Zaman ne çabuk geçiyor gerçekten çok şükür sağlıkla prensini kuçağına al canım

Maşallah çok güzel haberler darısı hepimize olsun bizde haftaya cinsiyet öğrenmeye gidicez nasip sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar bereketle gelsinler evlerimize hayatlarımıza neşe huzur getirsinler kız da bizim oğlan da , hayırlı olsun arkadaşım

Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Gözün aydın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim sünnetini okulunu askerliğini düğününü görmek nasip olsun

Oyy maşallah canımmm Gözünüz aydın çok şükür Oğluşunu sana bağışlasın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım Beyzacim Allah'ım sağ salim oglusunu kucağına aldırsin.

Ayyyyyy cokk sevindim oglan yigenimiz olacak superrr saglicakla kucagina all canim benim❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Benim Rahim flimimi 2017 de çektirmiştim.
Tekrar cektireyim dimi.
İstanbulda olup iyi Bi kadın doğum Dr tavsiye edermisiniz.
Kieve 5 aralığa kadar tahlilleri göndermem lazım.

'' İlk ziyarete gelmeden doktor en azından şunları görmek ister:
1. Meme USG raporu
2. Ultrason kontrol sonuçları (en azından rahim genel durumunu bilmek istiyoruz, endometri kalınlığı, polip myom kiste var mı yok mu diye).
Aynı zaman tabi geldiğinizde doktor sizi yine de kontrol eder, kan testleri yapılır''

Rabbim yüzünüzü güldürsün insallahHayirli haberlerini bekliyoruz
Allah en kısa zamanda bizlere de bu sevinci yaşatsın inşallah. Sağlıcakla kucağınıza alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…