Bu kadar ciddi tedavi bence yaptırBenim Rahim flimimi 2017 de çektirmiştim.
Tekrar cektireyim dimi.
İstanbulda olup iyi Bi kadın doğum Dr tavsiye edermisiniz.
Kieve 5 aralığa kadar tahlilleri göndermem lazım.
'' İlk ziyarete gelmeden doktor en azından şunları görmek ister:
1. Meme USG raporu
2. Ultrason kontrol sonuçları (en azından rahim genel durumunu bilmek istiyoruz, endometri kalınlığı, polip myom kiste var mı yok mu diye).
Aynı zaman tabi geldiğinizde doktor sizi yine de kontrol eder, kan testleri yapılır''
Rüyanız hiç bitmesin , ne güzel, çok sevindim. Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallahMerhaba kizlarTransferi olup sonucu bekleyen ve transferi olacak olan arkadaslarimizin Rabbim yüzünü güldürsün insallah
Gecen hafta yaptirdigim Nifty testimin bugün sonucu geldi. Cok sükür hersey yolunda
Ve bugun bir oglumuz olacagini ögrendikRüya gibi hersey Allahim isteyen herkesin kucagini doldursun insallahh Herzaman dualarimizdasiniz. En yakin zamanda Hepinizden güzel haberler almayi nasip etsin Rabbim
Evlatlarını Rabbim korusunMerhabalar…üç sene kadar önce en aktif üyelerdendim…burda tanıştığım ve hala görüştüğüm dostlarım var..Zaza özlemişim seni ve yazdıklarını…eminim ışık olacaksın yeni arkadaşlara da allahım anne olarak yazmayı da nasip etsin sana…bizleri başına gelmeyen deneyimlemeywn kimse anlamaz…çok uzun çok zorlu süreç yaşadım ben de…3. Transferde oldu dünya güzellerim..26 aylık oldular aşırı tatlılar biri kız biri erkek..ikisi de aynı babası kopyalasam bu kadar benzerler…inanın çekilen tüm acılar unutuluyor geriye evlatlar kalıyor…nolur mücadele edin ben çok ettim..lütfen eski bilgileri okuyun muhakkak çok faydası olacak sizlere…tek üzüntüm dolar Euro çok arttı…allahım yardım etsin kalbim sizinle arada girer yazarım çok boşladım biliyorum ama inanamayacak kadar yoğunun iş ev bebeler büyük oğlan üniversitede filan…ama yine de gireceğim artık..hepinizi sevgiliyle kucaklıyorum ve kalben anne olmanızı diliyorum
Amin canım arkadaşımEvlatlarını Rabbim korusun
Allah mutluluğunu daim etsin kuzum
Bilmezmiyi ne çektiklerini,Allah her kesin sonunu mutlu son etsin
Amin canimSağlıkla devam etsin canım benimSağlıkla da kucağına alırsın inşallah
Canim yesilada cok sevindim seni burda gördüm tekrar.o tatli evlatlarina kavusuncaya kadar neler yasadigini biliyorum. cok şükür rabbim mukafatini verdi ve ikizlerine kavustun. Cok tatli ikitane yavrun var kocaman oldular. Rabbim seni ve aileni korusun hep mutlu olun insallahMerhabalar…üç sene kadar önce en aktif üyelerdendim…burda tanıştığım ve hala görüştüğüm dostlarım var..Zaza özlemişim seni ve yazdıklarını…eminim ışık olacaksın yeni arkadaşlara da allahım anne olarak yazmayı da nasip etsin sana…bizleri başına gelmeyen deneyimlemeywn kimse anlamaz…çok uzun çok zorlu süreç yaşadım ben de…3. Transferde oldu dünya güzellerim..26 aylık oldular aşırı tatlılar biri kız biri erkek..ikisi de aynı babası kopyalasam bu kadar benzerler…inanın çekilen tüm acılar unutuluyor geriye evlatlar kalıyor…nolur mücadele edin ben çok ettim..lütfen eski bilgileri okuyun muhakkak çok faydası olacak sizlere…tek üzüntüm dolar Euro çok arttı…allahım yardım etsin kalbim sizinle arada girer yazarım çok boşladım biliyorum ama inanamayacak kadar yoğunun iş ev bebeler büyük oğlan üniversitede filan…ama yine de gireceğim artık..hepinizi sevgiliyle kucaklıyorum ve kalben anne olmanızı diliyorum
Beyzosum canım çoook sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah, bu zorlu mücadelen mutlu sona ulaştı çok şükür. Allah herkese nasip etsin inşallahMerhaba kizlarTransferi olup sonucu bekleyen ve transferi olacak olan arkadaslarimizin Rabbim yüzünü güldürsün insallah
Gecen hafta yaptirdigim Nifty testimin bugün sonucu geldi. Cok sükür hersey yolunda
Ve bugun bir oglumuz olacagini ögrendikRüya gibi hersey Allahim isteyen herkesin kucagini doldursun insallahh Herzaman dualarimizdasiniz. En yakin zamanda Hepinizden güzel haberler almayi nasip etsin Rabbim
Evlatlarını Rabbim korusun
Allah mutluluğunu daim etsin kuzum
Bilmezmiyi ne çektiklerini,Allah her kesin sonunu mutlu son etsin
Tamara sen nasılsın , halin keyfin yerinde mi?Herkese merhaba, bir süredir takip edemedim umarım hepiniz iyisinizdir. Transferi olan arkadaşlarim inşallah sağlıkla devam eden bir hamileliğiniz olsun, pozitif sonuç alanları da yürekten kutluyorum. Hazırlık aşamasında olanların da işleri su gibi aksin. Kucak dolusu sevgiler
Bizimle apartta kalan çiftin de sonucu pozitifmisKızlar bugün transferden sonraki 6.gün ve galiba pozitifçift çizgiyi gördük
Hayırlı olsun ❤ herşey sağlıkla güzelliklerle ilerler evinize hayatınıza neşeyle bereketle gelsinler inşallahKızlar bugün transferden sonraki 6.gün ve galiba pozitifçift çizgiyi gördük
AminHayırlı olsun ❤ herşey sağlıkla güzelliklerle ilerler evinize hayatınıza neşeyle bereketle gelsinler inşallah
Rabbim hepinizi sapa sağlam taşımanıza ve kucağınıza almanızı nasip etsin inşallahhhBizimle apartta kalan çiftin de sonucu pozitifmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?