• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rabbim hepinizi sapa sağlam taşımanıza ve kucağınıza almanızı nasip etsin inşallahhh🤲❤️
6 gün çift çizgi en az ikiz bekle😂🥰
Amin 🙏🏻 bize verdiğin destekten dolayı çoook teşekkür ederiz @Zaza74💕 🥰 inşallah çoluklu çocuklu olacağız

İnşallah canım şimdiden çıktıysa ikiz bile olabilir ne güzel Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın hayırlı mis kokulu yavrular nasip etsin ❤
Bende şaşırdım gerçekten 😂 rabbim isteyen herkese bu mutluluğu gösterir inşallah 🙏🏻💕

Zazam sen nasılsın cinsiyeti ne zaman belli olcak miniğin ❤
Ben 9 haftanın içindeyim çok erken cinsiyet için😍
Ama inan Allah şahidim ne erkek ne kız peşindeyim
Rabbim sağlıklı insan versin
Hayırlı evlat ve kul versin inşallah

Rabbim hepinizi sapa sağlam taşımanıza ve kucağınıza almanızı nasip etsin inşallahhh🤲❤️
6 gün çift çizgi en az ikiz bekle😂🥰
Evet benimde öyle oldu erken yaptım çift çok net cikti ikiz mi olacak diye düşünmeye başlamıştık sonuc öylede oldu 🤗yeşil domates de söylemişti ama yok öyle değildir dedik biz tek düşünüyorduk aslında 🤗sağlıcakla gelsin bebislerimiz 🤲

Ben 9 haftanın içindeyim çok erken cinsiyet için😍
Ama inan Allah şahidim ne erkek ne kız peşindeyim
Rabbim sağlıklı insan versin
Hayırlı evlat ve kul versin inşallah
Amin zazam tabiki cinsiyet farketmez yeter ki olsun 😍 ama merak ediyoruz ne olcak diye 😊

Beni tanıyanlar vardır sayfada ben de 1 sene önce çok aktiftim. Bana da Allah’ım düşük bir amh ile Bülent Tıraşın tedavisi ile ve 4 bc kalitede bir embriyoyla anne olmayı nasip etti. Çok umutsızdum. Kaç kez opu oldum hatırlamıyorum ve kendimi kafa olarak donasyona hazırlamıştım. Ya kapılar kapandı ya uçuşlar durdu bir şekilde olmadı şaka gibi. Benim olmaz dediğim 4 bc embriyom çözülünce 5 ab ye yükseldi ve beni anne yaptı. Hamilelikte de bir sürü korku bir sürü badire atlattım, kanamalarım oldu. 5 aylık olana kadar akrabalarımla bile paylaşamadım. Şimdi bir oğlum var 3 aylık. Şu beni çok mutlu ediyo öyle ki zaza74 sayesinde burda kiewe giden ve anne olan arkadaşlarımızın oranı çok arttı. Allah hakeden ve isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu…

Evet benimde öyle oldu erken yaptım çift çok net cikti ikiz mi olacak diye düşünmeye başlamıştık sonuc öylede oldu 🤗yeşil domates de söylemişti ama yok öyle değildir dedik biz tek düşünüyorduk aslında 🤗sağlıcakla gelsin bebislerimiz 🤲
Ayy inşallah 😅🥰 aslında 5.gun yaptm test ama ilaçların etkisi olmasından korkuyordum🤦🏻‍♀️ bugün tekrar yaptm ve daha da koyuydu çizgi 😅 İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız🥰

Beni tanıyanlar vardır sayfada ben de 1 sene önce çok aktiftim. Bana da Allah’ım düşük bir amh ile Bülent Tıraşın tedavisi ile ve 4 bc kalitede bir embriyoyla anne olmayı nasip etti. Çok umutsızdum. Kaç kez opu oldum hatırlamıyorum ve kendimi kafa olarak donasyona hazırlamıştım. Ya kapılar kapandı ya uçuşlar durdu bir şekilde olmadı şaka gibi. Benim olmaz dediğim 4 bc embriyom çözülünce 5 ab ye yükseldi ve beni anne yaptı. Hamilelikte de bir sürü korku bir sürü badire atlattım, kanamalarım oldu. 5 aylık olana kadar akrabalarımla bile paylaşamadım. Şimdi bir oğlum var 3 aylık. Şu beni çok mutlu ediyo öyle ki zaza74 sayesinde burda kiewe giden ve anne olan arkadaşlarımızın oranı çok arttı. Allah hakeden ve isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu…
Rabbim evladını sana bağışlasın sağlıkla huzurla güzel bir ömür geçirin ❤ ne güzel mucize yaşamışsınız inşallah bizler de bir gün evladımıza kavuşuruz 🙏🙏🙏

Seninde gözün aydın ikiz annesi😍
Rabbim rahat taşımanı ve doğurmanı nasip etsin
❤️🤲

Rabbim evladını sana bağışlasın sağlıkla huzurla güzel bir ömür geçirin ❤ ne güzel mucize yaşamışsınız inşallah bizler de bir gün evladımıza kavuşuruz 🙏🙏🙏
Nolur ümitsizliğe kapılmayın… çok dua ettim bizim gibi mücadele eden ve herseyi göze alan kadınlar için. Eminim siz de kavuşucaksınız en yakın zamanda sağlıkla🙏

Back