yosuncum kaçakları almaya gidiyormuşsun. çokk sevindim :)) tüm kalbimle yanındayım ve güzel haberler istiyorum :))

aysevi sana şans dilemek için birşeyler yazayım dedim. bi baktım Allah tamamına erdirsin yazmışım. umarım Abdal'a malum olmuştur :)
Alıp gelirsin inşallah bebeleri :))

canım naaptın sonuçç nedir? inşallah başlıyoruzdur bu ay. sabırsızlanıyorum güzel haberlerin için :))

sonucumu aldım canım normale indi prolaktirincik:) firdevs hanımla görüştüm vee inşallah ocak adetimde başlıcaz çok heycanlıyım heycanım inşallah mutluluğa dönüşür öyle inanıyorum rabbim hepimize nasip etsin inşallah canımm....... sen neler yapıyosun

Canım istedigin doktora gidebiliyorsun zaten doktorun yapacagı fazla bişey yok sadece rahim kalınlığını ölçüyor o da uç aşağı bes yukarı heryerden aynı çıkar yani onu ölçemeyen doktor yoktur.onun için rahat ol..gerçi ben istanbulda değilim belki istanbulda olsam Bülent urmana yollayabilirdi.cunku ona çok güvendiğini söylemişti.sen nerdesin?? Hadi sende bir an önce karar verde hepberaber gidip alıp gelelim bebekleri:) bu arada forum hareketlendi Ocak ayında gitmeyi düşünen çok kisi var buna çok seviniyorum

Bana gelince Berk beyle konuştum;yarın 3 adet estrofemle tedaviye başlıyorum.ama 15-20 gun kadarkullanacağım rahim iyice kalinlasmadan yapmayalım dedi.bu arada bana yedek donor ayarlayacaklarmis yani 1 hafta arayla 2 donor başlatacak hangisine yetişirsem onun yumurtasına yapılacak buna çok şaşırdım ve çok mutlu oldum.taze emb.olsun diye öyle yapacakmış daha önce hiç böyle bişey duymadım ama bize özel birşeyimi yoksa herkesemi bunu yapıyorlar bilmiyorum.yani Berk bey birkez daha benim gözüme girdi :))

Şimidden buradan 3 kişi oldunuz kızlar 1 de benim tanıdığım 4 .Hadi hayırlısı Ocak ayı yani 2012 hepinize hepimize uğurlu gelsin Zaten kova yılı galiba Kovalar iyiyilk sever olur toplumcu olur . Bu yıldızınıza da etki etsin. Hepiniz çok çok olup gelin. Selam Firdevs hanım

Aymoşve benim arkadaş Berk bey, Yosuncuğum sen kime karar verdin ? Erfat ı bilmiyorum ?

Aymoş sana dedim bu adam seni sevdi diye inanmamıştın .Seni sevmeyen ölsün Aymoşum senin bıcır bıcır sempatık hallerine ancak O buzdağı direnebilirdi. Neyse bu sefer için rahat ya sen ona bak .

ben geldim arkadaşlar ellerim bom boş....
burada 8.5 denen endometrium orada 4.5 transfer iptal şoktayımmm...

Ben 2011 haziran-eylül-aralık olmak üzere 3 tüp arka arkaya yaptırdım.İlk 2 si Ankaraydı mesela.Bana verilen ilaç dozları bana çok kilo aldırdı.Önce onları bir vermem lazım.Ben açıkçası donasyonu hiç duymamıştım ilk tüp bebek iptal edilince şok oldum.Belki çocuğum hiç olmayacaktı.EYLÜL ayında donasyonu duydum araştırmaya başladım.Sizin bu siteyi baştan sona okudum.Sizlerle sevindim,sizlerde üzülüp ağladım. Ama umut olması beni biraz rahatlattı.

