bende.
aymencim iç sıkıntıların o kadar doğal ki bizlerin yaşadıkları en güçlü kişilikleri bile bezdirir evlatlık başvurusu yapman seni aslında çok rahatlatmıştır ve bu rahatlık hemile kalmanı kolaylaştıracaktır buna benzer örnekler çok fazla
sana birşey sormak istiyorum
tebokan benzeri ilaçları dr. kontrolu olmadan içebilirmiyim
şu an elevit -folbiol -Coenzim Q10 - omega 3 kullanıyorum kan sulandırıcı olarak tebokan içsem mi acaba
sen ve zümrüt kullandığınız için soruyorum
bir de dhea yı an az ne süre kullanmak lazım berk bey gerek yok demiş yanlış hatırlamıyorsam
aymencim aynı anda birbirimize mesaj yazıyormuşuz ne güzel kalplerimiz birmiş
yaş 38 tabi benim için çok genç bir yaş fakat zaman çarçabuk akıp geçiyor ben ilk tüp bebek denememde o yaşlardaydım
Al iste zumrutcugum bende aynı senin gibi hissediyorum.ne heyecan,ne kıpırtı hiçbirşey yokbirde sanki tek sıkıntımız buymuş gibi rahim kalinlasmasi olunca sevinecekmiyizki??? Sonrasında gebelik oldumu,olursa keseleri görecekmiyiz,kalp atışlarını duyacakmiyiz veeee benim için en büyük stres bir daha düşük yapacakmiyim,her an kanamam mı olacak diye iç çamaşır kontrolü yapmak ...sürekli yüreğin ağızda olduğu bir sürece giriyoruz.sanki artık ben bunları kaldıracak durumda değilim diye düşünüyorum belkide gecen ay bu yüzden rahim geriledi,bilinçaltım bu sürece girmek istemediğim için rahmime sinyaller gönderdi bilemiyorum...efsune sen bize yardım et.ben zaman yaklaştıkça kendimi iyi hissetmez oluyorum.bugunde bir iç karanlığı ile uyandım.evlatlik bebeğin gelmesini beklemek bana daha kolay geliyor.sanirim bu ısı yapmak istemiyorum artık.bu kadar stresli bir donemi nasıl kaldıracağım destege ihtiyacım var ((
Arkadaşlar ne oluyoruz ben tamda aymenin kafamda dönenleri ifade ettiğini söylemeye çalışıyordum. Tek dedrdimiz rahim mi kalınlaşacakmıdan başka tutacak mı kalp atışı duyulacak mı düştümü düşecekmi bunları yazmıştı tamda benim içimden geçenleri yazmıştı… ne öyle mimozam anlayan anladı falan en iyisi buradan hiçbir şey yazmayayım … sizler için çok bir anlamı yokmuş gibi yazdıklarımın…
Kafamkarışık kafan karışmış senin. Haldur huldur gelip sorular sorup gidiyorsun bi dur bi soluklan bi oku bakalım siteyi öbür siteleri de. Yalnız Efsune nin bir yazısı vardı bu tembel kocalar hakkında. Harika bir yazıydı onu bul oku. Donmuşları götürürsün götürmesine elbet ondan kolay ne var. gÜmrükten kaçak eşya mı kaçırıyorsun ayol ilahiTohumuna para mı verdim derler ya komik oldu şimdi bir de gümrüğüne verseydin. Neyse bak sevgili arkadaşım erkeğin fıtratında macera zorlukları aşma sevdiği için bir şeyler yapma arzusu var. Herşeyi onun yerine sen yaparsan ( evliliklerinde sorun yaşayanlar da var bu yüzden ) erkek erkekliğini hissedemiyor ve bunu tatmin edeceği başka kapılar arıyor. Ya da seni annesi yerine evde bırakıp o adrenalini arttıracağı heyecanlar peşine düşüyor. Ne laka deme işte alaka: İstiyorsa savaşacak arkadaşım. Yok umuru değilse bebek mebek seni seviyorsa verecek bu emeği sen ' ben elden gidiyorum! sinyali vereceksin peşmurdelikle değil tam tersine bakımla gizemle . Ah ah bir evlilik danışmanlığı mı açsam hani şimdi de donasyon danışmanlığından sonra baharcığım ?? :)
Süpersin Papatya 40
Sana katılıyorum bu konuda
Acı ama gerçek ilk okuyunca bende senin gibi düşündüm.
Kafamkarışık , evet bencede eşin Kıbrısa 1 günlüğünede olsa gidebilir.
sevgili yeni katılımcı,
herşeyden önce çocuk sahibi olmak ciddi bir iştir. ve hiçbir para kazanılan iş bu konunun önüne geçmemelidir. yani sen onca kendine ilaç yükletirken ve ameliyatlara girerken bu süreci paylaşmayan bir eş ne kadar senle aynı heyecanı duyabilir?
ayrıca eşinin yoğunluğunu önemli olarak sunması belkide çocuk konusuna hazır olmadığının da göstergesi olabilir.
tüm bahaneler aslında curuf yani altta asıl neden çocuk sahibi olmak ve olmamak istemiyle ilgilidir.
ayrıca işler yoğunsa kesinlikle onun da plan yapmasını ve ona uygun zamanı bekle derim ve hiç değilse bir hafta izin alsın. spermleri dondurmak çözülürken yaşanacak kalite kayıplarını düşünürsek şansını azaltacağını düşünüyorum.
psikolojisi zor olan bir süreçte tüm zorlukları sen niye yüklenesin?
zaten onca fiziksel ve ruhsal gelgitler arasında elini tutacak bir eş önemli. anne ile olmaz bu işler. yada akraba ile. bu karı koca arasındaki paylaşımı artıracak ve ilişkiyi güçlendirecek bir süreçtir.
sevgiyle kal..
Zümrütcüğüm
Ben gitmek isteyip de erteleyenler için yazmıştım çünkü isimlerini bilmiyorum ama sen meden üstüne alındın zaten yeni döndün ??? Neyse olsun bu haplar ilaçlar insanı alıngan yapıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?