• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

@muphem_ merhaba, Nasıl geçti transferiniz inşallah pozitif görürsünüz 🙏
İkinci dediğiniz tekrar mı transfer ediliyor.
2'li pakette mi bu işlem.
Hiç bilmiyorum kiev işlemlerini kusura bakmayın ne olur kafam çok karışık.
Aralık ayında ön görüşmeye gitmeyi istiyorum fakat sıfır bilgi sahibiyim.
Burda onu çok anlatık
Nolursunuz dikkatli okuyun
İkili transfer yani bir tedavinin içinde iki gün arayla transfer
Mesela ayın 13 ve 15

Merhabalar arkadaşlar bir takım problemlerim olduğu için bir süredir takip edemedim sayfayı, hepinize sağlık ve esenlik dilerim. Gecenin Bu saatinde uyku tutmadı sizlere sorayım dedim, benim yaklaşık 12 yıl önce yumurtalıklarım alınmıştı ameliyattan bir gün sonra bende menepoz belirtileri görüldü şuan 28 yaşındayım o günden beri ilaç kullanıyorum onumla regl oluyorum, ilaç kullanmasam regl olamıyorum, tek sorun bu değil ilaç kullanmayınca günlük hayatım felç oluyor resmen sürekli sıcak basmaları, gece terlemeleri uykusuzluk vs. başlarda Desolett kullanıyordum bi ara piyasadan kalkınca doktor tavsiyesi ile CYCLO PROGYNOVA ya geçtim ancak malümünüz bir kaç aydır onu da bulamıyorum, DESOLETT deseniz o da yok hiç bir yerde. İş yerimden izin alıp bi kadın doğumcuya görünemiyorum yeni ilaç tavsiyesi için, sizden ricam bana kullanabileceğim başka ilaç altarnetifi tavsiyesi verebilir misiniz, ne kullanabilirim başka eczaneler de öneride bulunmuyor hiç. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum zordayım 1 aydır ilaç bulamıyorum. 😞😞😞
Ama bu türlü ilaçları ancak doktor tavsiye ede bilir
Bunlar hormondur
Nolursunuz doktora gidin

Burda onu çok anlatık
Nolursunuz dikkatli okuyun
İkili transfer yani bir tedavinin içinde iki gün arayla transfer
Mesela ayın 13 ve 15
İkili paket ise programdır
Yani bu programda 7500 euroya iki defa deneme şansın var ve iki farklı donörle
Tutağım ilk tedavide başarıyı yakalamadınız,ikili paket programındaysanız ikinci donör seçimiyle yeni yedaviye başlanır
Ve bu paketin ayrı özelliğide 3 aylık ilaç veriyorlar
Çoğul gebelik olursa reduksiyon ücretsiz👍

Canim benim ayni dertten bende muzdariptim hicbir ilaci bulamamistim ameliyattan önce gittigin kadin dogumcuyla bir konus ben aylarca ilac getirttim disardan cok zorlandim bana doktor menapoz ilacini kestirdi ameliyattan once mesala . Mutlaka kadindogumcunla konus o sana alternatif sunacaktir en iyisini doktorlar bilir.
Çok geçmiş olsun sizede, evet aslında en iyi yol o ama izim durumları çok el vermiyor geçen hafta raporluydum ama evden çıkamadım çok hastaydım.

Ama bu türlü ilaçları ancak doktor tavsiye ede bilir
Bunlar hormondur
Nolursunuz doktora gidin
Aynn öyle bende rastgele ilaç almak istemiyorum ama hani belki böyle durumla karşılaşıp brnzer ilaçlara geçiş yapan arkafaşlar varsa diye bir sorayım dedim.

İkili paket ise programdır
Yani bu programda 7500 euroya iki defa deneme şansın var ve iki farklı donörle
Tutağım ilk tedavide başarıyı yakalamadınız,ikili paket programındaysanız ikinci donör seçimiyle yeni yedaviye başlanır
Ve bu paketin ayrı özelliğide 3 aylık ilaç veriyorlar
Çoğul gebelik olursa reduksiyon ücretsiz👍
Abla tekli paket yani program olarak tek donürden çıkan yumurta koyulup aynı ay içinde 1 kere mi taransfer

Back