Ay harikasınız yaa el birliğiyle bebeklerimizi doğuralım inşallah ilaç yardımlaşması çok güzel fikir malum euro aldı başını gidiyor Duruball başı çekti siz kıev ciler ilaç konusunda şanslısınız ilaçlarınız ücretsiz yardımlaşabiliriz

Merhaba kızlar yarın Kiev’de ilk transferim var. İkinci de 27’sinde inşallah. Pozitif enerjinize, duanıza talibim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hayırlı uğurlu olsunn işlerin su gibi aksınnn canına sımsıkı tutunsunlar inşşş

Merhaba kızlar yarın Kiev’de ilk transferim var. İkinci de 27’sinde inşallah. Pozitif enerjinize, duanıza talibim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
rabbim kucağını boş bırakmasın hayırlı transferlerin olsun canım dualarım senınle

E Eftalios kuzum nasılsın agrılar bıttı mı her şey yolunda dımı tatlım... nihayet bende histereskopi ve laparoskopi için gün aldım hayırlısıyla bende atlatıcam senin gibi.... işlerimi ayarlamaya çalışıyorum çok da giremedim buraya seni soramadım vallahi benim bu operasyonumu sen hızlandırdın senden cesaret aldım çok teşekkür ederi rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın önümüzdeki pazartesi saat 10:00 da
hepinizden dua bekliyorum

Canim benim cok tesekkur ederim iyiyim cok şükür artik 3 dikisiminn 2 si alundi biri kaldi sadece. Buna şükür. Cok sevindim gun aldigina .bir an evvel ol kurtul .dualarim seninle canim.

Bende keske daha erken olsam kurtulsaydim diyorum. Amiiinn insallah seninde hersey guzel gecsin.sorunsuz sıkıntısız atlatacaksın biliyorum. Rabm kimsenin kucagini bos birakmasin ❤❤❤

Kizlar tecrübelerinize ihtiyacım var.5.gun emriyo transveri oldum. 9.gun 225 11.gun 438 çıktı değerim iki katı olmamış.heo bakıyorum sayfalara böyle olanlar pek devam etmemiş.siz ne dersiniz.doktor bişey demedi.artis var dedi haftaya keseye çağırdı.ama benim bir önceki transferimde düşük değerle başlamıştı ozman yine ikiye katlamamisti.korkuyorum.

Rabbim senide sevindirsin canım
Evlat hasreti son bulsun bu yoldan

Seninde ameliyatın başarıyla bitsin inşallah
Bundan sonraki ameliyatın sezeryanla bebeğini doğurmak olsun

Bende keske daha erken olsam kurtulsaydim diyorum. Amiiinn insallah seninde hersey guzel gecsin.sorunsuz sıkıntısız atlatacaksın biliyorum. Rabm kimsenin kucagini bos birakmasin ❤❤❤
evet keşke ama bunda da bir hayır var diyorum

%60 artış bile yeterli dizin nerdeyse %100
Gözünüz aydın
Rabbim kucağınıza almanızı nasip etsin
Çok güzel raksmlar

Seninde ameliyatın başarıyla bitsin inşallah
Bundan sonraki ameliyatın sezeryanla bebeğini doğurmak olsun
amiinnn zazacım inş. senin için de her şeyin yolunda gittiğine çok sevindim tatlım inşallah her şey çok güzel olacak

Tedaviniz hayirli olsun doğru adrestesiniz.

Ne guzel bilgi bunlar ya çok saol canim sogam kuru içtim ozaman rahmin zarı inceldi ve toparlayamadı umarım tez vakitte adet olurum tedavime başlarız amh düşük 0.03 cok zor durum inşallah rabbim yardim eder hepimize

denemeden bilemezsin canim.
Burada birçok orneklerini okumuştum dusuk amh ile hamile kalan cok ornek var.
Arastirin okuyun ve kendinizi hazırlayarak deneyin.
Allah yolunuzu acik etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…