Bende merak ediyorum canim@BeyzaNur- , @az sekerli , @anneadayi1974 ,Duruball , @Aigle
Kızlar cinsiyetini öğrendiniz mi
Benim hatırladıklarım bu kadar öğrenip de yazan olduysa benim kaçırdığım orasını bilemiyorum
Ay harikasınız yaa el birliğiyle bebeklerimizi doğuralım inşallahcanım nekadar güzel bir düsünce.burda konuyu açmanda harika oldu,benimde aklımdaydı.ben bugun bir arkadaşimiza gönderdim ilaçlarımı.
ikili paket alan ve elinde ilac kalan tüm arkadaşlarım eminim ki bunu bir cagrı olarak alacaktır.
ülkenin hali içler acısı...tedavi icin para biriktiren arkadaşlarım tüm dualarım sizlerle
hatta benim gibi bebeklerinin doğumunu bekleyenler icinde oyle...hersey atespahası...
Allah hepimizin yardımcı olsun
Hayırlı uğurlu olsunnMerhaba kızlar yarın Kiev’de ilk transferim var. İkinci de 27’sinde inşallah. Pozitif enerjinize, duanıza talibimRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ben henüz öğrenemedim canımm@BeyzaNur- , @az sekerli , @anneadayi1974 ,Duruball , @Aigle
Kızlar cinsiyetini öğrendiniz mi
Benim hatırladıklarım bu kadar öğrenip de yazan olduysa benim kaçırdığım orasını bilemiyorum
rabbim kucağını boş bırakmasın hayırlı transferlerin olsun canım dualarım senınleMerhaba kızlar yarın Kiev’de ilk transferim var. İkinci de 27’sinde inşallah. Pozitif enerjinize, duanıza talibimRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canim benim cok tesekkur ederim iyiyim cok şükür artik 3 dikisiminn 2 si alundi biri kaldi sadece. Buna şükür. Cok sevindim gun aldigina .bir an evvel ol kurtul .dualarim seninle canim.E Eftalios kuzum nasılsın agrılar bıttı mı her şey yolunda dımı tatlım... nihayet bende histereskopi ve laparoskopi için gün aldım hayırlısıyla bende atlatıcam senin gibi.... işlerimi ayarlamaya çalışıyorum çok da giremedim buraya seni soramadımvallahi benim bu operasyonumu sen hızlandırdın senden cesaret aldım çok teşekkür ederi rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın önümüzdeki pazartesi saat 10:00 da
hepinizden dua bekliyorumcanim
Bende keske daha erken olsam kurtulsaydim diyorum. Amiiinn insallah seninde hersey guzel gecsin.sorunsuz sıkıntısız atlatacaksın biliyorum. Rabm kimsenin kucagini bos birakmasinE Eftalios kuzum nasılsın agrılar bıttı mı her şey yolunda dımı tatlım... nihayet bende histereskopi ve laparoskopi için gün aldım hayırlısıyla bende atlatıcam senin gibi.... işlerimi ayarlamaya çalışıyorum çok da giremedim buraya seni soramadımvallahi benim bu operasyonumu sen hızlandırdın senden cesaret aldım çok teşekkür ederi rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın önümüzdeki pazartesi saat 10:00 da
hepinizden dua bekliyorum
Rabbim senide sevindirsin canımMerhaba kızlar yarın Kiev’de ilk transferim var. İkinci de 27’sinde inşallah. Pozitif enerjinize, duanıza talibimRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Seninde ameliyatın başarıyla bitsin inşallahE Eftalios kuzum nasılsın agrılar bıttı mı her şey yolunda dımı tatlım... nihayet bende histereskopi ve laparoskopi için gün aldım hayırlısıyla bende atlatıcam senin gibi.... işlerimi ayarlamaya çalışıyorum çok da giremedim buraya seni soramadımvallahi benim bu operasyonumu sen hızlandırdın senden cesaret aldım çok teşekkür ederi rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın önümüzdeki pazartesi saat 10:00 da
hepinizden dua bekliyorum
evet keşke ama bunda da bir hayır var diyorumBende keske daha erken olsam kurtulsaydim diyorum. Amiiinn insallah seninde hersey guzel gecsin.sorunsuz sıkıntısız atlatacaksın biliyorum. Rabm kimsenin kucagini bos birakmasin❤❤❤
%60 artış bile yeterli dizin nerdeyse %100Kizlar tecrübelerinize ihtiyacım var.5.gun emriyo transveri oldum. 9.gun 225 11.gun 438 çıktı değerim iki katı olmamış.heo bakıyorum sayfalara böyle olanlar pek devam etmemiş.siz ne dersiniz.doktor bişey demedi.artis var dedi haftaya keseye çağırdı.ama benim bir önceki transferimde düşük değerle başlamıştı ozman yine ikiye katlamamisti.korkuyorum.
amiinnn zazacım inş. senin için de her şeyin yolunda gittiğine çok sevindim tatlım inşallah her şey çok güzel olacakSeninde ameliyatın başarıyla bitsin inşallah
Bundan sonraki ameliyatın sezeryanla bebeğini doğurmak olsun
Yüreğime su serptin.Allah razı olsun.%60 artış bile yeterli dizin nerdeyse %100
Gözünüz aydın
Rabbim kucağınıza almanızı nasip etsin
Çok güzel raksmlar
Hatta ikize bile benziyorYüreğime su serptin.Allah razı olsun.
Kiyak cekmis .Bizim tekli oldu Andrey 10 gün sonra kan testi yaptır dedi
Cok geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar bir süredir forumu okuyorum,biz kıbrısta tüp bebek yaptırdık ama kimyasal oldu sizden bir ricam var eşimin sperm testini atsam yorumlar misiniz
Tedaviniz hayirli olsun doğru adrestesiniz.Merhaba canlar uzun zamandir okumaya calisiyorum butun sayfalari okuyamasamda bircok arkadasin heyecanini guzel haberlerini sevincinizi huznunuzu nasil kardesce paylastiginizi gordum
Turkiyede 4 defa denedim 40 yasindayim. Bende kiev le gorusme sagladim andreyle baya yazistik ALLAH nasip ederse yeni yilda baslamayi dusunuyoruz yumurta donasyonu dusunuyorum bende
Ne guzel bilgi bunlar ya çok saol canim sogam kuru içtim ozaman rahmin zarı inceldi ve toparlayamadı umarım tez vakitte adet olurum tedavime başlarızamh düşük 0.03 cok zor durum inşallah rabbim yardim eder hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?