Doğurduu Panda 4 bebişli küvez annesi oldu
Panda'cım sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşallah Hayırlı evlatlar olsunlar , seni ve eşini çok tebrik ediyorum Hayırlı uğurlu olsun evlatlarınız, bir an önce kavuşun inşallah evinizde koca bir aile olarak devam edin

P pandaaa mutluluktan ağlamama ne demeli peki baştan beri sürecinin takipçisiyim merak içinde bekliyordum haberini.
Allah size ailece hep birlikte sağlıklı hayırlı uzun bir ömür versin
Muphem sana olsun bu heyecanlı günler
Kuzum bugün kaç gün oldu ilk transferden sonra?

İlk transferden sonra 7. Gün bugün. Ben hep ikinci transferden sonra sayıyordum günleri. İlk transferden sonra mı sayacağız
Evet kuzum
Önemli olan ilk transferdi
Ama bazen ikincide tutuyor
Bunu bir kaç kızda gördüm
Mesela Zirkaya 2 ilkinde 2 ikincide transfer ettiler
Dördüz gebelik
12345 hayata 2 ilk 1 ikincide
Toplam üçüz
Çoğul gebelikte genelde testler artık 5 günden pembeleşiyor
İdrar testini yapıcakmısın

Anladım Zazam meğer test günüm yaklaşmış İdrarda bakacağım ilk olarak ama cesaretimi toplamam lazım

Bir tek ayaklarım üşüyor ama daha önce kimyasal gebeliğimde de ayaklarım üşümüştü bir belirti mi bilmiyorum
Hemde nasıl bir belirti
Sen öncekileri bununla kıyaslama
İnşallah güzel sonucunla yüzümüzü güldür
Ben eminim testin bile gösterir çift çizgiyi

Pandanın gözü aydın olsun. Allah yavrularına, sana sağlık sıhhat versin.
Ben anlamadım ya bu süreç çok kısa gibi geldi bana.
Sanki dördüz olduğunu 1-2 ay önce öğrenmiş gibiyim

Pandanın gözü aydın olsun. Allah yavrularına, sana sağlık sıhhat versin.
Ben anlamadım ya bu süreç çok kısa gibi geldi bana.
Sanki dördüz olduğunu 1-2 ay önce öğrenmiş gibiyim
Dördüz,üçüz gebelikler 26-28 haftasında artık doğuyorlar

P pandaaa cım canım çok mutlu oldum inanki sürecin en başından beri takip ediyordum 4 üz oldukları ve birinin de bölünrek tek yumurtadan olması ayrıca merakımı alıyordu. maşallah subhanallah Rabbim korusun sizi nazarlardan kötü nefesli insanlardan nasıl mutlu oldum bilemezsin çünkü ben bu sayfayla tanıştım tanışalı allah arttırsın pozitif görüp devam eden hamilelik süreçlerine şahit oldum ama pozitif haberini görüp doğum haberini de akabinde aldığım ilk annesin allah bahtlarını açık etsin rabbim size acılarını göstermesin inşallah size hayırlı evlat olur sağ salim büyütürsünüz. Allahım esirgesin inşallah darısı önce gebe olup gün sayanlara sonra tedavi için bekleyen ben gibi kardeşlerime özetle isteyen herkese olsun inşalah
Tebrik ederim hem seni hem eşini hemde bebişlerini

Dördüz,üçüz gebelikler 26-28 haftasında artık doğuyorlar
En fazla 6. Ayda dogurani gordum canim 3 ve dort bebisi olanlarda 2 iz olanlarda 7 ve 8 benim kardesimin eside 7 aylik dogdu 3 tu onun ama biri öldü dogumda cocuklar 2 ay hatta birkac gun daha fazla kuvezde kalmislardi cok zor ama rabbim sabrini veriyor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…