Allah yolunuzu açık etsinMerhaba canlar uzun zamandir okumaya calisiyorum butun sayfalari okuyamasamda bircok arkadasin heyecanini guzel haberlerini sevincinizi huznunuzu nasil kardesce paylastiginizi gordum
Turkiyede 4 defa denedim 40 yasindayim. Bende kiev le gorusme sagladim andreyle baya yazistik ALLAH nasip ederse yeni yilda baslamayi dusunuyoruz yumurta donasyonu dusunuyorum bende
Çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar bir süredir forumu okuyorum,biz kıbrısta tüp bebek yaptırdık ama kimyasal oldu sizden bir ricam var eşimin sperm testini atsam yorumlar misiniz
Bilmiyorum andrey 2 dedi sormadım bendeİkinci kim
Hayırlı olsun şimdidenMerhaba canlar uzun zamandir okumaya calisiyorum butun sayfalari okuyamasamda bircok arkadasin heyecanini guzel haberlerini sevincinizi huznunuzu nasil kardesce paylastiginizi gordum
Turkiyede 4 defa denedim 40 yasindayim. Bende kiev le gorusme sagladim andreyle baya yazistik ALLAH nasip ederse yeni yilda baslamayi dusunuyoruz yumurta donasyonu dusunuyorum bende
Çok güzellllllEvet sevgili kader arkadaşlarım Kiev den güzel daha haberimiz var. Gizli takipçimizin kan sonucu da pozitif. Heyecanla @Makaron veLittleBlueDaisy sonuçlarını bekliyoruz artık.
İnşallah bu yolda kimse üzülmez herkes pozitif haberleri alır.
Hadi cok şükürKızlar selamm sonunda adet oldum çok şükür fabrika ayarlarına dönebidim
Sperm sayısı iyi
AmiiiiiinnnnnCok sükür,
darisi hamilelikten kaynakli adet olmamaya inşallah
Ablacım sadece bu var.aslinda bizim normal yolla 3 çocuğumuz oldu birini doğumda kaybettim.Sperm sayısı iyi
Ama ileri hareketli yok
Yerinde hareket eden sperm %12
Aslında bu yeterli
Dna hasarına bakıldı mu
Ablacım sadece bu var.aslinda bizim normal yolla 3 çocuğumuz oldu birini doğumda kaybettim.
Bu yüzden sperm de sıkıntı olacağını dusunmedigimdan baktirmamistik.
Erken menopoza girdim yumurta donasyon yaptirdik.
esim 44 yaşında
Gynolife de 4 embriyomuz daha var
Ne yapmalıyız bilmiyorum
Daha 1. tedavinin borcunu ödeyemedik
Şimdi sadece transfer ücreti alacaklar ama ona bile
Sperm sayısı iyi
Ama ileri hareketli yok
Aslında bu yeterli
Dna hasarına bakıldı mu
Offf offf az çekmemişim canım arkadaşımAblacım sadece bu var.aslinda bizim normal yolla 3 çocuğumuz oldu birini doğumda kaybettim.
Bu yüzden sperm de sıkıntı olacağını dusunmedigimdan baktirmamistik.
Erken menopoza girdim yumurta donasyon yaptirdik.
esim 44 yaşında
Gynolife de 4 embriyomuz daha var
Ne yapmalıyız bilmiyorum
Daha 1. tedavinin borcunu ödeyemedik
Şimdi sadece transfer ücreti alacaklar ama ona bile zorlanacagiz
Rabbim yar ve yardımcınız olsunÇok teşekkür ederimm cevabınız icin
Aminn allah razı olsun rabbim hepimizi hayallerimize kavustursuRabbim yar ve yardımcınız olsun
Okadar ağır zamandan geçiyoruz ki
Euro artık hayal oldu
Allah kimsenin tedavisini çöp etmesin
Insallahhhhh canmCok sükür,
darisi hamilelikten kaynakli adet olmamaya inşallah
Sperm sayısı iyi
Ama ileri hareketli yok
Aslında bu yeterli
Dna hasarına bakıldı mu
Zazam da yazmış ama morfoloji açısından mutlaka sperm dna hasarı versin eşiniz en az üç ay destekleyici ilaç kullanması gerekir benim eşimde de aynı sorun vardı çok uğraştım kendi yumurtamla gebe kaldım kalp durması ile sonuçlandı inşaallah bende güzel haberi alırım başından geçen biri olarak yazıyorum mutlaka iyi bir üroloğa gidinÇok teşekkür ederimm cevabınız icin
Canım sen ultrasona ne zaman gidicenZazam da yazmış ama morfoloji açısından mutlaka sperm dna hasarı versin eşiniz en az üç ay destekleyici ilaç kullanması gerekir benim eşimde de aynı sorun vardı çok uğraştım kendi yumurtamla gebe kaldım kalp durması ile sonuçlandı inşaallah bende güzel haberi alırım başından geçen biri olarak yazıyorum mutlaka iyi bir üroloğa gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?