• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

😁😁😁😁 evet kötü günler icin saklamıştım. Düşüyor yavas yavaş insallah.benimde kaynim evlenecek hic altin takasim yok.😁😁
Hahaa : )))
Hele ki bu süreçte kimse de evlenmesin de Bendeki koca bi adet cikardiydi bütün yeğenlere evlenince mecbur bilezik takıyoruz :rolleyes:

canim biz Istanbula inis yaptigimizda bagajdan alip cikmak için hareketlendiğimizde bir polis bizi hemen durdurdu. bagaji acarmisiniz dedi. actik ooo dolu dolu ilaçlar iğneler 3 aylikti ilaclarimiz cünkü :)
dedi bunlarin reçete
dedim kievde donasyon yaptık reçete yok adamlar ilaclari kullanmamiz için verdi.
dedi reçetesiz geçirmem.
dedim birçok kişi geçti ayni sekilde yurtdisi reçetesi burada geçmediği için reçete vermiyorlar. ahana burda ilaç dökümü var.
bu sefer sanirim daha yüksek mevkili başka polisi cagirdi neyse ki halden anlayan bir bayandi. telefonumdaki mesajlasmalari burada cektirdigim bütün fimleri hazirliklari biotexcom la yaptigimiz anlaşma falan hepsini gösterdim.
kadin polis diğer acemi polise dönerek ben ikna oldum dedi.
ikna olmasaydi bilemedim :duduk:
Biz de de gümrükte bunlar ne dedi ekranda gördü.Tup bebek ilaçlari var isterseniz açalım dedik gerek yok dedi 😅 reçetesiz olduğunu söyledik 🤦🏻‍♀️ Geçebilirsiniz ama bir dahaki sefere diğer çantaya alın sorun olabilir dedi . Çok şükür anlayışlı birine denk geldik

Çok teşekkürler..
Kieve gitmediğime o kadar pişman imki..
Ben nerde olsa olur sanmıştım
Gerçi nasipse ne varsa o ..
Hakkımda hayirlisi
Aynen canim hakkında hayirlisi olsun,
Nasipte varsa zaten orasi burasi farketmez.
Rabbim kucagini bos birakmasin :dua:

Biz de de gümrükte bunlar ne dedi ekranda gördü.Tup bebek ilaçlari var isterseniz açalım dedik gerek yok dedi 😅 reçetesiz olduğunu söyledik 🤦🏻‍♀️ Geçebilirsiniz ama bir dahaki sefere diğer çantaya alın sorun olabilir dedi . Çok şükür anlayışlı birine denk geldik
Neyseki sizinki bu konuda deneyimliymis.
Az da bilgili olsalar bu konuda zaten problem cikarmazlar da. Tutup ta kacak ilaç getirecek halimiz yok. kaldi ki ilaclari bagajla mi kaciracagiz : ))

Canım ben bırakma sürecinde çok sıkıntı yaşadım Türkiye’deki doktorum çok sıkıntılıydı tüp bebek degil normal kadın dogumcuya gidiyordum hiç yardımcı olmadı tüp bebeği nerede yaptırdıysan onlara sor onlar progestron u ayarlayacak dedi durdu o dönem benim bulantılar çok fazla olduğu için başka doktorada gidemedim Kiev’in verdiği protokole uydum o da 22 ekim gibi bütün ilaçları bıraktırıyordu bende hepsini birden kestim şükür sıkıntı yaşamadım sonrasında doktoru değiştirdim sağolsun o çok ilgili şimdilik gerek yok kullanma dedi kullanmıyorum
Bu tarz doktorlardan uzak durmak lazim.
Kaşinin gözünün güzelliğinden değil herhalde....
Tüp bebekçim ayarlasa sende ne işim var.
Sorsan doktor , psikoloji bozmaktan başka isleri oturup maas almak.
Sinir yaptım yahu. Doktor sitesinde bence yorumlayin bu doktoru.
Saglikli hamilelik süreci diliyorum :dua:

O durumda anlayissiz gicik biri denk gelirse anlayis gostermiyorsa hemen havalimanindan turk konsoloslugunu ariycam diyosunuz bu sefer geri duruyorlar kabul ediyorlar konsolosluk isin icine girerse biliyorlar neler olacagini. Butun ulke havalimanlarinda boyle

Back