evet kötü günler icin saklamıştım. Düşüyor yavas yavaş insallah.benimde kaynim evlenecek hic altin takasim yok.
Hahaa : )))
Hele ki bu süreçte kimse de evlenmesin de Bendeki koca bi adet cikardiydi bütün yeğenlere evlenince mecbur bilezik takıyoruz

Biz de de gümrükte bunlar ne dedi ekranda gördü.Tup bebek ilaçlari var isterseniz açalım dedik gerek yok dedi reçetesiz olduğunu söyledik Geçebilirsiniz ama bir dahaki sefere diğer çantaya alın sorun olabilir dedi . Çok şükür anlayışlı birine denk geldik

Çok teşekkürler..
Kieve gitmediğime o kadar pişman imki..
Ben nerde olsa olur sanmıştım
Gerçi nasipse ne varsa o ..
Hakkımda hayirlisi
Aynen canim hakkında hayirlisi olsun,
Nasipte varsa zaten orasi burasi farketmez.
Rabbim kucagini bos birakmasin

Neyseki sizinki bu konuda deneyimliymis.
Az da bilgili olsalar bu konuda zaten problem cikarmazlar da. Tutup ta kacak ilaç getirecek halimiz yok. kaldi ki ilaclari bagajla mi kaciracagiz : ))

Bu tarz doktorlardan uzak durmak lazim.
Kaşinin gözünün güzelliğinden değil herhalde....
Tüp bebekçim ayarlasa sende ne işim var.
Sorsan doktor , psikoloji bozmaktan başka isleri oturup maas almak.
Sinir yaptım yahu. Doktor sitesinde bence yorumlayin bu doktoru.
Saglikli hamilelik süreci diliyorum

O durumda anlayissiz gicik biri denk gelirse anlayis gostermiyorsa hemen havalimanindan turk konsoloslugunu ariycam diyosunuz bu sefer geri duruyorlar kabul ediyorlar konsolosluk isin icine girerse biliyorlar neler olacagini. Butun ulke havalimanlarinda boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…