Çok teşekkürler..Cok geçmiş olsun.
Ikincide kucaginiz dolsun insallah
Kieve gitmediğime o kadar pişman imki..
Ben nerde olsa olur sanmıştım
Gerçi nasipse ne varsa o ..
Hakkımda hayirlisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler..Cok geçmiş olsun.
Ikincide kucaginiz dolsun insallah
Üzülmeyin lütfenÇok teşekkürler..
Kieve gitmediğime o kadar pişman imki..
Ben nerde olsa olur sanmıştım
Gerçi nasipse ne varsa o ..
Hakkımda hayirlisi
Merhaba yazdıklarınızı şimdi okudum Türkiye’de de bir doktora devam ediyorsunuzdur muhtemelen, genellikle iğneleri 7.8. Hafta gibi kesiyorlar. Hatta B bir hayalim var ikiz gebelikti onunkini de kestiler. Benim takvim nerdeyse kasım 15 i gösteriyordu iğneleri bırakmam için ama ekim 15 olmadan kesmiştik yanlış hatırlamıyorsam. Eğer sürecinizle ilgili bir sorun görünmüyorsa ki umarım öyledir mutlaka doktorunuza danışın bunu. Sadece haftada 1 kere proluton depot olarak devam etmiştim son zamanlar. Türkiyedeki İğnelerden çok sıkıntı çekmiş biri olarak yazıyorum bunu:) şimdi okuduğuma göre iğne bulmakta da sorun yaşanıyormuş elimde yaklaşık 2 kutu açılmamış progestan iğnesi vardı, bugün aile hekimime bıraktım ihtiyacı olan olursa verilsin diye bilsem size gönderirdim üzüldümEvet doktorumda bunu söyledi eczaneci depolarda yok eczanelerden tek tek toplayın dedi şubattan sonra dolar kuru güncellenecek mis o zaman ne yapacagiz düşünmek istemiyorum
Duruballim dün ilaçları kargoya verdi Allah razı olsun benim ilaç problemim çözüldü inşallah kimse böyle bir problemle karsilasmasinMerhaba yazdıklarınızı şimdi okudum Türkiye’de de bir doktora devam ediyorsunuzdur muhtemelen, genellikle iğneleri 7.8. Hafta gibi kesiyorlar. Hatta B bir hayalim var ikiz gebelikti onunkini de kestiler. Benim takvim nerdeyse kasım 15 i gösteriyordu iğneleri bırakmam için ama ekim 15 olmadan kesmiştik yanlış hatırlamıyorsam. Eğer sürecinizle ilgili bir sorun görünmüyorsa ki umarım öyledir mutlaka doktorunuza danışın bunu. Sadece haftada 1 kere proluton depot olarak devam etmiştim son zamanlar. Türkiyedeki İğnelerden çok sıkıntı çekmiş biri olarak yazıyorum bunu:) şimdi okuduğuma göre iğne bulmakta da sorun yaşanıyormuş elimde yaklaşık 2 kutu açılmamış progestan iğnesi vardı, bugün aile hekimime bıraktım ihtiyacı olan olursa verilsin diye bilsem size gönderirdim üzüldüm
Canım siz progesteron iğneyi kestiniz prolutonumu kullandınız haftada bir?Merhaba yazdıklarınızı şimdi okudum Türkiye’de de bir doktora devam ediyorsunuzdur muhtemelen, genellikle iğneleri 7.8. Hafta gibi kesiyorlar. Hatta B bir hayalim var ikiz gebelikti onunkini de kestiler. Benim takvim nerdeyse kasım 15 i gösteriyordu iğneleri bırakmam için ama ekim 15 olmadan kesmiştik yanlış hatırlamıyorsam. Eğer sürecinizle ilgili bir sorun görünmüyorsa ki umarım öyledir mutlaka doktorunuza danışın bunu. Sadece haftada 1 kere proluton depot olarak devam etmiştim son zamanlar. Türkiyedeki İğnelerden çok sıkıntı çekmiş biri olarak yazıyorum bunu:) şimdi okuduğuma göre iğne bulmakta da sorun yaşanıyormuş elimde yaklaşık 2 kutu açılmamış progestan iğnesi vardı, bugün aile hekimime bıraktım ihtiyacı olan olursa verilsin diye bilsem size gönderirdim üzüldüm
Aynen öyle canımselamlar,
yok hayir daha kimse ogrenemedi bildigim kadariyla.
