Sevgili erfat donör konusunda fazla takılma bence sonuçta her dedigine tamam deselerde bildiklerini yapıyorlar, hem zaten donörün yaşı kadar önemli olan daha önce gebelik elde edilmiş olmalı krıteri daha agır basıyor bence o yüzden pozitif düşün pozitif olsun...Ayrıca kimseye açıklama yapmak zorunda degilsin normal yolla gebe kaldım desen aksini kim ispat edecek yada idda edebilir.
Gunaydın kızlar... Nıhayet dun yenı eve tasındık:) burada net yok telefondan baglanıyorum.
O yuzden uzun yazamayacagım.
Hepımıze saglıklı, mutlu, bol kazanclı, bol folıkullu, mukemmel embrıyolu, saglıklı bebıslerımızın oldugu bır yıl dılıyorum kendınıze ıyı bakın:)
Shanti Bahadalı Yosuncuğum Aymoşum ,
Bakıyorum da Kasım da ki durgunluk yerini Ocakta ki hareketliliğe bırakmış.Hadi bakalım hadi hayırlısı olsun bakalım. Aymoşum Allahım bu emeklerini bir iki bebeşle ödüllendirsin inşallah. Azmine hayranım. Erfat sen de hoş geldin ama donörün yaşı başı takılma genç olsa daha iyi elbette böyle bir talebin olabilir. Önemli olan evet yaş ve daha önce gebelik alınmış mı ve de kızcağıza çok hormon yüklenmemesi çok yumi olursa kaliteleri düşüyor çünkü Kendi tedavilerinizden de bilirsiniz. Herkese söylemek zorunda değilsin ben bunu anlayacak iki arkadaşıma söyledim Birisi dün aradaı eee babası başkasının çocuğuna ne diyor diye sormaz mı ??? Allah Allah sanki ben habersiz başkasıyla .... tövbe yarabbi insanın siniri kalkıyor. Böle bir işe kalkışıldıysa konuşulmuş edilmiştir ya da tamam ben yalnız büyüteceğim dersin tek ebeveyn olarak devam edersin O da bir seçim ama adam yanımda herşey yerli yerinde. Kız da bilgisayar uzmanı eğitimli aklı başında birisi.
Sevgili Papatya 40
Donörle ilgili bize ne kadar bilgi veriyorlar.Meslek,...vs...????
Birde bizim kimliklerimiz arşivlenmiyordur değilmi??
İnşallah 2012 senesi herkese uğurlu gelir.
Sevgili erfat
Soruna ben cevap verebilirim donorle ilgili sadece yas,goz sac rengi,boyu,kilosu,mesleği,daha önce dogum yapmışmi yapmamismi bunları söylüyorlar eğer yabancı ise mesela benim donor Rus idi onu söylediler ama onu en bastan sinirlayabilirsin.bana yabancı kabul edermisin demislerdi bende ederim demiştim sarisin esmer benim için hiçbiri sorun degildi hepsini kabul ettim.sen istedigin özellikleri onlara söyleyebilirsin,ayrıca bizim bilgilerimiz tatbiki arsivleniyor.kibrista bu yasal bir zorunluluk ileride cocuk gercek ailesini araştırmak isterse sadece ona bilgi verilebilir.
meraba arkadaşlar uzun süredir yazmıyorum ama hep okuyorum merkezdi hastaneydi tahlildi sıkıntıydı öyle zaman geçiyo yarın parolaktrini düşürmek için son hapımı içicem cuma tahlil yaptırıp sonuca göre ocak adetimde başlıcam tekrar yüksek çıkarsa ilaca devam ben firdevs hanıma karar verdim ona gittiğimi düşününce bile bebğim olmuş gibi rahatlıyorum inşalla olacağı içindir bu rahatlık zümrüt inşallah bebiilerine kavuşursun 2012 senin ve hepimizin yılı olur aysevi rahim kalınlığın inşallah bebişlere konforlu antistresli pamuk gibi bi yatak olur ve orda büyütürsün onları rüzgarselinciiiim işe başlaman bence çok iyi olmuş maaşına dokunmadan bence bebiş için biriktir daha bi güzel olur çalışmak bence inşallah ikinciye tutacak arkadaşım rahat ol vee hepinizden dua istiyorum herşey gönlünüzce olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?