HİT ve Berk bey arasında karar vericem ben.2 donör işine sevindim.Kesin garanti gibi bişey dimi ne güzel..İnşallah olur...Sanırım estofem
endometriumu kalınlaştırıyor.
Doktora ne diyorsunuz doktor ben donasyona gidicem ::)) benim endometrium kalınlığıma bir baksanız....gibi...????
Ben EYLÜL gibi düşünüyorum tabi kararımı verip (kime yaptıracağımı) irtibatada geçerim sanırım zamanla....::))

Ben eylül gibi düşünüyorum.Ama kime gideceğime karar veremedim.Bakıcam artık???

(Selam Firdevs hanım???? )o kim Firdevs Hanım yani???

Sevgili Berils-Zümrüt
Çok üzüldüm yaa niye öyle olmuş dedilermi bişey 4 fark çok fazla bir anda..
Bir dahaki aya denersin dimi artık :((

Ah zumrutcugum inanamıyorum seninle aynı kaderi paylaşıyoruz...çok üzüldüm .zumrutcugum sende bay ukalayami gidiyordun???
Ama ölçümler arasında bu kadar fark olmaması lazım.ben mesela tam Kıbrıs'a gideceğim gün doktoruma olcturdum ve o bana hiç gelişmemiş hatta ilkinden daha kötü görünüyor demişti.ben moralim bozuk gitmiştim.senin doktorun nasıl bu kadar yanilabildi??peki ölçüm fotograflarını buradaki doktorun sana vermismiydi.benim doktorum hepsini vermişti ve ben orada gösterdim .yoksa banada Kıbrıs'ta ilk dedikleri ; yanlış olcmuslerdir,çok basımıza geliyor dediler.sonra fotografları görünce sonradan gelismedigini gördüler.acaba senindemi öyle oldu?? Canım moralini bozma lütfen ben sırf moralimiduzeltsin diye Berk beye gittim.gerci senin donmuslarin var onları orada bırakamazsın.sende akapunkturu araştır Adana'da yapan yer varmı bilmiyorum.ama onun çok faydasını görüyorlar.lutfen hemen pes etme....

Canım eğer doktorun senin tıbbi gecmisini biliyorsa yani tüp denemelerini falan,kimse bilsin istemiyorsan,tüp bebek denemelerinden donmuş embriyom var onları transfer edecekler endometriyum kalınlığımı olcermisiniz diyeceksin.zaten donmuşlarsa yapılan işlemde aynen bu.o yüzden merak etme sen söylemezsen kimse donasyon olduğunu anlamaz.inan bana doktorların bile bu konuda bu kadar bilgisi yok.yani donasyon akıllarına gelmiyor.benim doktorum mesela bana hayret eden gözlerle bakıyor buna cesaret etmek onun için çok zor bir olay.turkiyeden pek fazla kimsenin gittiğini düşünmüyorlar.benim doktorum benden bilgi aldı duşun..dün yazmıştım bir hastası için benden bilgi ve telefon aldı.yani senin doktorununda aklına gelmez.gelsede ne olacaktı?? Bu ayıp bişey değil herkesin kendi bileceği bir is.eğer ilk defa gideceğin bir doktorada onada aynı şeyi söyle

Berk beyin bana söylediği 2. Donor isi bana mutlaka taze embriyo transfer etmek istediği için yani benim rahim kalınlığım donorun yumurta verme zamanında istediğimiz gibi olmazsa 1 hafta daha bekleyeceğiz o sırada da diğer donorun yumurta vermesini bekleyeceğiz.ama tabi ilk donorun yumurtaları ne olacak onları ne yapacaklar bende merak ediyorum dogrusu:)

Mimosum şimdi yazdıklarını okudum da sanki firdevs Hanım'a selam göndermiş gibi yazmissin:))) bende sonradan selam8 arkadasımızın firdevs Hanım'a gideceğini anladım sanırım erfatta bunu sormuş :)) firdevs hanım kim diye.

