bu yeşil olan var ya. beni benden aldi.Yeşil olanın fotorafını attım sana
Bu progesteron içerikli bir ampuldür
Her bir ampulde 25 mg progesteron içerir
Kiev tedavisinde iki ampul birden vuruluyor,yani 50 mg
Bu ilacın madili türkiyede progestan 50 mg
Onunda fotorafını koydum
50 mg olduğu için tek ampul uyguluyacan
Bence çok net anlatımEki Görüntüle 2957967 Eki Görüntüle 2957968
Aha yastik alti altincilardan.Euro dolar massallahhh aldi basini gidiyor hadi altina sevindim yüzü gulduruyorda insallah altin fiatlari dusmez.euro ve dolar bu gidisle 25 lirayi bulur allah hepimizin yardimcisi olsun insallah
Ilaclari etkilemedi canim. Depolari etkiledi.Sen gayet güzel açıkladın da kızda zaten muadilini eczanelerde bulamadım diyor. Dövizin oynak kur hareketleri ilaçlari da etkiledi. Gerçekten Allah yardımcımız olsun
Rabbim kucagina saglikla almayi nasip etsin canim.Çok şükür hergun binlerce kez şükrediyorum benim hiç umudum yoktu ama oluyormus ben hala bir rüyada gibiyim Allah isteyen herkese nasip etsin
Güzel haberlerle inşallah,Merhaba kızlar yarın Kiev’de ilk transferim var. İkinci de 27’sinde inşallah. Pozitif enerjinize, duanıza talibimRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canim bize de verilen 3 aylik ilaclarimizi bagajdan almakta problem yasadik.Ek bagaj hakkınız mutlaka olmalı kabin bagajinda ilaçları götürmeniz problem oluyor enjeksiyonları gördüklerinde sürekli dürdürüyorlar biz öyle bı hata yaptık bagaj hakkı almak içinde geç kaldık kabin bagajinda ilaçları igneleri gecirdik ama nasıl geçirdik yaşayan bilir siz böyle bı hata yapmayin gereksiz bir strese girmeyin
Gayet güzel.Kizlar tecrübelerinize ihtiyacım var.5.gun emriyo transveri oldum. 9.gun 225 11.gun 438 çıktı değerim iki katı olmamış.heo bakıyorum sayfalara böyle olanlar pek devam etmemiş.siz ne dersiniz.doktor bişey demedi.artis var dedi haftaya keseye çağırdı.ama benim bir önceki transferimde düşük değerle başlamıştı ozman yine ikiye katlamamisti.korkuyorum.
Amin inşallah sizin fikriniz ne olurdu değerlerimle ilgili.Gayet güzel.
Rabbim sorunsuz devamini getirsin inşallah
Allah yardimciniz olsun,E Eftalios kuzum nasılsın agrılar bıttı mı her şey yolunda dımı tatlım... nihayet bende histereskopi ve laparoskopi için gün aldım hayırlısıyla bende atlatıcam senin gibi.... işlerimi ayarlamaya çalışıyorum çok da giremedim buraya seni soramadımvallahi benim bu operasyonumu sen hızlandırdın senden cesaret aldım çok teşekkür ederi rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın önümüzdeki pazartesi saat 10:00 da
hepinizden dua bekliyorum
ne gibi fikir anlayamadım fakat değerleriniz gayet güzel. %60 a kadar olan artis normal karsilaniyor. kaldi ki sizinki yüzde yüze yakin bir artis olmuş. Icınıze cok ta sinmiyorsa 2 gün sonra tekrar kan verin.Amin inşallah sizin fikriniz ne olurdu değerlerimle ilgili.
Bilseniz bende çok şey yaşadım oyuzden bu tedirginligim.cevabiniz için teşekkür ederim.ne gibi fikir anlayamadım fakat değerleriniz gayet güzel. %60 a kadar olan artis normal karsilaniyor. kaldi ki sizinki yüzde yüze yakin bir artis olmuş. Icınıze cok ta sinmiyorsa 2 gün sonra tekrar kan verin.
Fakat Problem etmeyin derim. Doktorunuz bile keseye gelirsiniz demiş ne güzel miss
Bize birşey demediler sonrasında farklı bir kontrol mu var?Canim bize de verilen 3 aylik ilaclarimizi bagajdan almakta problem yasadik.
Muhtemelen acemi polise denk geldik Az kalsin gümrükte kaliyordu ilaclarimiz.
Aminn hepimizin insalllaahhhhhRabbim kucagina saglikla almayi nasip etsin canim.
Bagajı verdiysen en son cıkısta eger kontrol ederlerse tüp bebek ilaçları dedigin zaman zorluk cıkarmıyorlarBize birşey demediler sonrasında farklı bir kontrol mu var?Umarım başına birşey gelmez .
Haa iyi o zamanBagajı verdiysen en son cıkısta eger kontrol ederlerse tüp bebek ilaçları dedigin zaman zorluk cıkarmıyorlarÇok denk geldim ben
Amin daha yolun başındayim heyecan korku herşey var bakalım regl olursam süreç islicek maalesef ben kur falan denedim o düzenimi bozdudenemeden bilemezsin canim.
Burada birçok orneklerini okumuştum dusuk amh ile hamile kalan cok ornek var.
Arastirin okuyun ve kendinizi hazırlayarak deneyin.
Allah yolunuzu acik etsin.
selamlar,@BeyzaNur- , A az sekerli , @anneadayi1974 , @Duruball , @Aigle
Kızlar cinsiyetini öğrendiniz mi
Benim hatırladıklarım bu kadar öğrenip de yazan olduysa benim kaçırdığım orasını bilemiyorum
Aynen oyle angelim ❤❤❤❤evet keşke ama bunda da bir hayır var diyorum
Aha yastik alti altincilardan.
Yeğenim evlenecek düşsün isteriz :)
Benimde amh değerim 0.099 du bu değerle yola çıktım kullanmadığım vitamin kullanmadığım bitkisel kürler kalmadı yumurta büyüklüğü en fazla 9.5 mm de kaldibir yıl boyunca bir arpa boyu yol alamadık bu süreç çok yıpratıcı olacaktı daha fazla devam etmedim donasyon yaptirdim evet bir mucize olur hamile kalırsınız herşey Allah'tan bu şekilde şansınız çok dusuk ama donasyonla bu şansınızı yüzde 85 e çıkartabilirsiniz .Bu amh ile her halde tüp bebeğe gitmiyorsunuz
Çünkü çok düşük
Boşuna para harcamış olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?