saat 11 de canım birazdan gideceğim valla beni hatırlayan soran insanların olması ne güzel iyi ki varsınız Allahım herkesin emeğini yağlı etsinCanım sen ultrasona ne zaman gidicen
İnşallah ilaçlar rahim zarını kaliteli bir şekile getirir
Hadi inşallah işin rast gitsinsaat 11 de canım birazdan gideceğim valla beni hatırlayan soran insanların olması ne güzel iyi ki varsınız Allahım herkesin emeğini yağlı etsin
Haydi güzel haberle dönsaat 11 de canım birazdan gideceğim valla beni hatırlayan soran insanların olması ne güzel iyi ki varsınız Allahım herkesin emeğini yağlı etsin
CANIM beklemedeyiz heyecanlı bir süreç eli kulağında ararlar yakın bir zamanda haber ederimHadi inşallah işin rast gitsina68
Ben aslında bir aralar koruyucu aile görüşmen vardı onu da merak ediyorum.
Ayy hadi inşallah çifte mutluluk yaşa, nasıl muhteşem birşey yapıyorsun helal olsunCANIM beklemedeyiz heyecanlı bir süreç eli kulağında ararlar yakın bir zamanda haber ederim
Zaza rahim kalınlığı 7.5 olmuş içindeki sıvı kaybolmuş buradaki doktorum iyi dedi estrofemi de beş gündür 3*2 olarak kullanıyorumHaydi güzel haberle dön
Süper bir gidişatZaza rahim kalınlığı 7.5 olmuş içindeki sıvı kaybolmuş buradaki doktorum iyi dedi estrofemi de beş gündür 3*2 olarak kullanıyorum
inşaallah zazam inşaallah biliyorsun bende çok yorgunum bu yolda Rabbim beterinden saklasın hayırlı evlatlar versin hepimizeSüper bir gidişat
O sıva adet kanıymış onunçin adetliyken rahim zarı ölçülmez
Çok şükür her şey güze gidiyor
Sağlıklı embriyoylada bu iş çözülür
Sen varya o kadar yuregi genis kadinsin belli bir cocuga can olmak aile olmak süper tebrik ederim. Rabbim islerini rast getirsin insallahCANIM beklemedeyiz heyecanlı bir süreç eli kulağında ararlar yakın bir zamanda haber ederim
Allah razı olsun canımSen varya o kadar yuregi genis kadinsin belli bir cocuga can olmak aile olmak süper tebrik ederim. Rabbim islerini rast getirsin insallah
gayet iyi. benim de bu civarlar idi.Zaza rahim kalınlığı 7.5 olmuş içindeki sıvı kaybolmuş buradaki doktorum iyi dedi estrofemi de beş gündür 3*2 olarak kullanıyorum
Allah hepimize dayanma gücü versin inşallah.Tedaviye bu zamana kadar başlamış ya da ücretini ödeyenler çok şanslı artık. Umarim güzel sonuclarda alırsınızZira şu saatten sonra para toparlamaya ugrasanlar için süreç cok daha zor oldu. Piyasayı gördükçe ruhum daralıyor artık.
Yaa yüreği güzel insanArkadaşlar bilmeyenler yada unutanlar için söylüyorum;Kievde tedavi gördüm 2’li paket alıp çok şükür ilk denemede pozitifi gördüm3 aylık ilaç aldığım için elimde hatrı sayılır fazladan kalan ilaçlar var .Andreye bir kaç kez söyledim ama unuttu sanırım .kievde tedavi görüp tekli paket alan ve pozitif sonuç almış arkadaşlar bana özelden ulaşırsanız seve seve eşimde kalan bütün ilaçları kargoyla gönderirim ..Herşey çok pahalılaştı malum dolar euro aldı başını gidiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Teşekkürler ederim
Allah senden razi olsun ,Arkadaşlar bilmeyenler yada unutanlar için söylüyorum;Kievde tedavi gördüm 2’li paket alıp çok şükür ilk denemede pozitifi gördüm3 aylık ilaç aldığım için elimde hatrı sayılır fazladan kalan ilaçlar var .Andreye bir kaç kez söyledim ama unuttu sanırım .kievde tedavi görüp tekli paket alan ve pozitif sonuç almış arkadaşlar bana özelden ulaşırsanız seve seve eşimde kalan bütün ilaçları kargoyla gönderirim ..Herşey çok pahalılaştı malum dolar euro aldı başını gidiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?