Tekli paket 4900 euroAbla tekli paket yani program olarak tek donürden çıkan yumurta koyulup aynı ay içinde 1 kere mi taransfer
Abla, sen kesinlikle harika birisinTekli paket 4900 euro
İçine dahil olan şeyler 1 aylık tedavilik ilaç
Ve tek donör
Kiev biotexcom donörden 5 güne gelişen en iyi embriyoları transfer eder,geriye kalan çör çöp embriyoları atar,dondurmaz
Düşünceleri şu,bir donörden ya mutlu son olur yada negativ
Onunçin olmayınca sil baştan yeni donörle başlıyorlar
Bence başarıllkların yüksek olması buna bağlı
4900 euroluk paketdede iki gün arayla ikli transfer yapılıyor
Ama onu doktor karar veriyor
Eğer bu mesajı bana atmak istedinse ben 13 defa kıbrısta donasyon denedim
Ondan öncede 11 defa türkiyede kendi yumurtalarımla tüp bebek
Bunun nakadar madi ve manevi kalpte yaralar buraktığını anlatsam bitmez
Napalım buda bizim kaderimize yazılandır
Allah beterinden korusun deyelim
Eşimin sperm sayısı düşük(1-3 mln)
Morfolojısı sıfır
Dediler genç kız yumurtası bu spermi tolere eder
Ama bakın kaliteli genç kız yumurtası
Çünkü her zaman dedim ve diyecem dondurulmuş genç kız yumurtası ancak çok iyi bir spermle tolere edilir
Eşinde sorun olan kadınlar donasyon kararında biraz daha fazla araştırma yapsın
13 donasyon denemesinden 5 defa gebelik sevincini yaşadım,ama kalp duymadan düşükle sonlandı.dünyada ne testleri var imunolojı,patolojı,radiyolojı,histilijı,hepsini yaptırdım,çok şükür hiç bir sorunum çıkmadı
Bazı doktorlar rahim dedi bazıları sperm problemli dedi.şimdi yol tutuyorum kieve.
Bakalım bu arkadaşlar ne söyliyecek
Eğer bunlardanda rahim sorun duysam bu işin peşini burakıcam
Ama çok filmlerin bitişi gibi bende çok isterdim benim bu yolum mutlu sonla bitsin
Artık nasibimizde ne var görücez
Sizinle her şeyimi paylaştım
Belki benim gibi yorulan kızlar varsa,onlara umut olum diye
İnşallah sonum güzel bitsin onlarada umut olum dilerim
yine yaralı içimi döktüm
Bazen içimi dökerim,bazen kabuğuma saklanırım
Ama inanın iyiki bura var ve içimi döke biliyorum azda olsa(çok şeyleri yazsmam)
Çok umut ediyorum bir gün bura girip evladımın nakadar tatlı olduğunu ve bu acıları çekmeye değdiyini yazım
Çok yormayım sizi
İnşallah dualarınızla yeni yol,yeni umut
Ağlatın beniBi söz var.
Çokta severim.
Allah önce sana versin. Sonra bana versin..
Abla, içten gönülden ve kalpten söylüyorum.
Sağlıkla evladını kucağına al inşallah
(buraya Bi gün evladının ne kadar tatlı olduğunu yazacaksın) ve herkes nasip olup yazacak inşallah
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahKızlar @Makaron bu aralar cevap vermeyebilir . Cenazesi varmış
Hayırlı olsun canım allahım tamamına erdirsinZazam dün 12.günumdu buraya girmeye firsat bulamadim kan verdim dün sonucum pozitif
Ağlatın beni
İnşallah o günde olur
Gözün aydin cnm rabbim tamamina erdirsin saglikli ilerlesin sag saglim kucaginiza alin insallahZazam dün 12.günumdu buraya girmeye firsat bulamadim kan verdim dün sonucum pozitif
Rabbim gönlüne gore versin cnm insallah hayirli haberlerini alirizAyy inşallah pozitif olurkusmaya razıyım belki biraz zayıflarım
Amin inşallah canımRabbim gönlüne gore versin cnm insallah hayirli haberlerini aliriz
Ben kusarak kilo aldim
Rabbim yüzünüzü güldürsün insallahMerhaba kızlar yarın Kiev’de ilk transferim var. İkinci de 27’sinde inşallah. Pozitif enerjinize, duanıza talibimRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
MaşallahMerhaba kizlarTransferi olup sonucu bekleyen ve transferi olacak olan arkadaslarimizin Rabbim yüzünü güldürsün insallah
Gecen hafta yaptirdigim Nifty testimin bugün sonucu geldi. Cok sükür hersey yolunda
Ve bugun bir oglumuz olacagini ögrendikRüya gibi hersey Allahim isteyen herkesin kucagini doldursun insallahh Herzaman dualarimizdasiniz. En yakin zamanda Hepinizden güzel haberler almayi nasip etsin Rabbim
canım benim gözün aydın testin güzel gelmesine çok sevindim rabbim hayırlısı ile kucağına almak nasip etsinMerhaba kizlarTransferi olup sonucu bekleyen ve transferi olacak olan arkadaslarimizin Rabbim yüzünü güldürsün insallah
Gecen hafta yaptirdigim Nifty testimin bugün sonucu geldi. Cok sükür hersey yolunda
Ve bugun bir oglumuz olacagini ögrendikRüya gibi hersey Allahim isteyen herkesin kucagini doldursun insallahh Herzaman dualarimizdasiniz. En yakin zamanda Hepinizden güzel haberler almayi nasip etsin Rabbim
Beyzoşum Allah evladını kurusunMerhaba kizlarTransferi olup sonucu bekleyen ve transferi olacak olan arkadaslarimizin Rabbim yüzünü güldürsün insallah
Tesekkur ederim darısı başina insallah❤Hayırlı olsun canım
Burdaki herkesten güzel haberler aliriz insallahGözün aydın canımmmm
Gelsin güzel haberler
Amin zazam rabbim isteyen herkesin kucagini bos birakmasinOleeeeeyyyy
İşte bu
Çok şükür
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?