Abla tekli paket yani program olarak tek donürden çıkan yumurta koyulup aynı ay içinde 1 kere mi taransfer
Tekli paket 4900 euro
İçine dahil olan şeyler 1 aylık tedavilik ilaç
Ve tek donör
Kiev biotexcom donörden 5 güne gelişen en iyi embriyoları transfer eder,geriye kalan çör çöp embriyoları atar,dondurmaz
Düşünceleri şu,bir donörden ya mutlu son olur yada negativ
Onunçin olmayınca sil baştan yeni donörle başlıyorlar
Bence başarıllkların yüksek olması buna bağlı
4900 euroluk paketdede iki gün arayla ikli transfer yapılıyor
Ama onu doktor karar veriyor

Abla, sen kesinlikle harika birisin
Çok çok teşekkür ederim

Birde kiev biotexcomun farkı tedaviye giden hastalarını havalimanından alıyor ve burakıyor
Otel ,yemek,içmek,ilaçlar,embriyoglue,serumlar
Her şey paketin içinde oluyor
Bunları dolu dolu tüm kiev tedaviye gidenler yazdı
Ben ilk kiev biotexcom ziyaretimde nisan 2021 bir bir çeyneyerek her kesin ağzına koydum gördüklerimi,fotoraflar çektim
Sayfa 4800 bakın
Eskiye dönerek okuyun
Bazen düşünüyorum bu kadar bilgi veriliyor,acaba boşunamı
Buraya katılan arkadaşlar duydukları merkez hakkında bilgi almak istiyorsa yukarıda sağ tarafta ara butonuna bassın ve kliniğin ismini yazsın
Tüm eski bilgiler çıkıyor
Ve ya ilgisini çeken konu olsa bile araya bilir
Bu sayfa artık bie ensiklopedi
Nolursunuz faydalanın
Tedaviye en kadar para veriyorsunuz
Euro alıp başını gidiyor
Acele etmeyin
Sayfayı inceleyin
Bu sayfada her kim ne yaşadıysa paylaşdı
Bu paylaşmalar boşunamı oldu

Bi söz var.
Çokta severim.
Allah önce sana versin. Sonra bana versin..

Abla, içten gönülden ve kalpten söylüyorum.
Sağlıkla evladını kucağına al inşallah

(buraya Bi gün evladının ne kadar tatlı olduğunu yazacaksın) ve herkes nasip olup yazacak inşallah

Ağlatın beni
İnşallah o günde olur

Merhaba kızlar yarın Kiev’de ilk transferim var. İkinci de 27’sinde inşallah. Pozitif enerjinize, duanıza talibim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Rabbim yüzünüzü güldürsün insallahHayirli haberlerini bekliyoruz

Merhaba kizlar Transferi olup sonucu bekleyen ve transferi olacak olan arkadaslarimizin Rabbim yüzünü güldürsün insallah
Gecen hafta yaptirdigim Nifty testimin bugün sonucu geldi. Cok sükür hersey yolunda
Ve bugun bir oglumuz olacagini ögrendikRüya gibi hersey Allahim isteyen herkesin kucagini doldursun insallahhHerzaman dualarimizdasiniz. En yakin zamanda Hepinizden güzel haberler almayi nasip etsin Rabbim

Maşallah rabbim nazardan korusun sizi erkek annesi olmak Cook yakışacak size

canım benim gözün aydın testin güzel gelmesine çok sevindim rabbim hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin

Beyzoşum Allah evladını kurusun
Sağ salim ona kavuş ve uzun,sağlıkdolu önür yaşa onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…