bu yeşil olan var ya. beni benden aldi.

Euro dolar massallahhh aldi basini gidiyor hadi altina sevindim yüzü gulduruyorda insallah altin fiatlari dusmez.euro ve dolar bu gidisle 25 lirayi bulur allah hepimizin yardimcisi olsun insallah
Aha yastik alti altincilardan.
Yeğenim evlenecek düşsün isteriz :)

Sen gayet güzel açıkladın da kızda zaten muadilini eczanelerde bulamadım diyor. Dövizin oynak kur hareketleri ilaçlari da etkiledi. Gerçekten Allah yardımcımız olsun
Ilaclari etkilemedi canim. Depolari etkiledi.
Gözleri $ bürümüş stoklardan raflara geçemiyor ilaçlar.
Allah tüm tedavide olanlara , olacaklara güç versin

Canim bize de verilen 3 aylik ilaclarimizi bagajdan almakta problem yasadik.
Muhtemelen acemi polise denk geldik Az kalsin gümrükte kaliyordu ilaclarimiz.

Gayet güzel.
Rabbim sorunsuz devamini getirsin inşallah

Allah yardimciniz olsun,
Dualarimdasiniz

Amin inşallah sizin fikriniz ne olurdu değerlerimle ilgili.
ne gibi fikir anlayamadım fakat değerleriniz gayet güzel. %60 a kadar olan artis normal karsilaniyor. kaldi ki sizinki yüzde yüze yakin bir artis olmuş. Icınıze cok ta sinmiyorsa 2 gün sonra tekrar kan verin.
Fakat Problem etmeyin derim. Doktorunuz bile keseye gelirsiniz demiş ne güzel miss

Bilseniz bende çok şey yaşadım oyuzden bu tedirginligim.cevabiniz için teşekkür ederim.

Canim bize de verilen 3 aylik ilaclarimizi bagajdan almakta problem yasadik.
Muhtemelen acemi polise denk geldik Az kalsin gümrükte kaliyordu ilaclarimiz.
Bize birşey demediler sonrasında farklı bir kontrol mu var? Umarım başına birşey gelmez .

denemeden bilemezsin canim.
Burada birçok orneklerini okumuştum dusuk amh ile hamile kalan cok ornek var.
Arastirin okuyun ve kendinizi hazırlayarak deneyin.
Allah yolunuzu acik etsin.
Amin daha yolun başındayim heyecan korku herşey var bakalım regl olursam süreç islicek maalesef ben kur falan denedim o düzenimi bozdu

Bu amh ile her halde tüp bebeğe gitmiyorsunuz
Çünkü çok düşük
Boşuna para harcamış olursunuz
Benimde amh değerim 0.099 du bu değerle yola çıktım kullanmadığım vitamin kullanmadığım bitkisel kürler kalmadı yumurta büyüklüğü en fazla 9.5 mm de kaldibir yıl boyunca bir arpa boyu yol alamadık bu süreç çok yıpratıcı olacaktı daha fazla devam etmedim donasyon yaptirdim evet bir mucize olur hamile kalırsınız herşey Allah'tan bu şekilde şansınız çok dusuk ama donasyonla bu şansınızı yüzde 85 e çıkartabilirsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…