Erfatcigim firdevs Hanım'da doğuşla çalışan bir doktor.zaten benim bildigim 3 yer var Kıbrıs'ta. biri Halil İbrahim beyin kliniği;ortadoğu ve balkanlar tüp bebek merkezi, ikinci olarak Berk bey var dünya tüp bebeğin doktoru3.olarakta doğuş tüp bebek merkezinde birlikte çalışan firdevs hanım,savaş bey ve adını hatırlamadıgim bir doktor daha var.ama savaş bey konusundaki emin değilim onlara giden birileri yazarsa daha doğru olur...

Son düzenleme:
Kızlarrr Aymoş Yosun

Yakaladım en sonunda sizi burada.

He valla Selam Firdevs hanım gibi olmuş. Selam Firdevs hn a gidecek demek istemiştim. Aymoş Savaş bey in ayrı kliniği var Oğlu Ahmetle çalışıyor ya. Yabancılar arasında onlar da seviliyor. Northcyprus ıvf center diye geçiyor .Bir zamanlar Halil Beyle ortak çalışıyorlarmış Bu işi ilk yapanlardan yani. Rosa oradan alıp gelmişti oğlunu. Dediğimiz gibi hep erkek bebeişler geliyor ama bazen de benim gibi şanslı olanlar var. Kız bebek - cinsiyet farketmez de benim bir oğlum var diye dedim

Zümrütcüğüme de nasıl üzüldüm. Bence de nasıl bu kadar gerilemiş olabilir yaaa. Zümrüt ün hangi merkeze gittiğini de unuttum şimdi. Keşke buradan ölçüm kağıdını resmini alıp gitseydi. Belki de orada ki ultrasonlar çok daha titizlerdir ne b. ileyim. Bir arkadaşım bana normal tüp denemesinden önce Kıbrıs ta yaptır demişti Kulak ardı etmiştim. Ben de aynı fikirdeyim. Orada çok daha fazla hormon ilaç iğne yüklemesiyle işi garantiye alıyorlar. Progestana biz tc de transfer sonrası başlıyoruz onlar transferden 4 gün önce ya da mesela benim 2. denememde dr.estrofemi transferden 3 gün önce önce 2 şer 2 şer vermişti Bunlar çok önceden 3 er 3 er veriyorlar daha önlemliler. Çok yoğunlaşıyorlar.

Yosunnnn yolcu ettin mi kocacığını Kahvaltı sofrasında mısın? Ben de demiri aldım bir portakal yemeli di mi aymoşum ? Birazdan dr a gideceğim bakalım bebiş ne alemde ? Oğlum gelmek istemedi bizimle İlgi alanlaımız farklı tabii :)

Yosun yazmadan kaçıp gitmiş mimosum.bende bu iPad i aldıktan sonra tuvalette bile elimden bırakmıyorum çok kolaylık oldu benim için:))))

Canım afiyet seker bal olsun,...kızımızı iyi besle,ceviz fındık fıstığı ihmal etme.bak ben şimdiden neler yiyorum..sabahları yumurta fındık ceviz zeytin domates salatalık..ekmek yemezseniz süper bir diyet hatta kilo bile verdim ama meyveyi azalttım cunku en çok kilo yapan şey meyve...aslında bu Karatay diyetini uyguluyor gibiyim ekmek ve meyve yok.yani meyve çok az günde 1 tane yeter.ben 2 aydır bu diyeti yapıyorum acayip inceledim yani 10 senedir atmaya kıymadıgim pantolonları,in icine girdim.ac da kalmıyorum.aksamlarida et,tavuk,balık yiyorum.oglenleride sebze ve mutlaka bir çorba...merak edenlere daha ayrıntılı sonra yazarım

Mimosum kızının ne alemde olduğunu bende merak ediyorum bize haber ver emi tatlı arkadaşım:)) seni seviyorum canım benim...

