• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok teşekkürler..
Kieve gitmediğime o kadar pişman imki..
Ben nerde olsa olur sanmıştım
Gerçi nasipse ne varsa o ..
Hakkımda hayirlisi
Üzülmeyin lütfen
Elinizde kalan embriyoların hepsini çözsünler ve en iyilerini transfer etsinler
Ona odaklanın
İnşallah güzel haberle biter sizinde tedaviniz

Evet doktorumda bunu söyledi eczaneci depolarda yok eczanelerden tek tek toplayın dedi şubattan sonra dolar kuru güncellenecek mis o zaman ne yapacagiz düşünmek istemiyorum
Merhaba yazdıklarınızı şimdi okudum Türkiye’de de bir doktora devam ediyorsunuzdur muhtemelen, genellikle iğneleri 7.8. Hafta gibi kesiyorlar. Hatta B bir hayalim var ikiz gebelikti onunkini de kestiler. Benim takvim nerdeyse kasım 15 i gösteriyordu iğneleri bırakmam için ama ekim 15 olmadan kesmiştik yanlış hatırlamıyorsam. Eğer sürecinizle ilgili bir sorun görünmüyorsa ki umarım öyledir mutlaka doktorunuza danışın bunu. Sadece haftada 1 kere proluton depot olarak devam etmiştim son zamanlar. Türkiyedeki İğnelerden çok sıkıntı çekmiş biri olarak yazıyorum bunu:) şimdi okuduğuma göre iğne bulmakta da sorun yaşanıyormuş elimde yaklaşık 2 kutu açılmamış progestan iğnesi vardı, bugün aile hekimime bıraktım ihtiyacı olan olursa verilsin diye bilsem size gönderirdim üzüldüm😔

Merhaba yazdıklarınızı şimdi okudum Türkiye’de de bir doktora devam ediyorsunuzdur muhtemelen, genellikle iğneleri 7.8. Hafta gibi kesiyorlar. Hatta B bir hayalim var ikiz gebelikti onunkini de kestiler. Benim takvim nerdeyse kasım 15 i gösteriyordu iğneleri bırakmam için ama ekim 15 olmadan kesmiştik yanlış hatırlamıyorsam. Eğer sürecinizle ilgili bir sorun görünmüyorsa ki umarım öyledir mutlaka doktorunuza danışın bunu. Sadece haftada 1 kere proluton depot olarak devam etmiştim son zamanlar. Türkiyedeki İğnelerden çok sıkıntı çekmiş biri olarak yazıyorum bunu:) şimdi okuduğuma göre iğne bulmakta da sorun yaşanıyormuş elimde yaklaşık 2 kutu açılmamış progestan iğnesi vardı, bugün aile hekimime bıraktım ihtiyacı olan olursa verilsin diye bilsem size gönderirdim üzüldüm😔
Duruballim dün ilaçları kargoya verdi Allah razı olsun 🙏benim ilaç problemim çözüldü inşallah kimse böyle bir problemle karsilasmasin

Canım siz progesteron iğneyi kestiniz prolutonumu kullandınız haftada bir?
Sizin kaç hafta oldu?
İlaçları nasıl buraktığınızı yazarmısınız
Birde progesteron fitili ne zaman kestiniz?

selamlar,
yok hayir daha kimse ogrenemedi bildigim kadariyla.
daha biraz erken gibi,dr lar net birsey demiyor.
sağlikli olsunlarda☺️💕
Aynen öyle canım
Sağlıkla kucağınıza alın hepiniz :dua:
Bizde merak ediyoruz valla 🥰🥰

Sizin kaç hafta oldu?
Canım ben bırakma sürecinde çok sıkıntı yaşadım Türkiye’deki doktorum çok sıkıntılıydı tüp bebek degil normal kadın dogumcuya gidiyordum hiç yardımcı olmadı tüp bebeği nerede yaptırdıysan onlara sor onlar progestron u ayarlayacak dedi durdu o dönem benim bulantılar çok fazla olduğu için başka doktorada gidemedim Kiev’in verdiği protokole uydum o da 22 ekim gibi bütün ilaçları bıraktırıyordu bende hepsini birden kestim şükür sıkıntı yaşamadım sonrasında doktoru değiştirdim sağolsun o çok ilgili şimdilik gerek yok kullanma dedi kullanmıyorum

Sizin kaç hafta oldu?
Arkadaşları da bilgilendirmek adına yazayım burdan normalde bendeki takvim iğneler için 6 kasımı gösteriyordu, 6. Haftada kalp atışı için doktora gittiğimde progestan iğneleri kesip yerine fitil verdi günde 3 defa 2 şer tane. Haftada 1 de depot yeterli dedi yani eylül 15 gibi iğneler kesilmişti bir süre öyle devam ettik. Yaklaşık ekim 15 e kadar da haftada 1 proluton vuruldum. Ağızdan alınan progesteronun etkisi pek yokmuş sanırım vajinal fitil olarak iğneyle eşdeğer demişti doktorum. Eğer fitilde sıkıntı yaşamıyorsanız bir görüşün derim

Bize birşey demediler sonrasında farklı bir kontrol mu var?😳 Umarım başına birşey gelmez .
canim biz Istanbula inis yaptigimizda bagajdan alip cikmak için hareketlendiğimizde bir polis bizi hemen durdurdu. bagaji acarmisiniz dedi. actik ooo dolu dolu ilaçlar iğneler 3 aylikti ilaclarimiz cünkü :)
dedi bunlarin reçete
dedim kievde donasyon yaptık reçete yok adamlar ilaclari kullanmamiz için verdi.
dedi reçetesiz geçirmem.
dedim birçok kişi geçti ayni sekilde yurtdisi reçetesi burada geçmediği için reçete vermiyorlar. ahana burda ilaç dökümü var.
bu sefer sanirim daha yüksek mevkili başka polisi cagirdi neyse ki halden anlayan bir bayandi. telefonumdaki mesajlasmalari burada cektirdigim bütün fimleri hazirliklari biotexcom la yaptigimiz anlaşma falan hepsini gösterdim.
kadin polis diğer acemi polise dönerek ben ikna oldum dedi.
ikna olmasaydi bilemedim :duduk:

Amin daha yolun başındayim heyecan korku herşey var bakalım regl olursam süreç islicek maalesef ben kur falan denedim o düzenimi bozdu
Aynen ben de bilinçsiz incir kürü yapmistim prolaktinim tavan olmuştu.
Rabbim bu süreçte yaninizda olsun :dua:

Back