- 14 Ağustos 2021
- 225
- 1.715
- 63
- 46
Panda'cım sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşallahDoğurduuPanda 4 bebişli küvez annesi oldu
Ayyy cokkk sevindimmmm tahmin etmistimÇok teşekkür ederim hepinize
Rabbimmm evlatllarinla beraber mutlu mesut yasamayi nasip etsin dördüzlerin annesi ❤❤❤❤❤❤❤❤❤Çok teşekkür ederim hepinize
İlk transferden sonra 7. Gün bugün. Ben hep ikinci transferden sonra sayıyordum günleri. İlk transferden sonra mı sayacağızMuphem sana olsun bu heyecanlı günler
Kuzum bugün kaç gün oldu ilk transferden sonra?
Evet kuzumİlk transferden sonra 7. Gün bugün. Ben hep ikinci transferden sonra sayıyordum günleri. İlk transferden sonra mı sayacağız
Anladım Zazam meğer test günüm yaklaşmışEvet kuzum
Önemli olan ilk transferdi
Ama bazen ikincide tutuyor
Bunu bir kaç kızda gördüm
Mesela Zirkaya 2 ilkinde 2 ikincide transfer ettiler
Dördüz gebelik
12345 hayata 2 ilk 1 ikincide
Toplam üçüz
Çoğul gebelikte genelde testler artık 5 günden pembeleşiyor
İdrar testini yapıcakmısın
Ne zaman hazır olursun yaparsın kuzumAnladım Zazam meğer test günüm yaklaşmışİdrarda bakacağım ilk olarak ama cesaretimi toplamam lazım
Oyyyy masallah SubanallahhhDoğurduuPanda 4 bebişli küvez annesi oldu
Ya maşallah tez zamanda çıkarlar da evinize kalabalık cümbür cemaat gidersiniz dualarımız o dört melekleDoğurduuPanda 4 bebişli küvez annesi oldu
Bir tek ayaklarım üşüyor ama daha önce kimyasal gebeliğimde de ayaklarım üşümüştü bir belirti mi bilmiyorumNe zaman hazır olursun yaparsın kuzum
Belirtilerin var mı
Hemde nasıl bir belirtiBir tek ayaklarım üşüyor ama daha önce kimyasal gebeliğimde de ayaklarım üşümüştü bir belirti mi bilmiyorum
Dördüz,üçüz gebelikler 26-28 haftasında artık doğuyorlarPandanın gözü aydın olsun. Allah yavrularına, sana sağlık sıhhat versin.
Ben anlamadım ya bu süreç çok kısa gibi geldi bana.
Sanki dördüz olduğunu 1-2 ay önce öğrenmiş gibiyim
Şimdi anladım.Dördüz,üçüz gebelikler 26-28 haftasında artık doğuyorlar
Gözünüz aydın pandacımDoğurduuPanda 4 bebişli küvez annesi oldu
Ay Zaza inşallah ya inşallah Rabbim emeklerimizi zayi etmesinHemde nasıl bir belirti
Sen öncekileri bununla kıyaslama
İnşallah güzel sonucunla yüzümüzü güldür
Ben eminim testin bile gösterir çift çizgiyi
En fazla 6. Ayda dogurani gordum canim 3 ve dort bebisi olanlarda 2 iz olanlarda 7 ve 8 benim kardesimin eside 7 aylik dogdu 3 tu onun ama biri öldü dogumda cocuklar 2 ay hatta birkac gun daha fazla kuvezde kalmislardi cok zor ama rabbim sabrini veriyor gercektenDördüz,üçüz gebelikler 26-28 haftasında artık doğuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?