Bende 1 mesaj daha yazarımda 100 U doldurayım dedim.bundan sonra özel mesaj yazabilirim yasasinnnnn :)))

Bende bugün nobetciyim mimosum gece yarısına kadar kalacağım diye bugün geç gideceğim eczaneme,,,evde keyif yapıyorum.kedicigimle sıcak sıcak oturuyoruz ben yazıyorum o da ipadin üzerinden geçip duruyor kendisiyle ilgilenmemi istiyor yaramaz :))

Son düzenleme:
kızlar selam sabah yataktan kalkmadan telefondan buralara gözgezdirmek adet haline geldi bende:) onun için bakıp çıkmış gibi oluyorum ama telefondan yazmaya alışamadım... zor geliyor hala... burada hava bir felaket.. tufan denen şey bu olsa gerek.. sanki evin dört bir yanından itfaiye hortumu ile su sıkıyorlar eve.. rüzgar ve fırtına da cabası.. ve evin etrafındaki göletlerim artık küçük birer denize dönüştü.. hatta babamla sabah telefonda konuşurken balıklarda geldimi diye dalga geçti.. balık atsak yaşayacaklar belki :) ev yeni olmasına rağmen pencereleri yaklaşık 4 sene önce falan yapıldığından olsa gerek pencere altlarından sular sızmaya başladı.. dün akşam onlarla uğraştık hep.. neredeyse tüm havlular pencerelerin emrinde akşamdan beri:) havanın açmasını bekliyoruz artık elden geçirebilmek için...

Bu arada iyi dilekleriniz için herkese teşekkür ederim.. Mimozam ben bayan V. de karar kıldım.. zaten onla başlamıştım görüşmelere biliyorsun.. sonra bir kaç görüşmem daha olmuştu ama geçenlerde resmen kura çektim :) yine o çıktı:)

Bu arada kış olduğu için eşim hep evde.. ve ben bu siteye her girdiğimde resmen sizleri kıskanıyor:) ne yazıyosun ne okuyosun anlamıyorum vs vs söylenip duruyor.. olumsuz haberlerde yine ne oldu astın suratını, girme artık oraya diye söylenmeye başlıyor. onun için o varken pek yazamıyorum.. gün içinde kendine uğraşlar buluyor, boş durmayı sevmiyor gerçi ama yinede bazen daral geliyor işte:)

Zümrüt, çok üzüldüm arkadaşım.. hevesin kursakta kalma olayı tamda bu olsa gerek.. ne diyeceğimi bilemedim cidden.. geçmiş olsun ve hayırlara vesile olsun diyelim. ve benimde kafam karıştı. bu ölçümler cihazdan cihazamı, dr dan dr'amı değişiyor:)

bu arada pia bella var benim otel seceneklerimde sizlerden gelen referansla sanırım orayı tercih edeceğim bende..

erfat aymen mimoza yosun değerli arkadaşlarım teşekkür ederim...

kıbrısa gitmeden son 5 gün sürekli mide bulantısı kusma peşinden ishal oldum. aç mideyle ilaçlarımı içmeye çalıştım daha beter oldum. yolculuk berbattı bulantıdan maffoldum. dün biraz kendime geldim. vücuttan bunca sıvı atılınca acaba ilaç emilimi yeterli olmadı mı diye düşünüyorum
dün akşam üstü tekrar ölçtürdüm 5 çıktı kalınlık biraz öncede adet oldum... dr.un kendiside şaşkın bu kadar fark nasıl olur diye.
ne kadar zorlarsak zorlayalım her şey olacağına varıyor.
kıbrısta hit e gidiyorum eşimin benim hayal kırıklığımızı şaşkınlığımızı görünce lütfen üzülmeyin lütfen hanfendi kendinizi üzmeyin tekrar deneriz dedi durdu...
fizyoterapi önerdi her zamanki gibi...

Canım haklisin belkide ishal ve kusma ile ilaçlarını çıkarmış olabilirsin.ve bu nedenlede rahim gerilemistir.zaten adette olmussun yani normal seyrine donmus hersey...neyseki bir sebebin var benim ise neden gerilediğine dair hiçbir fikrim yok.dun başladım estrofeme bakalım bu sefer nasıl olacak???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…