Kızlar kievde tedavi olup tekli paket alanlardan ilaca ihtiyacı olanınız varsa bende de bir sürü iğne ve ilaç kaldı. İsteyen bana yazsın göndereyim.
Bende tekli paket aldım ama transfer 22 sinde oldu . Başka tekli paket alan var mı acaba?

Cnm çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

Merhaba kızlar yarın Kiev’de ilk transferim var. İkinci de 27’sinde inşallah. Pozitif enerjinize, duanıza talibim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

M muphem_ merhaba, Nasıl geçti transferiniz inşallah pozitif görürsünüz
İkinci dediğiniz tekrar mı transfer ediliyor.
2'li pakette mi bu işlem.
Hiç bilmiyorum kiev işlemlerini kusura bakmayın ne olur kafam çok karışık.
Aralık ayında ön görüşmeye gitmeyi istiyorum fakat sıfır bilgi sahibiyim.

Merhabalar arkadaşlar bir takım problemlerim olduğu için bir süredir takip edemedim sayfayı, hepinize sağlık ve esenlik dilerim. Gecenin Bu saatinde uyku tutmadı sizlere sorayım dedim, benim yaklaşık 12 yıl önce yumurtalıklarım alınmıştı ameliyattan bir gün sonra bende menepoz belirtileri görüldü şuan 28 yaşındayım o günden beri ilaç kullanıyorum onumla regl oluyorum, ilaç kullanmasam regl olamıyorum, tek sorun bu değil ilaç kullanmayınca günlük hayatım felç oluyor resmen sürekli sıcak basmaları, gece terlemeleri uykusuzluk vs. başlarda Desolett kullanıyordum bi ara piyasadan kalkınca doktor tavsiyesi ile CYCLO PROGYNOVA ya geçtim ancak malümünüz bir kaç aydır onu da bulamıyorum, DESOLETT deseniz o da yok hiç bir yerde. İş yerimden izin alıp bi kadın doğumcuya görünemiyorum yeni ilaç tavsiyesi için, sizden ricam bana kullanabileceğim başka ilaç altarnetifi tavsiyesi verebilir misiniz, ne kullanabilirim başka eczaneler de öneride bulunmuyor hiç. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum zordayım 1 aydır ilaç bulamıyorum.

Canim benim ayni dertten bende muzdariptim hicbir ilaci bulamamistim ameliyattan önce gittigin kadin dogumcuyla bir konus ben aylarca ilac getirttim disardan cok zorlandim bana doktor menapoz ilacini kestirdi ameliyattan once mesala . Mutlaka kadindogumcunla konus o sana alternatif sunacaktir en iyisini doktorlar bilir.

Gitmeden once yavas yavas herseyi ogrenirsin canim.hepimiz yardimci oluruz sana .sen yetrki relax ol.❤❤❤❤ hic bozma moralini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…