daha biraz erken gibi,dr lar net birsey demiyor.
sağlikli olsunlarda
Canım ben bırakma sürecinde çok sıkıntı yaşadım Türkiye’deki doktorum çok sıkıntılıydı tüp bebek degil normal kadın dogumcuya gidiyordum hiç yardımcı olmadı tüp bebeği nerede yaptırdıysan onlara sor onlar progestron u ayarlayacak dedi durdu o dönem benim bulantılar çok fazla olduğu için başka doktorada gidemedim Kiev’in verdiği protokole uydum o da 22 ekim gibi bütün ilaçları bıraktırıyordu bende hepsini birden kestim şükür sıkıntı yaşamadım sonrasında doktoru değiştirdim sağolsun o çok ilgili şimdilik gerek yok kullanma dedi kullanmıyorumCanım siz progesteron iğneyi kestiniz prolutonumu kullandınız haftada bir?
Sizin kaç hafta oldu?
İlaçları nasıl buraktığınızı yazarmısınız
Birde progesteron fitili ne zaman kestiniz?
Hadi inşallah canımYarın inşallah 9. Gün yaptırıyorum bakalım
Çok teşekkür ederim aminn rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınAllah yardimciniz olsun,
Dualarimdasiniz
Arkadaşları da bilgilendirmek adına yazayım burdan normalde bendeki takvim iğneler için 6 kasımı gösteriyordu, 6. Haftada kalp atışı için doktora gittiğimde progestan iğneleri kesip yerine fitil verdi günde 3 defa 2 şer tane. Haftada 1 de depot yeterli dedi yani eylül 15 gibi iğneler kesilmişti bir süre öyle devam ettik. Yaklaşık ekim 15 e kadar da haftada 1 proluton vuruldum. Ağızdan alınan progesteronun etkisi pek yokmuş sanırım vajinal fitil olarak iğneyle eşdeğer demişti doktorum. Eğer fitilde sıkıntı yaşamıyorsanız bir görüşün derimCanım siz progesteron iğneyi kestiniz prolutonumu kullandınız haftada bir?
Sizin kaç hafta oldu?
İlaçları nasıl buraktığınızı yazarmısınız
Birde progesteron fitili ne zaman kestiniz?
Amiin canim insallah bu sorun yakin zamanda son bulurDuruballim dün ilaçları kargoya verdi Allah razı olsun benim ilaç problemim çözüldü inşallah kimse böyle bir problemle karsilasmasin
Hadi insallahhhh guzel haberlerin olsun yarin umut olasin bize makaroncum❤❤❤❤Yarın inşallah 9. Gün yaptırıyorum bakalım
Yarın idrarda bakYarın inşallah 9. Gün yaptırıyorum bakalım
canim biz Istanbula inis yaptigimizda bagajdan alip cikmak için hareketlendiğimizde bir polis bizi hemen durdurdu. bagaji acarmisiniz dedi. actik ooo dolu dolu ilaçlar iğneler 3 aylikti ilaclarimiz cünkü :)Bize birşey demediler sonrasında farklı bir kontrol mu var? Umarım başına birşey gelmez .
Rica ederim canim.Bilseniz bende çok şey yaşadım oyuzden bu tedirginligim.cevabiniz için teşekkür ederim.
Aynen ben de bilinçsiz incir kürü yapmistim prolaktinim tavan olmuştu.Amin daha yolun başındayim heyecan korku herşey var bakalım regl olursam süreç islicek maalesef ben kur falan denedim o düzenimi bozdu