Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım naaptın sonuçç nedir? inşallah başlıyoruzdur bu ay. sabırsızlanıyorum güzel haberlerin için :))
Teşekkür ederim sevgili Aysevi
Verdiğin bilgiler için.
Ben birşey daha sormak istiyorum.Atıyorum Berk Beyde karar kıldık.Ben şu doktorla çalışıyorum o şehirde ona git takiplerini o yapsınmı diyor.Yoksa dr. bizmi belirliyoruz.Yani sistem nasıl işliyor?Sanırım adetten sonra uterus kalınlığı (endometrium) belli bir düzeye ulaştığında donasyon yapılıyor??
Canım istedigin doktora gidebiliyorsun zaten doktorun yapacagı fazla bişey yok sadece rahim kalınlığını ölçüyor o da uç aşağı bes yukarı heryerden aynı çıkar yani onu ölçemeyen doktor yoktur.onun için rahat ol..gerçi ben istanbulda değilim belki istanbulda olsam Bülent urmana yollayabilirdi.cunku ona çok güvendiğini söylemişti.sen nerdesin?? Hadi sende bir an önce karar verde hepberaber gidip alıp gelelim bebekleri:) bu arada forum hareketlendi Ocak ayında gitmeyi düşünen çok kisi var buna çok seviniyorum
Bana gelince Berk beyle konuştum;yarın 3 adet estrofemle tedaviye başlıyorum.ama 15-20 gun kadarkullanacağım rahim iyice kalinlasmadan yapmayalım dedi.bu arada bana yedek donor ayarlayacaklarmis yani 1 hafta arayla 2 donor başlatacak hangisine yetişirsem onun yumurtasına yapılacak buna çok şaşırdım ve çok mutlu oldum.taze emb.olsun diye öyle yapacakmış daha önce hiç böyle bişey duymadım ama bize özel birşeyimi yoksa herkesemi bunu yapıyorlar bilmiyorum.yani Berk bey birkez daha benim gözüme girdi :))
Şimidden buradan 3 kişi oldunuz kızlar 1 de benim tanıdığım 4 .Hadi hayırlısı Ocak ayı yani 2012 hepinize hepimize uğurlu gelsin Zaten kova yılı galiba Kovalar iyiyilk sever olur toplumcu olur . Bu yıldızınıza da etki etsin. Hepiniz çok çok olup gelin. Selam Firdevs hanım
Aymoşve benim arkadaş Berk bey, Yosuncuğum sen kime karar verdin ? Erfat ı bilmiyorum ?
Aymoş sana dedim bu adam seni sevdi diye inanmamıştın .Seni sevmeyen ölsün Aymoşum senin bıcır bıcır sempatık hallerine ancak O buzdağı direnebilirdi. Neyse bu sefer için rahat ya sen ona bak .
ben geldim arkadaşlar ellerim bom boş....
burada 8.5 denen endometrium orada 4.5 transfer iptal şoktayımmm...
aysevi sana şans dilemek için birşeyler yazayım dedim. bi baktım Allah tamamına erdirsin yazmışım. umarım Abdal'a malum olmuştur :)
Alıp gelirsin inşallah bebeleri :))
Ben 2011 haziran-eylül-aralık olmak üzere 3 tüp arka arkaya yaptırdım.İlk 2 si Ankaraydı mesela.Bana verilen ilaç dozları bana çok kilo aldırdı.Önce onları bir vermem lazım.Ben açıkçası donasyonu hiç duymamıştım ilk tüp bebek iptal edilince şok oldum.Belki çocuğum hiç olmayacaktı.EYLÜL ayında donasyonu duydum araştırmaya başladım.Sizin bu siteyi baştan sona okudum.Sizlerle sevindim,sizlerde üzülüp ağladım. Ama umut olması beni biraz rahatlattı.
HİT ve Berk bey arasında karar vericem ben.2 donör işine sevindim.Kesin garanti gibi bişey dimi ne güzel..İnşallah olur...Sanırım estofem
endometriumu kalınlaştırıyor.
Doktora ne diyorsunuz doktor ben donasyona gidicem ::)) benim endometrium kalınlığıma bir baksanız....gibi...????
Ben EYLÜL gibi düşünüyorum tabi kararımı verip (kime yaptıracağımı) irtibatada geçerim sanırım zamanla....::))
Şimidden buradan 3 kişi oldunuz kızlar 1 de benim tanıdığım 4 .Hadi hayırlısı Ocak ayı yani 2012 hepinize hepimize uğurlu gelsin Zaten kova yılı galiba Kovalar iyiyilk sever olur toplumcu olur . Bu yıldızınıza da etki etsin. Hepiniz çok çok olup gelin. Selam Firdevs hanım
Aymoşve benim arkadaş Berk bey, Yosuncuğum sen kime karar verdin ? Erfat ı bilmiyorum ?
Aymoş sana dedim bu adam seni sevdi diye inanmamıştın .Seni sevmeyen ölsün Aymoşum senin bıcır bıcır sempatık hallerine ancak O buzdağı direnebilirdi. Neyse bu sefer için rahat ya sen ona bak .
erfat aymen mimoza yosun değerli arkadaşlarım teşekkür ederim...
kıbrısa gitmeden son 5 gün sürekli mide bulantısı kusma peşinden ishal oldum. aç mideyle ilaçlarımı içmeye çalıştım daha beter oldum. yolculuk berbattı bulantıdan maffoldum. dün biraz kendime geldim. vücuttan bunca sıvı atılınca acaba ilaç emilimi yeterli olmadı mı diye düşünüyorum
dün akşam üstü tekrar ölçtürdüm 5 çıktı kalınlık biraz öncede adet oldum... dr.un kendiside şaşkın bu kadar fark nasıl olur diye.
ne kadar zorlarsak zorlayalım her şey olacağına varıyor.
kıbrısta hit e gidiyorum eşimin benim hayal kırıklığımızı şaşkınlığımızı görünce lütfen üzülmeyin lütfen hanfendi kendinizi üzmeyin tekrar deneriz dedi durdu...
fizyoterapi önerdi her zamanki gibi...